Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szóval akkor kb. mint a legutóbbi Szuperkupán a Madrid ellen. Ott is általánosságban jobb volt a Madrid, de Messi villant párat mind2 meccsen és döntött.P.U.Y.O.L. írta:
Mindent összevetve szerintem a brazilok jobbak voltak, de Messi argentin...pech![]()
Nyiván még eléggé csikó csapat benyomását keltik a brazilok, de a 2014-es hazai rendezésű VB-re már szerintem elégg izmos csapat lesz belőlük, az Olimpiára meg egyértelmű esélyesként utaznak el.
Ha visszaolvasol, láthatod, hogy örültünk a "sajátunk" teljesítményének nagyon isdaffy írta:
ez az igazán szánalmas. nem a sajátotok örömének örültök,hanem ilyenkor is az ellenfelet kell bántani. igazi szurkolók vagytok
Ezzel egyetértek!daffy írta:ez az igazán szánalmas. nem a sajátotok örömének örültök,hanem ilyenkor is az ellenfelet kell bántani. igazi szurkolók vagytok
A Brazil gólok mind az Argentin védők töketlenségének volt betudható, igaz, minden gól egy védői hiba után születik.bence-barca írta:Tényleg ez vt a helyzet?Kash írta: Szimplán azt irtam, hogy amai Brazil "csapat" egy bohóc alakulat, akik inkább zsonglőrködnek a labdával, minthogy fociznának, vagy rúgnának gólt.Én nem láttam a meccset, ezekszerint te ige, tényleg inkább cslezgettek, minthogysem mentek előre a gólokért? Ha igen, felőlem nyugodtan... legalább pofára fognak esni a VBn... régebben szerettem őket, mostmár csak pár játékost szeretek, de ha Neymar ott lesz a VBn (és miért ne lenne ott?) akkor aligha fogok nekik szorítani.
ez az igazán szánalmas. nem a sajátotok örömének örültök,hanem ilyenkor is az ellenfelet kell bántani. igazi szurkolók vagytokKatalány írta:Összekaphatja magát, ha az EB legjobbja vagy gólkirálya akar lenniG.Gabe írta:A Ronccika a németeknek csak kétszer rúgott kapura![]()
![]()
Tényleg ez vt a helyzet?Kash írta: Szimplán azt irtam, hogy amai Brazil "csapat" egy bohóc alakulat, akik inkább zsonglőrködnek a labdával, minthogy fociznának, vagy rúgnának gólt.
Katalány írta:Összekaphatja magát, ha az EB legjobbja vagy gólkirálya akar lenniG.Gabe írta:A Ronccika a németeknek csak kétszer rúgott kapura![]()
![]()
Ezt most nem értem.Mégis mit vártál egy barátságos meccstől? Egy gólt, két pirosat és egy tizenegyest?
Megjegyzem, Messi harmadik gólja gyönyörű volt (a másik kettő sem volt épp csúnya)...
A két piros pl. megvolt, és azért tudjuk, h egy Argentína-Brazília mérkőzésnek azért mindig van tétje, akkor is, ha barátságos. Ez egy komoly fricska volt a braziloknak.kurdt írta:Mégis mit vártál egy barátságos meccstől? Egy gólt, két pirosat és egy tizenegyest?Kash írta:Nekem ez a mai Brazil csapat egy igazi bohóc alakulat...Nem tudom, hogy mi képzelnek ezek, hogy nem az eredményességre mennek, hanem a szépségre. Most is ez a Neymar, soha nem lesz igazi nagy játékos, mert egy bohóc, egy sztár.
Megjegyzem, Messi harmadik gólja gyönyörű volt (a másik kettő sem volt épp csúnya)...
Mégis mit vártál egy barátságos meccstől? Egy gólt, két pirosat és egy tizenegyest?Kash írta:Nekem ez a mai Brazil csapat egy igazi bohóc alakulat...Nem tudom, hogy mi képzelnek ezek, hogy nem az eredményességre mennek, hanem a szépségre. Most is ez a Neymar, soha nem lesz igazi nagy játékos, mert egy bohóc, egy sztár.
Összekaphatja magát, ha az EB legjobbja vagy gólkirálya akar lenniG.Gabe írta:A Ronccika a németeknek csak kétszer rúgott kapura
Lavezzi egy kicsit hozzáért Marcelóhoz ő meg esés közben szájba vágta, aztán ment az arcoskodás, végül mindkettejüknek pirosTomsa írta:Hehehe, verdesett a kis kedvenckéinek egy hármastAm mi történt itt a végén? :O