Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hummels vagy Vertonghen lenne a legjobb szerintem, ha a Thiago-Silva-projekt meghiúsul, bár a többi sem lenne rossz választás.K900 írta:Most jelenleg ott tartunk az ügyben, hogyha nem jönne létre az üzlet, akkor a vezetőség ők közülük fog majd választani:
Javi Martinez,Inigo Martinez,Hummels,Subotic,Dejan Lovren,David Luiz,Thomas Vermaelen és Jan Vertonghen.
http://translate.google.hu/translate?hl ... ivo.com%2F
jó ízlése van a vezetőségnek, meg kell hagyni. a felsoroltak közül rosszul valszeg senkivel sem járnánk, egyedül Inigo Martinez képességeivel kapcsolatban vannak fenntartásaim.K900 írta:Most jelenleg ott tartunk az ügyben, hogyha nem jönne létre az üzlet, akkor a vezetőség ők közülük fog majd választani:
Javi Martinez,Inigo Martinez,Hummels,Subotic,Dejan Lovren,David Luiz,Thomas Vermaelen és Jan Vertonghen.
http://translate.google.hu/translate?hl ... ivo.com%2F
Hehe ezzel nagyon egyetértek.Zozzy 5 írta:jegyezzük meg azért, hogy titinek a kb. 10 stílusjegye közül ez az említett csak 1 volt, tello meg csak ezt tudja, ráadásul azok a hosszúba eltekerések inkább középre lőtt lasztik, amit a kapusnak párszor sikerült bevédeni. én ebben a gyerekben nem látok semmit, ha túlozni akarnék azt is mondhatnám, hogy rövidtávfutónak jobb lenne, mint focistánakMessi-Ini írta:Nekem Tello is szimpatikus,és belőle is lehet egy jó játékos,csak nem nálunk.Egyébként engem Titire emlékeztet a gyerek egy kicsitmeghúzza a vonal felé,majd belsővel teker a hosszúba
ha ezt egy kicsit jobban begyakorolja,akkor az Arsenalban hatalmas császár lehet
de nem akarok, pl. nálam biztosan jobb, sőt, lehet hogy még kulibálinál is
a racingba vagy a mallorcába legyen kezdő 35 éves koráig sérülés mentesen, ezt kívánom neki. de a barca mezt felejtse el lehetőleg.
Ezt én is olvastam. Személy szerint örülnék, ha maradna Ibi, valamint úgy hallottam, hogy Deulofeu lehet jövőre az, aki ingázik a B, és a nagy csapat között.Bestbarca írta:Aminek viszont örülök még,hogy msot olvastam egy cikket,miszerint Afellay és Deulofeu lennének az erősítések elől...
Dejan Lovren sem lenne rossz választás.Aki nem ismeri, itt egy kis bemutató:messideco írta:Vertonghen kell ide, nincs amiért vagyonokat áldozni Silváért...
Most jelenleg ott tartunk az ügyben, hogyha nem jönne létre az üzlet, akkor a vezetőség ők közülük fog majd választani:Barcaman1993 írta:Mi a fene? A Milan vezetői Barcelonában és kezdenek olyan hírek napvilágot látni, hogy egy hangya fingnyi esélyünk van leigazolni Thiago Silvát. Várom a fejleményeket, de úgy érzem ez hossza alkudozás lesz...
jegyezzük meg azért, hogy titinek a kb. 10 stílusjegye közül ez az említett csak 1 volt, tello meg csak ezt tudja, ráadásul azok a hosszúba eltekerések inkább középre lőtt lasztik, amit a kapusnak párszor sikerült bevédeni. én ebben a gyerekben nem látok semmit, ha túlozni akarnék azt is mondhatnám, hogy rövidtávfutónak jobb lenne, mint focistánakMessi-Ini írta:Nekem Tello is szimpatikus,és belőle is lehet egy jó játékos,csak nem nálunk.Egyébként engem Titire emlékeztet a gyerek egy kicsitmeghúzza a vonal felé,majd belsővel teker a hosszúba
ha ezt egy kicsit jobban begyakorolja,akkor az Arsenalban hatalmas császár lehet
Lesz aki megtanítja focizni az egyszer biztosgergo9 írta:rajta
daffy írta:amennyiben emlékeim nem csalnak,ő a szélen játszik,ugye? bevallom,nem sok meccsen láttam.noname írta: És még egy érdekesség a végére: Giovinco ügynöke állítólag Barcelonában van.(sport). Ez amiatt érdekes h volt vmikor egy hivatalos nyilatkozat, miszerint a Barca érdeklődik Giovinco iránt. Végső soron nem lenne meglepő, idén fantasztikus szezont futott. Véleményt túlzottan nem tudok alkotni róla, nem sokszor láttam játszani. Mindenesetre érdemes lesz odafigyelni erre a szálra is.
a kérdésem továbbra is az,hogy hova kell még szélső? távozik valaki onnan?
Tello-ról volt szó, h vinné az Atletico.daffy írta:amennyiben emlékeim nem csalnak,ő a szélen játszik,ugye? bevallom,nem sok meccsen láttam.noname írta: És még egy érdekesség a végére: Giovinco ügynöke állítólag Barcelonában van.(sport). Ez amiatt érdekes h volt vmikor egy hivatalos nyilatkozat, miszerint a Barca érdeklődik Giovinco iránt. Végső soron nem lenne meglepő, idén fantasztikus szezont futott. Véleményt túlzottan nem tudok alkotni róla, nem sokszor láttam játszani. Mindenesetre érdemes lesz odafigyelni erre a szálra is.
a kérdésem továbbra is az,hogy hova kell még szélső? távozik valaki onnan?
amennyiben emlékeim nem csalnak,ő a szélen játszik,ugye? bevallom,nem sok meccsen láttam.noname írta: És még egy érdekesség a végére: Giovinco ügynöke állítólag Barcelonában van.(sport). Ez amiatt érdekes h volt vmikor egy hivatalos nyilatkozat, miszerint a Barca érdeklődik Giovinco iránt. Végső soron nem lenne meglepő, idén fantasztikus szezont futott. Véleményt túlzottan nem tudok alkotni róla, nem sokszor láttam játszani. Mindenesetre érdemes lesz odafigyelni erre a szálra is.
De ettől még Isten mentsen attól, hogy valaha is a Barcába igazoljon...Yaya(07-10) írta:cR is egy öncélú hülyegyereknek tűnt, mára a világ egyik legjobb labdarúgója.
Szerintem annyi volt,hogy 1cikk volt,hogy a City megvenné,kb. ennyi.Zozzy 5 írta:úgy látszik le vagyok kicsit maradva, alves hogy, miért, és mikor lett potenciális távozó? most nem a személyes véleményekre lennék kíváncsi ("elegem van a beadásaiból, adjuk el"), hanem arra, hogy mikor volt erre utaló nyilatkozat? nem ez volt élete szezonja, de na, azért egyik legjobb playerünk.