kristop írta:egyszerűen érthetetlen, hogy mi van vele. ahogy írod, az ő kétlábassága nem az a szint, amit a profiknak tudniuk kell, annál több, az elején szerintem senki se tudta hogy igazából milyen lábas is. emellett gyors, és dinamikus, taktikailag tökéletes (mindenki őt nézi, őt veszi példának, villa, cuenca), rengeteget melózik. ibra(!) azt mondta róla, hogy nem látott még játékost, aki ennyire higgadtan és jól fejezte volna be az akciókat. erre most mégis csak szenved. képessége megvan hozzá, a meló, alázatosság is megvan, akkor mégis miért nem megy neki?
Fölsoroltad a pozitív erényeit (szerintem kicsit túlzottan. Én nem nevezném taktikailag tökéletesnek azt akinek annyi a dolga, hogy vagy előre vagy hátra passzoljon a szélről). Van negatívuma is Pedronak. Fizikailag gyenge, a fejjátékára nem lehet számítani egy-egy keresztlabdánál, technikailag szerintem nem valami űber, a beadásai sem az igaziak, gyakran csak vakon lövi be (ellentétben Cuencával, ezt direkt figyeltem, Alves is vakon lövi be, meg Villa is, egyedül talán Adriano és Cuenca néz föl mindig). Egyszerűen nekem vérszegény. Cserének nem lenne rossz, de szerintem kitolás lenne ha itt tartanánk. Fejlődő korban van, egy másik spanyol csapatban (Pl.: Málaga, Depor stb..) megnézném, hogy mire képes más szisztémába.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)