2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Montoya,Bartra, és Muniesa jövőre a nagy csapathoz fognak tartozni.sura írta:Villanova szerződtetésének csak akkor van értelme, ha a Barca továbbra is alapvetően nevelő egyesület marad. Ami persze nem jelenti azt, hogy ne lennének továbbra is sztárigazolások, de a lényeg a saját nevelésú játékosokra támaszkodás és fiatalok folyamatos felhozása.
Ez alapján még a wc-s nénit is eladjákBarca96 írta:http://topliga.hu/hirek/barca-nagytakaritas
én 100% biztos vagyok benne, hogy ez egy nagy kitaláció.
Szerintetek?
Nyugtassatok meg
Kommenteltem is a cikk alá, de úgy látom nem tetszett a modiknakBarca96 írta:http://topliga.hu/hirek/barca-nagytakaritas
Szerintetek?
Nyugtassatok meg
Hát, ha a naccerű topliga.hu ezt írja... tuti van benne igazság.Barca96 írta:http://topliga.hu/hirek/barca-nagytakaritas
Szerintetek?
Nyugtassatok meg
Persze a játék túlnyomó részében ez megy, de azért alkalomadtán, teszem azt szögletnél, ha más nem mégis csak néha napján meg lehetne próbálni. Nem olyan nagy ördöngösség az.Primitive írta:Nincs lehetőségünk kontrára, hiszem gyakorlatilag végigtámadjuk a meccseket. Az ellenfél tömörül, elvétve vezet csak támadást. Ha az ellenfél pedig nem támad ki, akkor nem is tudod lekontrázni, szvsz.Capon írta: Én sem számítok semmi extra változtatásra.
Remélem hozzá tud tenni valamit a játékunkhoz.
Titotól függetlenül vannak hiányosságok a jelenlegi taktikánkban amiket még mi szurkolók is látunk. Pl.: a kontrázás teljes hiánya, amire pedig megvannak az alkalmas gyors labdabiztos emberek, mégsem élünk vele SOHA.
.
Hogy ne legyen off. Szerintem Tito kinevezése nem rossz döntés. Ismeri a klubot, a játékosokat... Én csak arra leszek kíváncsi, hogy mekora tekintélye lesz az újdonsült edzőnknek. Remélem, hogy rendet tud tartani csapaton belül!
Nincs lehetőségünk kontrára, hiszem gyakorlatilag végigtámadjuk a meccseket. Az ellenfél tömörül, elvétve vezet csak támadást. Ha az ellenfél pedig nem támad ki, akkor nem is tudod lekontrázni, szvsz.Capon írta: Én sem számítok semmi extra változtatásra.
Remélem hozzá tud tenni valamit a játékunkhoz.
Titotól függetlenül vannak hiányosságok a jelenlegi taktikánkban amiket még mi szurkolók is látunk. Pl.: a kontrázás teljes hiánya, amire pedig megvannak az alkalmas gyors labdabiztos emberek, mégsem élünk vele SOHA.
.
Én sem számítok semmi extra változtatásra.messideco írta:Szerintem sem lesz eget verő változás...
Egyenlőre egy évre, ahogy azt Pep-től tanulta.messideco írta:Szerintem sem lesz egetverő változás, de legalább lelket tud önteni a csapatba.
Arról nincs szó, hogy hány évig kötelezte el magát?
Én meg pont olyan edzőt akartam, aki nem tér el komoly mértékben a Pep által járt úttól, és ezért örülök Tito-nak, mert talán erre ő a legalkalmasabb. Persze nem azt várom tőle, h Guardiola imitátor legyen, csak építkezzen az ő alapjaira, de vigye bele a saját ötleteit, elképzeléseit, újításait is. Nekem úgy tűnik, a játékosokkal egészen remek a kapcsolata, ami szintén nagyon fontos.kanty írta:Nem igazán örülök az ő kinevezésének, de természetesen sok sikert kívánok neki, remélem, h rám fog cáfolni.
Ha már Pep ment, akkor azt szerettem volna, h egy olyan edző jöjjön, aki nem teljesen a Guardiola által képviselt stílust viszi majd tovább. Hát erre jelenleg nem sok esély van.
Igazán okosat most nem lehet mondani, drukkolni kell neki is és a csapatnak is, nem lesz egyszerű dolga az biztos.