Kifejezetten ellenszenves csapat volt mindig is számomra az olasz, és az is lesz, de ma pozitívan csalódtam bennük. Nagyon nem ezt vártam, bátran játszottak és a végét leszámítva szinte végig méltó ellenfelei voltak a spanyoloknak. A védelmük kitűnő, és támadások terén sincs eget verő probléma. Pirlo jó formában osztogat, és úgy összességében látszik rajtuk hogy nagyon felszívták magukat az EB-re, úgyhogy nem szabad lebecsülni őket! De azért remélem hogy ennél jobban már nem fognak játszani, és nem is jutnak messzire.

De bárkire veszélyesek lehetnek!
A spanyolok önmagukhoz képest picit gyengébbek voltak, de amúgy jól játszottak. A védelemtől többet kaptam, elvétve voltak hibák, de összességében jól mozogtak együtt. A két vkp tette a dolgát, de elég lett volna 1 is. Xavitól viszont több kell érzésem szerint, itt is ő a kulcs és koránt sem a legjobb formájában osztogatott ma. Iniesta viszont ismét zseniális volt, a spanyolok legjobbja! Torres meg elbohóckodott 2-3 ziccert is.

Pedrot és Matát hiányoltam.
Az x inkább az olaszoknak jó, egyébként a meccstől is sokkal többet kaptam, jó iramú változatos játék volt! Balotelli azért szép ziccert szórakozott el.
Kassaiéknak pedig jár a gratuláció, kitűnően vezették a meccset!
Az Ír-Horvát is legyen hasonlóan élvezetes meccs, és döntetlen!