igazából egyik csapat sem képes dominálni percekig, szerintem mindkettőt el tudnánk páholni. remélhetőleg lehetőség is lesz mindkettőre.

És én amúgy ettől félek a legjobban.fcbarca0827 írta:Amúgy felfoghatatlan, hogy ez a Bayern, hogy nem képes röhögve megnyerni a Bundesligát... ilyen játékosokkal, ilyen focival...Persze nem zavar.
??Mezner2 írta:Eddig fantasztikus meccsa Bayern hihetetlen gyorsan és agilisen játszik,nem ülnek rá az eredményre,és rákényszerítik az akaratukat eddig a Madridra.
Meg nagyon sok a hiba. olyan buta hibákat csinál főleg a Bayern... Feleslegesen felemelik a labdát,stb. Kicsit bosszantó,de ha növelik az előnyt, nem szólokBob_Marley írta:Ebből a meccsből persze nagy következtetést nem lehet levonni, de ha ma mi játszanánk bármelyikkel is,...Illetve a hétvégére ez jó előjel
Iram remek, de a játék színvonala eléggé alacsony!
Középpályát nem ismerik a srácok, Alonso-Khedira-Sweinsteiger-Gustavo mintha pályán se lenne!
Szólni kéne egy adminnak hogy vegye kiTT írta:..amúgy Ozsi, nálam is széthúz a siged, de piszkosul. ekkorát még nem is láttam.