Amilyen infókkal rendelkezem, azokat már megosztottam ezen topicban / magyar kézilabda topicban.
Pletyka szinten felmerült Csaszi Atléticóba való igazolása, de mivel a Bors értesülése, így annyira nem veszem komolyan. Balicról rengeteget cikkeznek, pedig ő aztán kummára nem kellene ebbe a csapatba.
Remélem nem haragszanak meg a moderátorok, hogy a topic témájától néhány mondatban eltérek (kevés hozzászólás érkezik amúgy is a kézilabdával kapcsolatos eseményekhez, remélem ez maradhat). A jelenlegi Veszprém legfőbb gondja az, hogy támadásról védekezésre rengeteg csere volt, alkalmanként 3 is. A kézilabda folyamatosan fejlődik, immáron azon csapatok vannak a legjobbak közt, akik nem cserélnek. Nagy Laci érkezik Vujin helyére: támadásban szerintem azonos teljesítményre képes mindkettő, védekezésben egyértelműen a világ egyik legjobbja Laci, míg Vujin... hát ő... kereshetném a trágár szavakat.
A két szélen mindenképp kell a frissítés: örülnék, ha Korazija távozna, s érkezne Ugalde a Barcából, de valljuk be, nagy luxus lenne két kiváló játékost felváltva padoztatni.
Lackovic leigazolását pedig nagyjából 60-70%-os biztonsággal ki lehet jelenteni. Ő sokat segíthetne a támadásokban a csapaton.
Egyetlen helyre kell még játékos szerintem a mai Veszprémbe, s az az irányító posztja. Kizárólag Duvnjakot szabad ide megvenni. 23!!! éves srác, hihetetlenül jó kézilabdázó és védekezésben is kimagaslóan teljesít (Lacival ketten alkothatnák a védelem tengelyét). Egyébként vele kapcsolatban megerősítette a vezetőség, hogy nem érkezik, de azért hátha... Merjünk "Nagyot" álmodni!

Az én kezdőcsapatom pedig ez lenne: Alilovic; Ugalde; Sulic; Nagy; Duvnjak; Lackovic; Iváncsik