Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
- ott fellengzősködök, ahol és amikor akarok, sok közöd nincs hozzá, ha nem tetszik átugrod és kész.jelwaz írta:Ha már ironizálni akarsz, akkor olvass, hallgass, nézz utána, hogyan kell azt rendesen. A foci EB semmivel sem különb, mint a ,,túrdöfransz", sőt kifejezetten érdekes dolog, attól, hogy téged nem érdekel még nem kell olyan magas lóról beszélni. Azért megnézném, hogy az acc. mögül ki fellengzősködik olyan nagyvonalúan...
Ez igaz. Kell csatár, de az NE Torres legyen. Meg kell próbálni Negredot, v. Llorentét, mert Torres ott folytatja, ahol a Chelsea-ben abbahagyta. Egy jó megmozdulása nem volt, ha passzolt, ha lőtt, mindegyik rosszul sikerült.REMY írta:hiába balszaf Torres... amióta beállt sokkal több helyzetet dolgoztak ki. Ha az elejétől fogva csatárral játszanak akkor sima lett volna
Nem vagyok Knézy rokona, csak a [auto_cenzúra]-rágás idegesít. A spanyolok ugyanúgy ejtik a b-t és v-t, vagyis b-nek. Tehát ha azt mondod, hogy Tsábi (az elejét nem tudom, hogyan írjam, hogy helyes legyen fonetikailag), helyesen, akkor az lehet mindkettő. (szerk: bocsánat, rosszat idéztem! Bocs Alexander Mahone!)barca_bome írta:Xabi Alonsóról beszélt, és akkor úgy fűzte át a mondatot Xavira, hogy és akkor a másik Xabi, ő is zseniális játékos (vagy valami ilyesmit mondott)...
Ha már ironizálni akarsz, akkor olvass, hallgass, nézz utána, hogyan kell azt rendesen. A foci EB semmivel sem különb, mint a ,,túrdöfransz", sőt kifejezetten érdekes dolog, attól, hogy téged nem érdekel még nem kell olyan magas lóról beszélni. Azért megnézném, hogy az acc. mögül ki fellengzősködik olyan nagyvonalúan...visca el barca írta:da silva... ez már szlengben nyomja... rettentoen felkészületlen pali... túrdöfransz meg enbéegy való neki...
Az a bibi amit mindenki mond. 2 vkp minek? Xabi Alonso pályán se volt, érthetetlen számomra mit keres a pályán. Nem mintha Busi olyan nagy játékot mutatott volna,de Xabi Alonso kritikán aluli volt. Silva sem mutatott túl sokat.MessiFan írta:Csak nálam Iniesta a Spanyolok Messije? Annyira hasonlít a 2 játékos játéka, csak annyi különbséggel hogy Messi feladata a góllövés.
Az volt a bibi szerintem, hogy túl későn küldte be Torrest, vagy alapból úgy kellett volna felküldeni a csapatot hogy van elől 1 csatár, mert sokkal hatékonyabbak így.
Nem volt rossz meccs, de igazán jó sem.
Hajrá Spanyolok továbbra is!
Nem mondod h a Kassai dzsipóAlexander Mahone írta:gondolom nem a napon kozmált le ígyvisca el barca írta:mi az hogy félmagyar, én ezt nem értem
knézyről köztudott h csak az apja miatt van ott ahol. antitalentum. arra jó h sipivel elbohockodjak a tour de franceon, másra nem.TT írta:miért nem ti vagyok a szakkommentátorok, ha ennyire bölcsnek születtetek, és sosem tévesztetek el semmit? szerintem szorgosan figyelitek, hogy mikor hibázik 1-1 kommentátor és itt veritek a melletek, én észrevettem ügyes vagyok! mjútold le a tévéd és kész ha ennyire idegesít.
Tévedsz. Vagy 2 éve nem voltam Eurobarca fórumán, de ezt most ki kellett írnom magamból, mert siralmas a kommentátor! Na ez az elgondolkodtató...TT írta:miért nem ti vagyok a szakkommentátorok, ha ennyire bölcsnek születtetek, és sosem tévesztetek el semmit? szerintem szorgosan figyelitek, hogy mikor hibázik 1-1 kommentátor és itt veritek a melletek, én észrevettem ügyes vagyok! mjútold le a tévéd és kész ha ennyire idegesít.
gondolom nem a napon kozmált le ígyvisca el barca írta:mi az hogy félmagyar, én ezt nem értem
Alexander Mahone írta:Kassai tényleg jól vezeti a meccset de unom már hogy a fél meccs arról szól, hogy az ő seggét hogyan nyalják fényesre.
Kb. én is így vagyok vele. De az első félidőben mikor Fábregas legyintett egy becsületeset Kassaira (vagy a partjelzőre), akkor sztem tényleg nem volt les, legalábbis ha az is volt nagyon centiken múlhatott...Alexander Mahone írta:Kassai tényleg jól vezeti a meccset de unom már hogy a fél meccs arról szól, hogy az ő seggét hogyan nyalják fényesre.