Nem igazán hiszek ebben. Szerintem két eshetőség van. Vagy marad a Milanban vagy jön hozzánk. Hiába kínálna többet a PSG ha Silva nem akar oda menni, így egy korrekt ajánlat esetén Barcelonában kötne ki. Gondolom ő is címeket akar nyerni, inkább egy olyan csapatba jönne, ahol minden fronton esélyes lenne. Lehet hogy van pénz a franciáknál, de a nyakamat teszem rá, hogy még jó pár évig nem lesznek meghatározóak Európában, max a bajnokságot nyerhetik vagy az EL-ben lehet komoly esélyük.
Bár én inkább arra fogadnék hogy marad Milánóban, ráadásul a fiatal hátvédek felhozatalával is úgy tűnik nem hajtunk ezerrel a brazilra.
B-variációként én inkább Javi Martinezt választanám. Jó teljesítményre képes kp-n is (Busival jól lehetne rotálni), így Keita távozásával Masch maradhatna azon a poszton ahol eddig klasszisd teljesítményt nyújtott, ha pedig kh kell, Martinez ott is kiváló. Nem utolsó sorban pofátlanul fiatal.
Neymarral kapcsolatban nagyon vegyesek az érzéseim. Nagy erősítést jelenthetne (Neymar-Messi-Alexis), így örülnék az érkezésének, nem hiszem hogy nem tudna beilleszkedni, legfeljebb kicsit tovább tartana, ráadásul több kreativitás lenne a játékunkban. (feltéve ha nem viszi túlzásba, mert akkor flop lehet) Abban bízok, hogy ha elkerülne egy olyan csapatba ahol nem ő a number1 és nem azt csinálná amit akar fegyelmet tanulna. Lehet, hogy sokat szapulják Európában, de Brazíliában nem igazán követelnek tőle semmit, menjen fel a pályára és csináljon amit akar, sok játékos ugyanígy elszállna. Ha korrekt áron lehetne hozni (40 milla körül) nem zárkóznék el tőle, ráadásul lassan tényleg kellene egy csatár. Cuenca ügyes és viszonylag sokoldalú, de akkor is inkább csak kiegészítő ember lehet itt. Ha mégse tudná levetkőzni a sztár allűrjeit és fegyelmezetlenül nagyképűen játszana viszont bukhatnánk, de egy City-nek még akkor is jó pénzért el lehetne passzolni.