messina1 írta:A leglényegesebb a balhátvéd(Alba), középhátvéd(T. Silva) és aki még nagyon kellene az Neymar. más igazolás nemkellene és készlenne a mégfantasztikusabb Csapat!
Ez így első hsz-nek combos volt.
Alba tényleg nagyon fontos lenne. T. Silva már sokkal kevésbé, Neymar meg egyáltalán nem. (persze ez csak az én véleményem...)
Alba: jelenleg hiányposztra érkezne, így őt mindenképpen meg kéne szerezni. A Valenciában már bizonyított és nálunk nevelkedett, így nem hiszem, hogy gondjai lennének a beilleszkedéssel. (nem úgy, mint akár melyik másuk opció esetében...)
T. Silva: jelenleg az egyik legjobb védő és középhátvédek terén nem vagyunk túlságosan eleresztve, de azért a Puyol-Piqué- Masch hármas elég oda és még pihenni is tud mindegyik, plusz ott van Fontás, aki lehet, hogy több lehetőséget kap Titotól, mint kapott Peptől. Én nem vágnék eret magamon, ha nem érkezne a brazil, de nyilván csak erősödnénk vele...
Neymar: sokat beszéltek/ünk már róla itt az oldalon. Én is hasonló véleményen vagyok, mint a többség. Röviden annyi a véleményem, hogy zsákbamacskának túl drága. (persze vannak még más okok is, de az már ki lett elemezve elég sokszor...)