Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen..igen..egy meccsen még biztos hogy pályára lép májusban szerintem,mert úgy tudom akkor viszi ki Del BosqueP.U.Y.O.L. írta:Az Eb-re épp lesz, de nem hiszem, hogy nálunk játszani fog még ebben a szezonban. Bár a Kupadöntőben a hosszabbításban becserélhetnék, ha vezetünk...
én hallottam,de se a Barca eredeti honlapján,se Villa facebookján semmi ilyen hírt nemlátok... Még edzésbe se állt...evikem97 írta:Hallottátok Hajdú B. Istvánt?Villa a hétvégi Rayo Vallecano meccsen már bevethető lesz
Erre mondják,hogy a számból vetted ki a szótmaister6000cm3 írta:Ne kövezzetek meg, de szerintem bárki bármit mondhat a bajnoki cím elúszásáról, a Chelsea elleni vereségről, de szerintem nem feltétlen Pep hibája.
Az a véleményem, hogy Villa hiánya okozott minden nehézséget az új esztendőben. A támadószekció hatékonysága egyszerűen a 0-hoz konvergál méghozzá alulról. Villa nem volt élete formájában a sérülés előtt, de iszonyú sok, szükséges elmozgást végzett, magára húzta az embereket, és területet nyitott Messinek, aki vagy gólt lőtt, vagy gólpasszt adott. Mióta nincs David, Messinek egyszerűen semmi területe nincs. Érdekes lenne egy stat, hogy mióta nincs Villa, Messi mennyivel kevesebb métert tett meg a labdával. Szerintem sokkal kevesebbet, mert mindig 4-5 ember között kapja meg, és szinte rögtön el is veszik tőle, vagy felrúgják.
Nem tudom ki ért velem egyet, de szerintem ha ő itt lett volna tavasszal, most mi lennénk a madrid előtt legalább 2 ponttal, és a Bl-ben se állnánk ilyen helyzetben.
Off: Tello szerepeltetése és szereplése tegnap hatalmas baki volt... -.-"
Az elsők között van,vagy tévednék?Kash írta:evikem97 írta:http://mno.hu/fourfourtwo_la_liga_barce ... ra-1068092
Igeb..igen..igen..igen :DDD El Guaje,te csodakölyök:D
1. számú csatár? ez csak szerintem nem igaz!?
evikem97 írta:http://mno.hu/fourfourtwo_la_liga_barce ... ra-1068092
Igeb..igen..igen..igen :DDD El Guaje,te csodakölyök:D
maister6000cm3 írta:Ne kövezzetek meg, de szerintem bárki bármit mondhat a bajnoki cím elúszásáról, a Chelsea elleni vereségről, de szerintem nem feltétlen Pep hibája.
Az a véleményem, hogy Villa hiánya okozott minden nehézséget az új esztendőben. A támadószekció hatékonysága egyszerűen a 0-hoz konvergál méghozzá alulról. Villa nem volt élete formájában a sérülés előtt, de iszonyú sok, szükséges elmozgást végzett, magára húzta az embereket, és területet nyitott Messinek, aki vagy gólt lőtt, vagy gólpasszt adott. Mióta nincs David, Messinek egyszerűen semmi területe nincs. Érdekes lenne egy stat, hogy mióta nincs Villa, Messi mennyivel kevesebb métert tett meg a labdával. Szerintem sokkal kevesebbet, mert mindig 4-5 ember között kapja meg, és szinte rögtön el is veszik tőle, vagy felrúgják.
Nem tudom ki ért velem egyet, de szerintem ha ő itt lett volna tavasszal, most mi lennénk a madrid előtt legalább 2 ponttal, és a Bl-ben se állnánk ilyen helyzetben.
Off: Tello szerepeltetése és szereplése tegnap hatalmas baki volt... -.-"