Ami nekem nagyon tetszik ezen az EB-n, az az, hogy nincs gyakorlatilag tizenegyes, illetve kiállítás. Tizenegyesből összesen egy volt, azt is kihagyták. 24 meccsen 1, azért ez nagyon ritka. Kiállításból 3 volt, hacsak nem kerülte el a figyelmemet valamelyik. Az sem sok, főleg, hogy rögtön az első meccsen volt belőle kettő. Tizenhatoson belüli színészkedés sem olyan gyakori, mint más tornákon.
Azon kívül viszont sajnos annál inkább. Rengeteg a földön fekvő játékos, és minden nagyon fáj, ha labdavesztés történik. Ez nekem elég feltűnő, jobban mutatkozik, mint eddig bármikor. Angolok jártak élen benne, meg a görögök. Karagounis azért mulatságos volt, mikor a csehek ellen kapott egy "óriási" könyököst

Nem tudta, hogy a fejét fogja, ordítson, vagy mit csináljon. Utána jól leugatta az orvosi stábot, hogy miért nem jöttek be

Meg amit az oroszok ellen levágott a tizenegyes szitunál... Megesküdött mindenre ami létezik, hogy felrúgták

Összességében azt mondom, hogy egy elég izgalmas, érdekes EB ez, sajnos azért vannak állóháborúk, de nem olyan sok, mint vártam. Mondjuk az angol-olasz negyeddöntőn nem tudom, hogy hogy lesz, kb. azt várom, hogy valami olyasmi, mint vízilabdában a ráúszás. Mert hogy kettőnél többen a saját tizenhatosukat nem nagyon akarják majd elhagyni, az fix. Spanyol-francia meccstől sokat várok, két jól támadó csapat, persze csak ha mindkettő akar. Alonso helyett játszhatna Fabregas, és hatásosabbak lennének a spanyolok.
Portugál-cseh is érdekes lehet, szerintem a portugálok mennek tovább, de hátha tud meglepetést okozni a cseh csapat, akik rendkívül szimpatikusak, legalábbis nekem. Jirácek felhívta magára a figyelmet, nem lepne meg, ha róla még hallanánk a nyáron.
Német-görög meccse meg szerintem sima német továbbjutást hoz, nem lehet akkora mákjuk a görögöknek, hogy ilyen továbbjutás után még a talán legesélyesebb csapatot is kiverjék.