USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.24. 22:30:21

2011-12 All NBA first Team:
Paul-Bryant-Durant-James-Howard
2nd team
Parker-Westbrook-Love-Griffin-Bynum
3rd team
Rondo-Wade-Anthony-Nowitzki-Chandler

Szerintem a 3ik verné az összeset :mrgreen:

Valaki játszott még PC anno NBA ősrégi 89 volt talán ????, amiben Abdul Jabbar volt a nyerő minden játékos ugyanúgy nézett ki, annyi hogy fehér volt vagy fekete, de hajra felépítésre mindenre, kivéve Jabbar akin volt szemüveg :lol:
És aprítani lehetett vele, az első és utolsó játék amiben a Lakers-szel voltam :D
Na ilyen feelingű ez a videó:
http://www.youtube.com/watch?v=fhPFTSrF ... =g-all-lik

És fent van yotube-on (mi nincs :D)
http://www.youtube.com/watch?v=tHw9Xu89 ... re=related
Legkirályabb NBA játék volt :D , iszonyat nagy Jabbar chettel, minden horgot bedobott :D
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.05.24. 22:14:05

Game90 írta:Last player other than LeBron to do 30+ pts, 10+ reb, 8+ ast in back-2-back playoff games? Oscar Robertson, 30+ yrs ago.

Egy hasonló LBJ + egy jó Wade, Chalmers, Joel, Battier nagyon kéne. Palánk alatt meg esélytelen a Heat, Hibbert - West állatkodhat.

Lesz valaki éjjel? Bob (bírod még az éjszakázást? :D ), Tocy, Cumbee? Ha minden jól megy, akkor szerintem én maradok. Tocy, te meg ne idegeskedj, de ez a meccs is eredeti kommentárral lesz éjjel :D
Én még nem tudom, holnap vizsgázom. Meglássuk, hogy hogy állok majd a tanulással.:D

Azt a statisztikát én is be akartam másolni, ahhoz képest, hogy James csak a mikiegér meccseken jó és fontos szitukban összeesik, elég szépen döntögeti az idei PO-ban a rekordokat.:wink: Chalmers-től és Battier-től nagyon kell ma a jó meccs és jó lenne, ha James Jones is kapna némi időt, neki szinte mindig megy amikor pályára engedik. A palánk alatti játék meg eléggé becsapós, azt várnánk, hogy az Indiana ott aláz, de az uccsó két meccsen a Heat sokkal több pattanót szedett és ha jól emlékszem, a festékből is több pontot ért el, mint a Pacers. Ettől függetlenül Haslem kiesésével James-től ismét extra kell, nem csak pontokban, hanem pattanókban is. Mondjuk úgy tűnik, hogy konstanst tud ő 10 fölött hozni, ha sokat játszik 4-est. Egyébként én a Miami helyében (főleg James és Wade helyében) a meccs elejétől Hibbert-re játszanék, földön sokkal gyorsabbak mint ő és ha okosan csinálják, akkor gyorsan be lehet nyeletni vele 2-3 faultot, amivel szépen meg lehet nyirbálni a pályán töltött idejét. Ha pedig ő nincs és a kinti dobások nem ülnek, akkor nagyon nehéz helyzetbe kerülhet az Indiana.

Bob ez a videó nagyon nagy. Az egyik legjobban sikerült sport videó amit láttam.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.24. 14:13:12

Game90 írta:
Lesz valaki éjjel? Bob (bírod még az éjszakázást? :D ), Tocy, Cumbee? Ha minden jól megy, akkor szerintem én maradok. Tocy, te meg ne idegeskedj, de ez a meccs is eredeti kommentárral lesz éjjel :D
Nem maradok, de lélekben a Pacers-szel vagyok :lol:

Kicsit erős NBA videó :D
http://www.youtube.com/watch?v=3tbL11eC ... =g-all-lik

Bradley is ennyi volt erre a szezonra, már az ember nevet az egészen, 4 out of season játékosunk van ezzel, s JO-t kivéve nem mondhatni veterán brigádnak a Wilcox-Green-Bradley triót.....

Orlandonál meg szóba került Doc neve, nyáron írt alá 5 évre, bízom benne marad, egyenlőre csak pletyka.Shaq-et meg GM-nek képzelik el a Magicnél :lol:
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.05.24. 11:53:48

Ha már volt TOP 10 zsákolás, akkor itt egy kis móka:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 3TUHBRW76A :)
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Tocy
Director del Fútbol

2012.05.24. 11:45:18

Jó, nem idegeskedek, de rohadjanak :D Amúgy ki nem hagynám ezt a meccset, csak ugye palánk alatt Joel-Juwan-Turiaf trió nem épp tökéletes :D LeBron 4est fog játszani szerintem végig. Battiertől legalább olyan meccs kellene, mint a múltkori :D Igazából ezeket kellene hoznia mindig ( bevágott triplák, kőkemény, nagyszerű védekezés ), mert ezért igazoltuk :D Wade-James ne adja alább, Chalmersnek lejjebb nem nagyon van, de most a kiegészítőktől is extra kell, különben gáz lehet. A palánk alatt Hibbert ellen így már tényleg esélytelenek leszünk, támadásban is bejátszani nem lehet kinek, érdekes lesz. A védekezésünk nagyon tetszett múltkor, egyetlen könnyű kosarat se engedtünk a Pacersnek. Csak ugye belegondolva...Bosh és Haslem nélkül, egy sérült Millerrel megyünk ahhoz a Pacershez, akiket most Bird is feltüzelt eléggé ( my team was soft, I'm disappointed... ), és az életben maradásért küzdenek. Leccgó Hít!
PCsabi
aka Game90

2012.05.24. 11:30:51

Bob_Marley írta: szerk: Iverson is tiszteletét teszi, beleremegett a csarnok mikor bemondták, hogy Allen Iverson :shock: Óriási standing ovation van, s pacsi minden Sixers játékossal, POKOL VÁR RÁNK.AI tuti még plusz motiváció a fiataloknak.

AI "hazatérése"
http://www.youtube.com/watch?v=oU70fNbeWLY
És nyilatkozata:
http://www.youtube.com/watch?v=0-uDUquEyOI
Csak összejött a Celtics - 76ers 7. meccs :P

Haslem azért fontos lett volna, Pittman tökmindegy, Let's Go Juwan Howard :P Curry-nél meg szerintem még én is hamarabb pályára kerülnék.

Last player other than LeBron to do 30+ pts, 10+ reb, 8+ ast in back-2-back playoff games? Oscar Robertson, 30+ yrs ago.

Egy hasonló LBJ + egy jó Wade, Chalmers, Joel, Battier nagyon kéne. Palánk alatt meg esélytelen a Heat, Hibbert - West állatkodhat.

A.I. 8) \:D/ Vucevic-csel nem pacsizott :mrgreen:

Amit linkeltél, onnan már törölték, de itt meg lehet nézni az interjúját:
http://www.youtube.com/watch?v=Y6XNRExa-tI
Jó lenne őt még az NBA-ben látni...

Kép

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2012.05.24. 12:22:56-kor.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Tocy
Director del Fútbol

2012.05.24. 08:39:28

Phillynek grat, de a 7. meccs Bostonban...

Tőlünk meg Haslem eltiltva a Game 6-ról, miközben Haribó semmi...engem ez baromira felbosszant, mert a Pacers-játékosok ütnek minket folyamatosan, most visszaadott vmit UD, és akkor egyből el is van tiltva. Vicc...Pittmant én nem engedném pálya közelébe, az nálam is kiverte a biztosítékot.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.24. 01:03:27

Game90 írta: Granger engem csak azért zavar, mert idáig nem volt egy balhés játékos, de most nagyon felszívta magát, aztán elkezdett emberkedni. Stephenson meg a padról szólogat be az MVP-nek... :lol:

Granger-ről találtam egy videót is, a trambulinos srác esése óta nem röhögtem ilyen jót NBA-s videón :lol: :
http://www.youtube.com/watch?v=tqxUmZSBHg0
Sírok a röhögéstől ezen a Granger videón :D They hatin, ridin dirty :D
Game90 írta: 6. meccs is érdekes lesz :P :
Larry Bird criticized the Pacers for being "soft" in Game 5 against Miami.
“I can’t believe my team went soft,” Bird said. “S-O-F-T. I’m disappointed. I never thought it would happen.”
The Heat shot 61.4 percent from the floor, as LeBron James and Dwyane Wade combining to connect on 22-of-36 shot attempts.
Larry legend remélem felpaprikázta a sráokcat, azért jó lenne egy 7iket kierőszakolni :twisted:

Haslem nem játszik a 6-on, Pittman meg kapott 3 meccset :D Eddy Curry says hi :lol: Vagy Juwan Howard....
http://www.youtube.com/watch?v=SS7WGrM7Fys
Game90 írta: James kapta a legtöbb szavazatot az 1. csapatba, remélem 1-2 éven belül DPOY lesz. Chandler simán 1. csapat, Kobe vicc, helyette Igoudala/Shumpert. Ibaka okés az 1. csapatban, de KG-t sajnálom, hogy csak a 2. csapatba fért be, embertelen, amit ebben a szezonban nyomott védekezésben.

Tényleg nem leszek éjjel, de ha lesz 7. meccs, akkor azt megnézem :wink:
Eazzy írta:Deng benne van a második csapatban, de Iggy még abban sincs...vérciki
7ik meccs nem lesz ma lezárjuk :D Bryantet nem mertem írni, hogy mit keres benne, mert még a végén tényleg azt hiszitek csak rosszat írok róla :D Iguodala megérdemelné, ebben a sorozatban is igaz PP sérült, de nagyot melózik rajta.

szerk: Iverson is tiszteletét teszi, beleremegett a csarnok mikor bemondták, hogy Allen Iverson :shock: Óriási standing ovation van, s pacsi minden Sixers játékossal, POKOL VÁR RÁNK.AI tuti még plusz motiváció a fiataloknak.

Na az első időkérés 11-10 oda, jó gyengén kezdtünk, Allenre is befújtak 2 faultot, így hogy nincs Bradley hátvédposztokon amúgy is kevesek vagyunk.De pár könnyű kosárral feljöttünk.KG óriási booozást kap :lol: Szeretik az öreget 20+ felett átlagol ebben a sorozatban plusz a Philly közönségnek beszólt :D Eddig 2 rossz dobása volt.Túloldalt Turner aki nagyon igyekszik.
Korrekt stat 2-10 az arányunk mióta összeállt a BIG 3 a close out meccseken :D Úgyhogy épp ideje javítani ezen a staton, s nyerni ma :D
Brandnek jó a válla???? Előző meccsen is már eléggé jó volt, s most se tudunk vele mit kezdeni, ne már.....
KG ül a védekezésünk összeesett...
Bass jó gyenge eddig, openeket hagy ma, ami múltkor bement, mind kimarad most.Holiday meg nem egyszer verte meg Rondo-t, alszunk?????
22-19 a negyed vége, úgy hogy 53%al dobnak mi 31-el :D És 1 árva assistunk volt egy negyed alatt, ahhoz képest -3 teljesen vállalható :D
Aki eddig az elmúlt 5 meccsen megnyerte az első negyedet mindig kikapott, úgyhogy nincs gond :D

2ik negyed.
Vezetünk, pedig továbbra is kaotikus a játékunk, KG meg a büntetők tartanak minket életben.Pierce-t jól fogja Iggy, de szerencsére faultokat megint kitud harcolni. 29-28, de tényleg csoda miután továbbra is gyengén dobunk mezőnyből.
Iverson interjú közben meg van hatódva, még mindig imádja Philadelphia jó azért őt látni, így hogy már nincs pályán még szeretni is tudom :lol:
Garnettel ég és föld a különbség a védekezésünkben mint nélküle. 4 perce nem dobtak pontot, ott vagyunk mindenhol, támadásban továbbra is szenvedünk, de a védekezés kezd összeállni.A meccs nem szép, mindenki téglázik :D
36-33 a szünetben ide, 1 tripla ment be eddig 0,5-el a vége előtt Air FRANCE :D 17-11re nyertük ezt a negyedet úgy vezetünk, hogy KG dobásai mind rövidek 3/10 Rondo 3 assistnál és 2 pontnál, Bass is 2/9 PP aki 11 pontot összehozott, a védekezésünknek köszönhetjük a vezetést :D

3ik negyed
Kellett 6 perc hogy betaláljunk 1/8 a negyed 5 eladott labdával 11:0ás futásnak vetettünk véget egy Rondo visszapöcivel.Iguodala nyomott egy posztert, a régi AI is tapsolt egyet.
46-46 a vonalról mi 15/15 ők 6/14 főleg Iggy szenved aki 1/5 a büntetőről.

Bass+KG 5/23 és így vagyunk -4ben az egész csapa 29% alatt dob, míg a Philly 45% felett :D
60-56 és ez nem a félidő vége :D Katasztrófa a támadójátékunk, s msot már a Philly dobások befelé mennek 27-20ra vesztettük el ezt a negyedet a hibátlan büntetőzésünk miatt vagyunk meccsben és a támadópatijaink :shock: miatt.

4ik
PP kicsit kiosztotta Rondo-t a padon, talán ez segít neki, mert elég halovány, s neki kellene a támadásainkat összerakni.
67-59 oda Holiday lejátssza Rondo-t a parkettről...
-7 közünk nincs a meccshez, nem is érdemelnénk meg, jól védekezik a Philly csak a gyenge büntetőzésük miatt nem vagyunk 15+os hátrányban.Plusz a 13-6os támadópattanózás is kell.27 pontot kapartunk össze 18 perc alatt, ami azért elég derék :D
KG tartott minket a 4ik negyedben, de -9 és 2perc sincs már vissza , jöhet a Game 7.
82-75 a vége :( Szombaton jön a mindent eldöntő 7ik meccs.És pont 30 éve volt, amikor a Sixers a Bird féle Celticset megverte a Gardenben egy hetedik meccsen....Egyébként 17-4 a mérlegünk otthon 7ik meccsen :D
Magic nyert legutoljára 2009ben, előtte Indiana-Sixers és a Knicks

Philly előtt le a kalappal Holiday ma is nagyon jó volt tőlük, Rondot lejátszotta.5en voltak 10+ felett, igazi csapatként nyert a Sixers remekül csapdázták Garnettet és PP-t is s ha üresen is maradtunk nem tudtuk bedobni.
Pierce még elfogadható volt, de 33%os mezőnymutatóval még mi se tudunk meccset fogni.
Rondotól jóval több kell, van 2 nap pihi, Bradley-t össze kell drótozni nincs mese, s talán így, hogy extra szünnap van a lábak megint frissülnek, mert látszódott ma is hullafáradt a társaság sajnos.

Mai pedig röviden:
Kép

AI "hazatérése"
http://www.youtube.com/watch?v=oU70fNbeWLY
És nyilatkozata:
http://www.youtube.com/watch?v=0-uDUquEyOI
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.05.23. 23:01:22

Bob_Marley írta: Granger mindig oda-oda szurkált, nálam ez még belefér, meg hogy Stephenson ugat a padról.
Ma Game 6 Sixers-Celtics, Game, Kalap valaki marad?Game-t nem hiszem, hogy érdekli 100 pontot a 2 csapat együtt nem fog dobni

All Defensive 1st Team:
Paul-Tony Allen-James-Ibaka-Howard
2nd team:
Rondo-Bryant-Deng-KG-Chandler

(Mennyire sok értelme van egy ilyennek, ha az év védőjátékosa csak a második csapatba kerül.... :roll: :lol: )

Iggy nekem is hiányzik...:(
Granger engem csak azért zavar, mert idáig nem volt egy balhés játékos, de most nagyon felszívta magát, aztán elkezdett emberkedni. Stephenson meg a padról szólogat be az MVP-nek... :lol:

Granger-ről találtam egy videót is, a trambulinos srác esése óta nem röhögtem ilyen jót NBA-s videón :lol: :
http://www.youtube.com/watch?v=tqxUmZSBHg0

6. meccs is érdekes lesz :P :
Larry Bird criticized the Pacers for being "soft" in Game 5 against Miami.
“I can’t believe my team went soft,” Bird said. “S-O-F-T. I’m disappointed. I never thought it would happen.”
The Heat shot 61.4 percent from the floor, as LeBron James and Dwyane Wade combining to connect on 22-of-36 shot attempts.

James kapta a legtöbb szavazatot az 1. csapatba, remélem 1-2 éven belül DPOY lesz. Chandler simán 1. csapat, Kobe vicc, helyette Igoudala/Shumpert. Ibaka okés az 1. csapatban, de KG-t sajnálom, hogy csak a 2. csapatba fért be, embertelen, amit ebben a szezonban nyomott védekezésben.

Tényleg nem leszek éjjel, de ha lesz 7. meccs, akkor azt megnézem :wink:
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.05.23. 22:46:16

Deng benne van a második csapatban, de Iggy még abban sincs...vérciki
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.23. 20:36:38

Én félidőben mondtam, köszönöm ennyi elég volt :D Granger is kiesett ment is a Miami az lett amire számítottam.
James kép állat :D
Granger mindig oda-oda szurkált, nálam ez még belefér, meg hogy Stephenson ugat a padról.Wade-t egy szere lecsapta Haribó majd visszakapta Haslemtől törlesztés gyanánt határeset votl UD40, de amit Pittman csinált 1 perccel a vége előtt na az nálam is több meccs.Legrosszabbkor felugrás közben, iszonyat sérülésveszélyesen.A z hogy Haslem felugrik behúz egyet oké nem szép, de monoklival is lehet játszani, de felugrás közben simán beszakadhat egy izom.
De ez a PO, Miami meg számíthat ha összejön a Celtics-Heat párosítás Garnették se fogják nézni, hogy majd besétáljanak a festékbe, jönnek a faultok és a keményebb fajtából, hogy tudja mindenki hol a helye :D

Ma Game 6 Sixers-Celtics, Game, Kalap valaki marad?Game-t nem hiszem, hogy érdekli 100 pontot a 2 csapat együtt nem fog dobni, de igazi véres kemény keleti meccs lesz, pár pont különbséggel szerintem, a Sixers felfogja magát szívni, s fel kell készülnünk az elején megnyomják, de le kellene ma zárni, egy hetedik meccs akár Bostonban van akár nem, azért "lutri".Ma sincs Bradley, azért ő nagyon kellene, de mindkét válla "leszakadt" :?

All Defensive 1st Team:
Paul-Tony Allen-James-Ibaka-Howard
2nd team:
Rondo-Bryant-Deng-KG-Chandler

(Mennyire sok értelme van egy ilyennek, ha az év védőjátékosa csak a második csapatba kerül.... :roll: :lol: )

Iggy nekem is hiányzik...:(

NBA rivalizálások
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.05.23. 13:11:34

4. negyednél már kikapcsoltam a tv-t, inkább az alvást választottam :)

LBJ és Wade megint kegyetlen volt, James 30/12/6-ot átlagol a Pacers ellen, Wade meg lehetetlen helyzetekből dobott pontokat fault-tal együtt:
http://www.youtube.com/watch?v=dUEOEfpDpZw
http://www.youtube.com/watch?v=YlkP06TYApY

Az a 61%-os FG, 56%-os tripla nem rossz :P És most a kiegészítő emberek is jók voltak, Haslem kezd visszatérni, Jones 2 tripla, Joel 7 pont, 5 lepattanó, 4 blokk, Chalmers 11 lepattanó, Battier meg több triplát dobott be, mint az előző 4 meccsen összesen :D Ha közülük csak 2-3 képes pluszt hozni egy meccsen, már az elég. Miller viszont nagyon nem okés, ő sérülten játszik, jobb lenne őt pihentetni.

Granger tényleg egy igazi rohadék az egész párharc során, de egy sérülést nem kívánok neki, Bron szépen alá állt. De Stephenson se rossz, a padról keménykedik...

Kép

Nálam ez flagrant 2...

Kép

Ez meg több meccs off...

Kép

Az a kacsintás utána... :roll: :mrgreen:

Kép

Kép

Aki ismeri a Call Me Maybe című számot, az tudja, hogy miről van szó :lol:

Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.05.23. 09:35:51

No, hát nagyon kellett már egy ilyen meccs is 8) James elképesztő volt, nem is értem, hogy merült fel vkiben is, hogy Durant a jobb játékos. Egyetlen érv szól mellette, a clutch, tudom ez elég jelentős :D De mégis, LeBron kiemelkedik ebből a mezőnyből. Úgy dobott 30-at, hogy 12/19 mezőnyből...triplát is dobott, pedig azt amúgy nem szokott :D Ami külön öröm, hogy büntetőt sem hibázott :D A 10 pattanó, 8 zseniális assziszt meg már lassan alap. Minden tekintetben a mezőny felett van jelenleg szerintem. Wade is jó volt megint, és végre fel tudott nőni a feladathoz Battier is, ezt kellene hoznia állandóan és tökély lenne. Valamint Haslem is tényleg magára talált, ha ezt tudná hozni stabilan, egy szavam se lenne rá. Kiemelendő még, hogy eddig kintről hullagyengék voltunk végig, most 9/16, azt hiszem ez szintén jelentős javulás. A védelmünk is végre olyan volt viszonylag hosszabb ideig, mint amilyen az év elején, vagy tavaly, ezt kellene hozni idegenben is, meg majd remélem a Boston ellen is. Le kell zárni a párharcot Indianában, bár ott még számíthatunk egy pokolra, küzdeni fognak otton az utolsó leheletükig. De ha így játszunk, meg kell lennie!

Amúgy Grangert egy kicsit sem sajnálom, a húdeszimpatikus Indiana és főleg ő végigpatkánykodja az egész sorozatot, ez vhol egy jogos büntetés neki.

http://assets.sbnation.com/assets/1134507/turryiaf.gif
neobarca
Director del Fútbol

2012.05.23. 09:12:41

Bob_Marley írta:Ez csapatokra bontva:
http://espn.go.com/nba/story/_/page/Fre ... -2012-2013

A kép meg val nem jó, bár vicces ez a horgászos kép a "dagadtról" :D
Köszi Bob a linket, tényleg várható 1-2 pikáns költözés... :)

Nem értem mi lehet a képpel, de szívesen peceznék én is azon a ladikon... Jó, hát picit felszedett a srác, de most, hogy kiestek igazán elengedheti magát... :lol: Lehet a halat csak fogja, de csak a sertést eszi... :lol:

Knicks fórumon is oltotta vlaki, hogy ilyen testfelépítéssel, hogy lehet valaki élsportoló. Sztem meg tökmind1 a kockás has, ha nincs tehetséged... Nem olyan rég még varázsolt egy Fenomén becenevű uriember a labdarugásban és ő sem a kocka hasával vonult be a történelembe. :wink: Majd ha jön az edzőtábor, ledobja...

Szerk: A két meccsről meg csak annyit, hogy szépen összeszedte magát a Miami. Itt volt az ideje. Boston meg amit mostnában csinál, az varázslatos. Nem gondoltam volna, hogy a járókeret mögül is lehet nagyot alkotni! :lol: :wink: Nem vagyok egy Boston Fan de elismerésem.
Szerintem mind a 2 csapat lezárja a dolgot a következő fordulóban. Sajnos a "picik" kipukkantak... :(
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.05.23. 04:02:15

Kezd leszakadni az Indiana. Az első félidőben szépen tartották magukat, de most 1 kicsit elvesztették a fonalat + a miami még 1 fokozattal feljebb tekert. Granger kiesése elég nagy érvágás lesz nekik a maradék időre. Mondjuk én pont nem sajnálom, megint 2 kézzel ráncigálta vissza James-t amikor megsérült. Elég jó az iram amúgy, vannak kemény megmozdulások és vannak túl kemény megmozdulások szvsz. Nem értem miért jó ez a "patkánykodás" az indiana részéről. Az más kérdés, hogy Haslem esete is megérne egy misét, hogy azt hogy úszhatta meg egy sima flagrant 1-el.

Turiaf meg eszméletlen. Nincs még egy ember, aki így tud őrjöngeni, mint ő.:D A meccsekhez nem sok köze van, de élvezet nézni amikor feltűnik.:D

A Wade-James kettős nagyon egyben van megint és most be tudott szállni melléjük pontokkal Battier is. Ha a nagy kettősnek megy, van mellettük még legalább 1 valaki, aki jól teljesít és a többiek is hozzá tudnak tenni ezt-azt 1-1 kiélezett helyzetben, akkor ez a Heat nagyon erős. Ha ezek nem teljesülnek, akkor meg megy a szenvedés. James egyébként még mindig elképesztő, ilyen passzokat amiket leoszt még irányítóktól is csak nagyon kevéstől látunk. Tényleg leesik az állam néha.

Az Indiananak mint már mondtam Granger nagyon fog hiányozni. Hibbert tán lassan kezdi összekapni magát, benne bízhatnak és West is néha villan 1-et. A többiek eddig annyira nem meggyőzőek.

Szerintem minimum láncfűrésszel kell valakinek beszaladnia a pályára, hogy flagrant 2-őt fújanak rá..
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.23. 02:25:44

Én egy félidőnél tovább nem hiszem hogy maradok, főleg ha így folytatódik a meccs, Battier is mikor dobott be utoljára 2 egymás utáni triplát??? :D Pedig jól forgatja a játékot az Indiana, de jól védekezik a heat :? Mindere ott vannak, Westnek volt 2 tiszta tempója az meg rádobja a gyűrű tövére :D De azért sok van még hátra, meg Hibbertet kezdték duplázni, kellenének a külső dobások :D

Mondjuk George eddig jó nagy béna, 3-1et mintaszerűen megoldott most is....
Battier is on fire, fantasy szempontból ez nem rossz amúgy :D

Továbbra is ez a legkeményebb párharc, itt utálják egymást rendesen a srácok, minden meccsen balhé van.Wade se kapott kicsit, meg Haslem se adott kicsit :D

Na ez a végére nem kellett volna Granger is bement az öltözőbe idő előtt, meg 9-2es rohanással zárták a félidőt.
3ik kritikus lesz lesz, Heat jól védekezik, s a folyamatos ketőzzéssel nem tudnak mit kezdeni Hibberték.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.05.23. 02:24:01

Battier az első 4 meccsen a Pacers ellen: 2/19 tripla.
Ma: 2/2.

LBJ ha így folytatja, megint tripla-dupla közelben lesz.
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.05.23. 02:15:31

Bob_Marley írta:Na akkor hajrá Pacers :twisted:
Ezért nem érdemes ám fennmaradni!! :twisted: :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Cumbee 2012.05.23. 04:03:42-kor.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.23. 02:10:16

:lol:
Jól látom a kiscsajon aki énekel, van egy UD40es kis tapasz, mekkora poén, valóban mióta Haslemet megütötték feljavult (mint anno mikor Abidalt eltalálta a a bilbaoi kriptonit :D)

Na akkor hajrá Pacers :twisted:

Yes Marv Albert, a rohadt életbe, őt nagyon nem szeretem Yes, Yes, Yes :D
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.05.23. 02:05:45

Kobe tényleg cserélhetetlen, ő már játékos/edző/GM a Lakers-ben :D Vele nem is érdemes csereötleteket kitalálni. Los Angeles-ben majd 2014-ben lehet rebuild, akkor fog lejárni Kobe és Gasol szerződése is.

Gordon meg a sérülése ellenére simán max. közeli szerződést fog kapni, jelen pillanatban Harden után a legjobb fiatal SG-nek tartom.

Kép

Szerk.: kommentátorokat nem igazán érdekelte, hogy a kislány énekli a himnuszt, ők simán beszéltek tovább...
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.05.23. 01:45:38

daffy írta:
Bob_Marley írta:de viszont
wie bitte?
Kobe cserélhetetlen!!!!2 játékos van, aki beleszólhat hova cserélik el Nowitzki és Bryant, ha Kobe LA-ben akar megrohadni 125 évesen, akkor ott fog megrohadni
olyan nincs,hogy nem hosszabbítják meg a szerződését? esetleg szólni neki,hogy maradhatsz,de akkor a meccsek idejére öltöny-nyakkendő és lelátó?
Hogyne lenne. Csak az még 2 év, köv szezonban 28-at visz haza, utána 30,5-öt, ami már majdnem a sapka fele.:D Mondjuk ez őket nem érdekli különösebben, a Lakesnél nem szerintem nem probléma a luxusadó(nyilván ésszerű keretek között) viszont egy Lakers-nek nincs 2 éve ülni és malmozni amég kifut Kobe szerződése, ráadásul addigra már Gasol sem lesz fiatal, ezért őt valszeg sajnos tuti elcserélik idén egy fiatalabb játékosra, gondolva a Bryant utáni korszakra. Nézegettem egyébként, hogy hova tudna menni, az Indiana-nak mondogatják, hogy kéne egy FP, Kobe-Granger csere működhetne is, mivel a Pacersnek van helye a kalap alatt dögivel, de nem hinném, hogy meg akarnék bontani a csapategységet.(+ a hosszabbításokkal lehetne gond később) A Memphisnél pletykálják, hogy Mayo-t hagyják elsétálni a lejárójával, a helyére Gay-ért cserébe is mehetne, mert Gay távozásáról is volt szó, de ott meg skót a tulaj és 1 cent luxusadót sem akar fizetni tudtommal, azért is merült fel ez a 2 ember távozása. A 76ers-ben is elférne, náluk is van hely a sapka alatt, de ők szvsz Igoudala-t tuti nem engedik el, pedig vele aztán végképp jól járna a Lakers. Éééés felébredtem.:D Mivel ez nem egy manager játék és Kobe szent tehén így az egyetlen dolog aminek valós realitása van, hogy őt kivásárolják és engem draftolnak le a helyére.:D

Bob thx a Gordon-os részt, azt vágtam, hogy a lejátszott évekkel nő a max fizu, csak nem tudtam, hogy pontosan milyen lépcsők vannak. Egyébként ő szerintem max közelit kap majd, sérülések ide, sérülések oda, az idei piac TOP5-ös portékája lesz és tuti a fél NBA sorba fog érte állni. A tehetséget értékelik, márpedig ő a posztján az egyik legjobb.

Jah és SessionSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS :D:D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.23. 01:24:37

daffy írta: olyan nincs,hogy nem hosszabbítják meg a szerződését? esetleg szólni neki,hogy maradhatsz,de akkor a meccsek idejére öltöny-nyakkendő és lelátó?
2 év fix van még neki csak amnesztiával lehetne kirakni (legalábbis szerintem nem használták még fel).Utána is szerintem van rá sansz hogy aláírnak vele, persze már nem 20+ millióért.De szerintem ő addig fog maradni, amíg szó szerint él és mozog, s amiben meglehet dönteni Jordan rekordjait azt megpróbálja, az egy dolog, hogy mellette a csapat már nem lesz sikeres :D

wie bitte-t meg nem értettem :mrgreen:

34 lesz idén kifut a szerződése lesz 36 még 1-2 évet ráfog húzni.Főleg lehet még ebben is megakarja dönteni Jordant és 40+-san is játszani akar :D

Plusz a maiak (dopping???) jóval jobban bírják fizikálisan (lsd Buttler törött kézzel játszik, de sorolhatnám a bokatörés 2 hét s társai rejtélyeket :D), szóval igen úgy érzem maradni fog.
Kép
Kép
Kép
daffy
Madridista

2012.05.23. 01:15:30

Bob_Marley írta:de viszont
wie bitte?
Kobe cserélhetetlen!!!!2 játékos van, aki beleszólhat hova cserélik el Nowitzki és Bryant, ha Kobe LA-ben akar megrohadni 125 évesen, akkor ott fog megrohadni
olyan nincs,hogy nem hosszabbítják meg a szerződését? esetleg szólni neki,hogy maradhatsz,de akkor a meccsek idejére öltöny-nyakkendő és lelátó?
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.23. 01:10:43

Eric Gordonos részhez:
The maximum amount of money a player can sign for is contingent on the number of years that player has played and the total of the salary cap. The maximum salary of a player with 6 or fewer years of experience is either $9,000,000 or 25% of the total salary cap (2010–11: $14,511,000), whichever is greater. For a player with 7-9 years of experience, the maximum is $11,000,000 or 30% of the cap (2010–11: $17,413,200), and for a player with 10+ years of experience, the maximum is $14,000,000 or 35% of the cap (2010–2011: $20,315,400).
Nem kell neki 16 millió 8-9et fog kapni, de viszont az elméletet amit írtál nem lenne rossz, csak :D
Kobe cserélhetetlen!!!!2 játékos van, aki beleszólhat hova cserélik el Nowitzki és Bryant, ha Kobe LA-ben akar megrohadni 125 évesen, akkor ott fog megrohadni :D Csak amnesztiával lehetne kirakni (ami azért a nagyságát nézve elég vicces lenne s megalázó :D).Viszont az, hogy keres 28 milliót szép és jó de senki nem akarja elcseszni a capje több mint a felét 1 emberre.Ráadásul fiatalt meg nem fog senki cserélni öregért :D
Ő cserélhetetlen, egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy Kobe Bryant ne aranylila legyen a pályafutása végéig.
Pontosan nem ismerem a mozgásterüket, van egy 2/30as draftcetlijük gondolom MLE is megvan, ebből lehet gazdálkodni, idős a csapat Gasolt lehetne talán cserélni, de ő ahogy írtad is, azért eléggé képzett ember, s magas poszton ez azért sokat jelent.
Véleményem szerint letelik Bryant 2 éves még szerződése és utána lehet újra bajnokesélyes csapatról ott beszélni, de addig nagyon kicsi a mozgástér a sapkában s a PO-ba jutás a realitás.

Jah és Gametől tanultam meg, SessionSSSSSS én is állandóan lehagyom az S-t :D (csak hogy okoskodjak, s kijavítsalak, s utálj :D)

És azt se felejtsük el Gordon sérülékeny, NO megadja neki a 8+ milliót de nagyon nem akar ezzel szerintem senki meccselni.

Spurs-OKC meg legyen úgy ahogy írtad, de azért óvatosan, mert hiába kimerem jelenteni minden a Spurs mellett szól, azért a labda gömbölyű :D Meg én pl az Ibaka-Perk kettősben látom az OKC esélyét, ah ott ők megfogják a dolgokat (mindkettő hihetetlen jó védő) akkor Duncanéket visszatudják nyomni.Hiába rendkívül széles a kínálat alsó posztokon a Spursnél meg azért ott van Diaw-Splitter-Blair is de ott a Thunder megfoghatja a Spurst.
De én is az SA-t várom, s bízom bennük, de a kis ördög meg ott van :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.05.23. 01:20:25-kor.
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.05.23. 00:45:15

Bob_Marley írta:Értem csak meglepett, hogy mint "CSK" ott pihen mindenki nálad, aki már rég kiesett.
A sima ligát igazából nektek csináltam, én csak azért neveztem, hogy ha idő közben meggondolnám magam, akkor legyen lehetőségem kockulni.:D

A magyar közvetítés hiánya nekem is furcsa. Kíváncsi lennék nézettségi adatokra, mert nehezen hiszem el, hogy az NBA iránt ennyire nincs manapság érdeklődés. Kb az az ember érzése, hogy ha a sport tv választhat, hogy egy random boxmeccs 8. ismétlését, vagy egy NBA meccs közül, akkor a boxot választja. Egyébként ezt a nem kommentálok semmit dolgot azért sem értem, mert gondolom azért nem a malacperselyből kirázott aprópénzből veszik meg a jogokat, ehhez képest kb mostohagyermekként bánnak az NBA-vel.

Ha már így belelendültem, akkor előhozakodok 1-2 polgárpukkasztó gondolatommal.:D Nem láttam az uccsó 2 OKC-LAL meccset, szal tán meg lehet győzni arról, hogy mindenki [auto_cenzúra] volt, csak Kobe nem, de egyelőre én úgy látom, hogy Kobe képességei halványodnak, ezzel párhuzamosan viszont egyre görcsösebb lesz és egyre inkább erőlteti a dolgokat. Valaki írta lentebb, hogy valszeg szét lesz robbantva idén a Lakers. Tisztában vagyok a realitásokkal és a lehetséges forgatókönyvekkel, nekem viszont más forgatókönyvem lenne.(Ha nem haragszotok meg is osztom.:D:D)
1. Lehetőség: Egyben tartják a csapatot és hoznak egy olyan edzőt aki tudja kezelni Bryant-et. (??? Van ilyen?)
2. Lehetőség: Robbantanak és elküldenek egy sztárt. Kobe-t... Ez nem reális opció, mivel amég tolókocsival be tudják majd gurítani a pályára, ő ott lesz, de szerintem ez lenne a legjobb. Bynum TOP3 center(És ebbe már bele van számolva, hogy buta szegény mint a föld) Gasol nálam Top 3 PF, nem a fizikuma, nem az atletikussága, nem a képességei, hanem a sokoldalúsága és az esze miatt. Helyettük lehet hozni mást, de fölösleges. Kobe is TOP3 2-es még mindig, de már nem 1 man army és ő ezt nem fogja fel. Én mit tennék: 1-es poszt jó Session-nel, 4-es, 5-ös OK. Én hoznék RON elé egy jó képességű fiatal 3-ast, cserébe Kobe-ért. Így MWP személyében lenne egy ember a padról, aki lendületet tud hozni, ha az ellenfél azt kívánja,(szükség van egy kiemelkedő védőre azon a poszton) akkor játszhatna többet. Extra bónusz, hogy így amikor játszana, végig oda kellene tennie magát, mert lenn vetélytárs és ő szerintem tuti megdöglene, hogy bizonyítson. 2-es posztra meg elhoznám Eric Gordon-t. Most lejárós, ha 1 Lakers hívja, szerintem nincs az az isten, hogy nem hagyná ott a Hornets-et. Lesznek más kérői, de olyan csapatból, akikkel a LAL-nél sokkal több sansza lenne gyűrűt nyerni, szerintem nem nagyon. Los Angeles nagy piac, főleg Kobe nélkül, jó csapat, nagy franchise. Idén keresett kemény 3.8 millát, nem vágom a szabályokat, hogy mi a következő lépcsőfok, mennyi a max amit kaphat, de a hasamra ütök és adok neki 16-ot. Az szvsz bőven elég.(Valszeg ennyit nem kap majd.) Kobe jövőre 28-at keresne, amit azt jelenti, hogy az érte kapott 3-as is simán kaphat 12-őt, de Gordon fizetése és a sapka függvényében még többet is. Ezzel a fizetéssel szintén klasszis játékost lehet szerezni, Kobe meg még mindig jó csere bárhova. A 3-ason konkrétan nem gondolkodtam, nevezzük X-nek, de most a példa kedvéért a hasamra ütöttem, ABC sorrendben néztem a csapatokat és leakadtam a Chicago-nál. Deng jövőre 13-at kapna, vegyük őt példának.
Session-Gordon-Deng-Pau-Bynum
Pad: Blake, MWP, Barnes, Hill

Szerintetek ez a csapat esélyesebb egy bajnoki címre, vagy egy
x-Kobe-x-x-x- felállás?

Másik elméletem, csak hogy ismét ne értsek egyet senkivel.:D:D Ezt már röviden:
OKC-SAS nyugati konf. döntő.: Nálam, ha mindkét csapat csúcsformában játszik, akkor nagyon szoros a dolog, de hajszálnyira úgy is a SAS-t hoznám ki győztesnek. Jelenleg viszont csak 1 csapat játszik csúcsformában a 2 közül és ez nem az OKC, így nálam ez egy eléggé sima 4-1, vagy 4-2. Az OKC-nek akkor van esélye véleményem szerint, ha mindent egy lapra tesznek fel és egy 6, vagy max 7 emberes rotációval nyomják le a párharcot. Ha a SAS-nak van esélye meghatározó időt pad a pad ellen játszani, akkor szerintem nem lesz kérdés a végeredmény.
Válasz küldése