Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én még nem tudom, holnap vizsgázom. Meglássuk, hogy hogy állok majd a tanulással.Game90 írta:Last player other than LeBron to do 30+ pts, 10+ reb, 8+ ast in back-2-back playoff games? Oscar Robertson, 30+ yrs ago.
Egy hasonló LBJ + egy jó Wade, Chalmers, Joel, Battier nagyon kéne. Palánk alatt meg esélytelen a Heat, Hibbert - West állatkodhat.
Lesz valaki éjjel? Bob (bírod még az éjszakázást?), Tocy, Cumbee? Ha minden jól megy, akkor szerintem én maradok. Tocy, te meg ne idegeskedj, de ez a meccs is eredeti kommentárral lesz éjjel
![]()
Nem maradok, de lélekben a Pacers-szel vagyokGame90 írta:
Lesz valaki éjjel? Bob (bírod még az éjszakázást?), Tocy, Cumbee? Ha minden jól megy, akkor szerintem én maradok. Tocy, te meg ne idegeskedj, de ez a meccs is eredeti kommentárral lesz éjjel
![]()
Csak összejött a Celtics - 76ers 7. meccsBob_Marley írta: szerk: Iverson is tiszteletét teszi, beleremegett a csarnok mikor bemondták, hogy Allen IversonÓriási standing ovation van, s pacsi minden Sixers játékossal, POKOL VÁR RÁNK.AI tuti még plusz motiváció a fiataloknak.
AI "hazatérése"
http://www.youtube.com/watch?v=oU70fNbeWLY
És nyilatkozata:
http://www.youtube.com/watch?v=0-uDUquEyOI
Sírok a röhögéstől ezen a Granger videónGame90 írta: Granger engem csak azért zavar, mert idáig nem volt egy balhés játékos, de most nagyon felszívta magát, aztán elkezdett emberkedni. Stephenson meg a padról szólogat be az MVP-nek...![]()
Granger-ről találtam egy videót is, a trambulinos srác esése óta nem röhögtem ilyen jót NBA-s videón:
http://www.youtube.com/watch?v=tqxUmZSBHg0
Larry legend remélem felpaprikázta a sráokcat, azért jó lenne egy 7iket kierőszakolniGame90 írta: 6. meccs is érdekes lesz:
Larry Bird criticized the Pacers for being "soft" in Game 5 against Miami.
“I can’t believe my team went soft,” Bird said. “S-O-F-T. I’m disappointed. I never thought it would happen.”
The Heat shot 61.4 percent from the floor, as LeBron James and Dwyane Wade combining to connect on 22-of-36 shot attempts.
Game90 írta: James kapta a legtöbb szavazatot az 1. csapatba, remélem 1-2 éven belül DPOY lesz. Chandler simán 1. csapat, Kobe vicc, helyette Igoudala/Shumpert. Ibaka okés az 1. csapatban, de KG-t sajnálom, hogy csak a 2. csapatba fért be, embertelen, amit ebben a szezonban nyomott védekezésben.
Tényleg nem leszek éjjel, de ha lesz 7. meccs, akkor azt megnézem
7ik meccs nem lesz ma lezárjukEazzy írta:Deng benne van a második csapatban, de Iggy még abban sincs...vérciki
Granger engem csak azért zavar, mert idáig nem volt egy balhés játékos, de most nagyon felszívta magát, aztán elkezdett emberkedni. Stephenson meg a padról szólogat be az MVP-nek...Bob_Marley írta: Granger mindig oda-oda szurkált, nálam ez még belefér, meg hogy Stephenson ugat a padról.
Ma Game 6 Sixers-Celtics, Game, Kalap valaki marad?Game-t nem hiszem, hogy érdekli 100 pontot a 2 csapat együtt nem fog dobni
All Defensive 1st Team:
Paul-Tony Allen-James-Ibaka-Howard
2nd team:
Rondo-Bryant-Deng-KG-Chandler
(Mennyire sok értelme van egy ilyennek, ha az év védőjátékosa csak a második csapatba kerül....![]()
)
Iggy nekem is hiányzik...![]()
Köszi Bob a linket, tényleg várható 1-2 pikáns költözés...Bob_Marley írta:Ez csapatokra bontva:
http://espn.go.com/nba/story/_/page/Fre ... -2012-2013
A kép meg val nem jó, bár vicces ez a horgászos kép a "dagadtról"
Ezért nem érdemes ám fennmaradni!!Bob_Marley írta:Na akkor hajrá Pacers
Hogyne lenne. Csak az még 2 év, köv szezonban 28-at visz haza, utána 30,5-öt, ami már majdnem a sapka fele.daffy írta:wie bitte?Bob_Marley írta:de viszont
olyan nincs,hogy nem hosszabbítják meg a szerződését? esetleg szólni neki,hogy maradhatsz,de akkor a meccsek idejére öltöny-nyakkendő és lelátó?Kobe cserélhetetlen!!!!2 játékos van, aki beleszólhat hova cserélik el Nowitzki és Bryant, ha Kobe LA-ben akar megrohadni 125 évesen, akkor ott fog megrohadni
2 év fix van még neki csak amnesztiával lehetne kirakni (legalábbis szerintem nem használták még fel).Utána is szerintem van rá sansz hogy aláírnak vele, persze már nem 20+ millióért.De szerintem ő addig fog maradni, amíg szó szerint él és mozog, s amiben meglehet dönteni Jordan rekordjait azt megpróbálja, az egy dolog, hogy mellette a csapat már nem lesz sikeresdaffy írta: olyan nincs,hogy nem hosszabbítják meg a szerződését? esetleg szólni neki,hogy maradhatsz,de akkor a meccsek idejére öltöny-nyakkendő és lelátó?
wie bitte?Bob_Marley írta:de viszont
olyan nincs,hogy nem hosszabbítják meg a szerződését? esetleg szólni neki,hogy maradhatsz,de akkor a meccsek idejére öltöny-nyakkendő és lelátó?Kobe cserélhetetlen!!!!2 játékos van, aki beleszólhat hova cserélik el Nowitzki és Bryant, ha Kobe LA-ben akar megrohadni 125 évesen, akkor ott fog megrohadni
A sima ligát igazából nektek csináltam, én csak azért neveztem, hogy ha idő közben meggondolnám magam, akkor legyen lehetőségem kockulni.Bob_Marley írta:Értem csak meglepett, hogy mint "CSK" ott pihen mindenki nálad, aki már rég kiesett.