Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ennek kifejezetten örülök remélem Jordi sem megy aztán akkor legalább kipihenhetik magukat meg jobban összeszokhatnak!Erxy írta:Dani Alves sem vesz részt az Olimpián, hivatalos.
Na, még a végén lesz szélsőhátvédünk.
Capon írta:Akkor, hogy tuti legyen a dolog:
http://barcanoticias.blog.hu/2012/06/15 ... lves_marad
"Dani Alves marad. Nincs eshetősége annak, hogy elmenjen, mert azt akarom, hogy maradjon.Nagyon fontos nekünk, és ő az egyik legjobb igazolásunk"
szerk.: főoldalon is ott a cikk.
Mondjuk azt nem bánnám, ha kifejtenéd, hogy miért volt gyenge a legutóbbi szezonja. Szerintem nagyon jól játszott és az 1. évében messze nem volt annyi jó beívelése , mint idén. A védőmunkájára se lehet panasz én nem engedném el, ha rajtam múlna, pedig nem tartozik a kedvenceim közé, de a jelenlegi csapatban is kulcsfigurának tartom.LG írta:Sztem ti leragadtatok valahol Alves első szezonjánál nálunk, mert akkor valóban nagyon jól nyomták a kényszerítőket Messivel, de azért idén ebből már nem sokat láthattunk.P.U.Y.O.L. írta: Arról nem is beszélve, hogy abban is feljavult az utóbbi 1-2 évben, amiért régebben (joggal) sokat volt piszkálva. Azaz rengeteg jó beívelése van, ami külön öröm...Én sztem Alves egyre gyengébb. Az első szezonja volt kimagaslóan jó, a második jó, a harmadik közepes, ez a legutóbbi meg kifejezetten gyenge. És amikor arról beszéltek, h Alves mennyire pótolhatatlan, akkor mindig azokat az erényeket mondjátok, amit a korábbi, főleg az első szezonjában láthattunk tőle. De nézzük meg a legutóbbi szezonját! Azért amit idén nyújtott, azt finoman sem nevezném pótolhatatlannak.
Igen.Messidona10 írta:[troll]Nyilván azért, mert az ilyenféléknél mostanában az a divat, hogy borotváljákKash írta: Grosso-val mivan?
Tökéletes lenne Alves helyére, anno mint Zaccardo, kiválló jobhátvéd mind.
Mindenesetre azt mondom, hogy Alvest nem kell eladni, mivel a barca egyik legfontosabb játkosa, néha elgurul a gyógyszere, de gondoljunk csak a Barcelona - Real madrid superkupa mérkőzés visszavágójára, Alves vagy 3-szor szerelte Ronaldo-t hibátlanul, még Ronaldo szőrét sem érintette Alves stoplija.:D [/troll]
Jó hír, hogy ki szeretné tölteni a szerződését. Nekem nem volt vele semmi bajom, jövőben sem hinném, hogy lesz. Bombagóljait imádom, minden évben van azért 1-2, de nyilván a mezőnymunkája szinte pótolhatatlan.
Sztem ti leragadtatok valahol Alves első szezonjánál nálunk, mert akkor valóban nagyon jól nyomták a kényszerítőket Messivel, de azért idén ebből már nem sokat láthattunk.P.U.Y.O.L. írta:Arról nem is beszélve, hogy abban is feljavult az utóbbi 1-2 évben, amiért régebben (joggal) sokat volt piszkálva. Azaz rengeteg jó beívelése van, ami külön öröm...Chino írta: ON: Szvsz egy 40 millás ajánlatot is röhögve kellene visszautasítani. Nélküle a jobb oldalunk kis túlzással megbénulna. Még ha Lahm-ot ennyiért el is tudnánk hozni (ami a Bayernből szinte lehetetlen) nem tudom mennyire érezné azokat a kis passzokat, kényszerítőket amiket Alves szinte csukott szemmel csinál.
Őt mondjuk nem értem, miért gúnyolod, sztem elég jó játékos.Úgyhogy marad Zabaleta
[troll]Nyilván azért, mert az ilyenféléknél mostanában az a divat, hogy borotváljákKash írta: Grosso-val mivan?
Tökéletes lenne Alves helyére, anno mint Zaccardo, kiválló jobhátvéd mind.
Mindenesetre azt mondom, hogy Alvest nem kell eladni, mivel a barca egyik legfontosabb játkosa, néha elgurul a gyógyszere, de gondoljunk csak a Barcelona - Real madrid superkupa mérkőzés visszavágójára, Alves vagy 3-szor szerelte Ronaldo-t hibátlanul, még Ronaldo szőrét sem érintette Alves stoplija.
Arról nem is beszélve, hogy abban is feljavult az utóbbi 1-2 évben, amiért régebben (joggal) sokat volt piszkálva. Azaz rengeteg jó beívelése van, ami külön öröm...Chino írta: ON: Szvsz egy 40 millás ajánlatot is röhögve kellene visszautasítani. Nélküle a jobb oldalunk kis túlzással megbénulna. Még ha Lahm-ot ennyiért el is tudnánk hozni (ami a Bayernből szinte lehetetlen) nem tudom mennyire érezné azokat a kis passzokat, kényszerítőket amiket Alves szinte csukott szemmel csinál.
Grosso-val mivan?Gareth Tello írta:Áhh, az esélytelen, őt a City fogja elvinni, elvileg 40-50 milkát is kiadnának érte.Chino írta:Tele van a piac jobbnál jobb jobb bekkel. Ha annyi pénzből sikerülne megvenni mondjuk Arbeloa-t nagy húzás lenne.
Úgyhogy marad Zabaleta, Oddo vagy Bodnár Laci.
Áhh, az esélytelen, őt a City fogja elvinni, elvileg 40-50 milkát is kiadnának érte.Chino írta:Tele van a piac jobbnál jobb jobb bekkel. Ha annyi pénzből sikerülne megvenni mondjuk Arbeloa-t nagy húzás lenne.
Talán inkább röhögő smile-t kellett volna rakni.Mezner2 írta:1.A jobb bek poszt az egyik legsilányabb az európai játékospiaconChino írta: Dehogynem. Tele van a piac jobbnál jobb jobb bekkel. Ha annyi pénzből sikerülne megvenni mondjuk Arbeloa-t nagy húzás lenne.
2.Realból KEZDŐ embert???? Barcelonásként elhozni?????? nincs az a pénz és ne is álmodj róla
3.Pont Arbeloát....játéktudásban Alvestől mint Makó-Jeruzsálem kb.
Vagy esetleg Jeffrent vissza lehetne hozni (asszem van rá visszavásárlási opciónk), amikor jobbhátvédet kellett játszania, elég jól nyomta.Chino írta: Dehogynem. Tele van a piac jobbnál jobb jobb bekkel. Ha annyi pénzből sikerülne megvenni mondjuk Arbeloa-t nagy húzás lenne.
Irónia emotikont nem lehetne betenni a smilek közé?Mezner2 írta:1.A jobb bek poszt az egyik legsilányabb az európai játékospiaconChino írta: Dehogynem. Tele van a piac jobbnál jobb jobb bekkel. Ha annyi pénzből sikerülne megvenni mondjuk Arbeloa-t nagy húzás lenne.
2.Realból KEZDŐ embert???? Barcelonásként elhozni?????? nincs az a pénz és ne is álmodj róla
3.Pont Arbeloát....játéktudásban Alvestől mint Makó-Jeruzsálem kb.
1.A jobb bek poszt az egyik legsilányabb az európai játékospiaconChino írta: Dehogynem. Tele van a piac jobbnál jobb jobb bekkel. Ha annyi pénzből sikerülne megvenni mondjuk Arbeloa-t nagy húzás lenne.
Dehogynem. Tele van a piac jobbnál jobb jobb bekkel. Ha annyi pénzből sikerülne megvenni mondjuk Arbeloa-t nagy húzás lenne.P.U.Y.O.L. írta:És mégis milyen formában lehetne hasznosítani az érte kapott zsetont? Jobbat az ő posztjára lehetetlen venni...sura írta:Ha a City csillagászati összeget ígér, akkor el kell adni! (És jól hasznosítani az érte kapott pénzt.)
És mégis milyen formában lehetne hasznosítani az érte kapott zsetont? Jobbat az ő posztjára lehetetlen venni...sura írta:Ha a City csillagászati összeget ígér, akkor el kell adni! (És jól hasznosítani az érte kapott pénzt.)
Gólpasszok: Messi (16), Alves (11), Iniesta (9).Kash írta:Klassz, év-végi értékelés számokban.
http://barcelona.blog.nepsport.hu/archi ... szamokban/
Nagyszerű.S.Agüero írta:1 percben Alves 5 legszebb gólja.
http://www.youtube.com/watch?v=uE35Z9fx ... r_embedded