LG írta:
Persze... gondolom a Man. City azért költött el rengeteg pénzt, h aztán eladják majd azokat a játékosaikat, akikkel végre összejött a bajnokság. Sztem semmilyen olyan hirt nem kell komolyan venni, ami a City kulcsembereinek távozásáról szólna.
Silvat pedig még mindig borzasztóan túlértékelt játékosnak tartom. A kapu előtt bántóan töketlen.
Lehet, hogy a kapu előtt töketlen, de nem is támadóként kellene játszania (Iniesta is töketlen, még is szeretjük, persze ő azért egy szinttel feljebb van), mindenesetre szerintem pl Öziltől egy jó erős fokkal jobb játékos, nagyobb a potenciál benne,ezért örülök neki, hogy jelenleg a Cityben van, mert ők nem fogják eladni a Realnak szerintem. A spanyolok tegnap rosszul játszottak, de meg van a csoportelsőség és a továbbjutás, jöhet Anglia mondjuk, aztán meg Portugália és a döntőben Németország. Ha VDB nem cseszi el és rájön, mint a vb-én, hogy valami normális csatárnak kell kezdenie, nem Torresnek (de csatárnak, nem 5-6 középpályásnak, én Llorentére szavaznék, de Pedrito is 5-ször többet érne, benne legalább rossz formában is van egy egészséges gyilkos ösztön), akkor ez meg lehet. Ezen az utolsó meccsen a játék nem érdekelt, innentől legyen jobb, az egész eb-én nem volt egy darab meggyőző csapat sem ( a németek is, hiába 9 pont, az első két meccsüket a Portugálok és a Hollandok ellen láttam, mindkettőn döcögött a szekér, míg a spanyoloknak igazándiból ez az egy meccs volt gyengébb, az olaszok ellen főleg a második félidő nagyon jó volt).
VDB-vel kapcsolatosan az az érzésem és már ez volt a vb-én is, hogy valami innovációt akar a csapatban véghezvinni, amire senki sem számított, hogy ne a Barcelonáról, ne másokról, akár Casillasról, beszéljenek, hanem Del Bosque válogatottjáról. Ezért csinál ilyen hajmeresztő dolgokat, amikre senki sem gondolt (csatár nélküli felállás stb). Ha működne, nem lenne vele gond, de dühítő picit. Nem látok bele a fejébe, szóval nem biztos, hogy ez az oka, de így érzem.