Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na, ez az ami után én állva tapsolnám minden labdaérintését, ha ott lennék élőben a meccsein.geridoss írta:Egy cikk, május 16-ról.
Xabi és Fabregas is mehetnek a levesbe. Hozni kell helyettük Torrest meg valami szélsőt, mondjuk Navast.REMY írta:Mesi fan miért hagytad volna ki Xabit???? Cesc szinte nincs is játékban. Az ő helyére kéne egy csatár... bárki... mert a kapuig eljutunk, de ott megáll a tudomány. az, hogy oda gurítjuk Buffonnak a labdát abból nem lesz gól. VdB ezt nem is tudom, hogy gondolta.
Ini el van tűnve? Egyedül ő az akit lehetne emelni a mezőnyből szerintem.zola8787 írta:Perdot és valamelyik CSATÁRT tenném is be félidőben. Xabi egyszerűen nem értem minek oda. Cassillas tartja a lelket, Piqué - Ramos duó nem az igazi. Iniesta is elvan tűnve. 0-0, mondjuk ez jósolható volt...
De Rossin meglepődtem. Igaz nem nézem a meccseit, de furcsálltam, hogy khv.
Xabi alonso le, Torres be.visca el barca írta:cesc le, torres be, mert csatár nélkül nem lesz gól. iniesta meg silva mindent belevezet, meg belelő a védőkbe.
"Antonio Cassano az AC Milan 29 esztendős támadója az elmúlt hónapokban a legszörnyűbb dolgokon ment keresztül. Miután tavaly novemberben agyvérzést kapott átesett egy szívműtéten is. Nem csoda tehát hogy a játékos fejében megfordult a visszavonulást gondolata is. Az olasz sajtóban közzétett nyilatkozatában elmondta, hogy nem volt túl optimista a műtét után főleg hogy Olaszországban ez idő alatt tragikus haláleset is történt a futballpályán. Leginkább a családja aggódott a Milan támadójáért, mert elmondása szerint volt hogy hosszú órákon keresztül csak ült a kanapén és csak bámulta a falat.lui1698 írta:Cassano nem úgy volt, hogy valami szívprobléma miatt visszavonult, vagy rosszul emlékszek?
Nem muszáj, éjjel kicsit fáradt voltam már, aztán kicsit nehézkes volt a felfogásomlluisllach89 írta: Erre írtam azt amit. Fejtsem ki még egyszer?
Jó azt nem értem én se,de szerintem senki se. Ezt már EB előtt írtam,hogy ettől függetlenül tuti hogy ez lesz...daffy írta:és alonso miért kell oda?