2012.04.21. 22:13:00
Nos kevésszer szólalok meg, de engedjétek meg, megörökítsem pár gondolatom, mert az van bőven. Nehéz úgy játszani, hogy nincs egy klasszikus csatárunk, ez már önmagában egy nagy gond. Nem játszottunk idén rosszul, de sokszor hibáztunk, sokszor hagytuk ott a pontot, pontokat. Ennyi helyzetet, amennyit kihagyunk, bajnokságot lehetne nyerni vele. A real meg sokszor kapott 8X. percben tizenegyest, hogy biztosan megkapja a 3 pontot. Nehéz úgy teljesíteni, hogy Pep már 1,5 hónapja feladta a bajnokságot, nincs esélyünk megnyerni azt, nem tudom kellően hangsúlyozni, ez óriási hiba, hogyan lehet így motiválni egy társaságot? Hogyan lehet úgy megnyerni egy klasszikust, hogy talán egyik legjobb védő a világon, Piqué padozik, Fabregas az új szerzemény helyett Tello játszik, aki 3-4 helyzetet bénázik el, nem mellesleg ifi, mert a tojáshéj még a seggén van bőven, Thiagot se tenném én még ilyen meccsekre be, Alexist pedig miért nem lehetett kezdetni, ha ott a gól, küzdés, hajtás benne? Akarta a sikert az alatt a negyed óra alatt, sokkal jobban akarta, mint a fél csapat. Tudom lerágott csont, és mindig én hozom fel, de amióta Touré nincs itt, messze nem olyan masszív a középpálya, mint amikor elment, akkor nem lehetett ennyire érezni, de ma már messze szembetűnő és a teljesítményen nagyon érezni, messze nem úgy teljesít már Buszkeksz, mint amikor mindenki istenítette, hogy mennyivel jobb a Sziklánál, ma hány hasznos megoldása volt? Sok a kérdés, de erre csak Pep tudja a választ.
Szerintem mi már fejben kedd este a cselzi ellen vagyunk, és szívből remélem megvédjük a BL címünket, nehogy ez a hisztiző, színészkedő, könyöklős kezezős real nyerje már meg.. Bár haragszok Pepre, mert esze ágában nem volt megnyerni ezt a mai meccset, csak el akarta hitetni, fontos lehet ez az este, de ha ilyen összeállításban akarta a ligát megfogni, én kérek elnézést, de akkor nagyon bő a mellény..
Bár, nagyon sok a gond, sérülések, de úgy gondolom, ha kedden mindenki a szívére teszi a kezét, és így fut ki a pályára, a csapatért, a szurkolókért fog játszani, akkor csak nyerhetünk.
CSAK A BARCA!!!
Szerk.: Jah, és amíg Oleguer csodajobbszélső után, Valdes a Barca leggyengébb pontja, addig nyugodtan hagyjuk ki a helyzeteket. Szerdán is benne volt, ma is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára
Ronaldinho&Barca 2012.04.21. 22:16:05-kor.
Visca El Barca!
Més que un club