Nem videóbíró kell hanem biztos van már rá dolog chip a labdába s csókolom

Mert nekem továbbra is az lenne a gondom, hogy vegyük ezt az esetet, Terry kirúgta a labdát, s mi van ha megy az angol akció és gól, akkor mi van ide-oda beírunk 1et?
Meg ráadásul mire fel, mert ha lenne egy ukrán gól akkor középkezdés teljesen más szitu, mint vezetni egy kontrát.Példa volt csak, de bármikor előfordulhat sőt láttunk már a futballtörténelemben akár csak olyat nem megítélt 11es ellentámadás gól, szevasz.
Mert a játékvezető nem állíthatja meg a játékot, s a játék meg megy tovább.Ugyanez a bajom a lessel, hogy oda se jó a videóbíró mert csak akkor tudjuk tekergetni ha "szünet" van és nincs játékban a labda.De ki dönti el hogy állítsuk meg egy ilyenre a játékot a bíró, videóbíró legyen valami zászlóbedobás mint az NFl-ben?Mire lehet visszanézni, ezer és ezer probléma, s ami a legfontosabb a fociban akár 5-6 percekre is a gyepen mozog a labda, van amikor jóval később tudnak pl visszajátszani egy helyzetet mert megy a játék, szóval nem olyan egyszerű ez, hogy videóbíró s majd Pista bácsi onnan fentről megmondja.
Bár mint írtam valami chippes megoldás biztos ki lehet találni, de én lelki szemeim előtt nem látom a videóbírót.S ott van az Arbeloa eset, amit szerintem csak számítógépes lemodellezéssel lehet megmondani, mert azt visszatekergetve se lehet 100%osan eldönteni (persze ez extrém eset)