Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem ezt BCE-re járó ismerősök mondták.sjd írta:Ez az info honnan van? Csak mert most felvin a BCE nemzetközi gazdálkodásnál 80 az irányszám.Sanama írta: 75hely can a BCE-n. Abból ők KTK-ra raknak kb 50-55t, a GTK-ra meg 20körül
Ez az info honnan van? Csak mert most felvin a BCE nemzetközi gazdálkodásnál 80 az irányszám.Sanama írta: 75hely can a BCE-n. Abból ők KTK-ra raknak kb 50-55t, a GTK-ra meg 20körül
nutellátGareth Tello írta:(Mit kaptak tőled, hogy példás magatartásod lett? Bele se merek gondolni.)[/color]![]()
Nekem 5.-től 8.-ig pontosan 40 figyelmeztetőm volt, osztályfőnökikkel meg szaktanárikkal együtt, 8.-ban volt a legtöbb, 13, három osztályfőnökivel, de én erre hármas magatartást kaptam, hogy rohadjanak meg.S.Agüero írta:Vicces amúgy, mert 2 osztályfőnökivel meg egy szaktanárival lettem példás.
Ja, stréber...
Magatartás, szorgalom példás??? A kis stréber.S.Agüero írta:Milyen lett az év végi bizonyítványotok?
Nekem:
Magatartás, szorgalom példás, minden ötös kivéve rajz 4, média 3, kémia 4, tesiből meg dicséretes.
75hely can a BCE-n. Abból ők KTK-ra raknak kb 50-55t, a GTK-ra meg 20körülsjd írta:Asszem 75 hely van, de nem is ez a baj, hanem h ezzel a ponttal valószínűleg BME-re sem tudok majd bekerülniSanama írta:sjd,
mindenki ezt jelölte elsőnek aki Pestre akar menni közgázra. 600ember jelölte elsőnek, és vmi 15-20embert vesznek fel. kegyetlen.
Asszem 75 hely van, de nem is ez a baj, hanem h ezzel a ponttal valószínűleg BME-re sem tudok majd bekerülniSanama írta:sjd,
mindenki ezt jelölte elsőnek aki Pestre akar menni közgázra. 600ember jelölte elsőnek, és vmi 15-20embert vesznek fel. kegyetlen.
BCE - nemzetközi gazdálkodáscsababarca írta:Hova jelentkeztél,ahova ez nem elég?sjd írta:No, most már nekem is van papírom róla.
454 pontom lesz, kb. semmire sem elég...
Hova jelentkeztél,ahova ez nem elég?sjd írta:No, most már nekem is van papírom róla.
454 pontom lesz, kb. semmire sem elég...
grat neked is!Messidona10 írta:Srácok, én is leérettségiztem
Irigyellek, nekem jövőre lesz.Messidona10 írta:Irigyellek, nekem minimum jövő hétfőn, maximum szerdán lesz csak vége.geridoss írta:Ma hivatalosan is vége az érettségijeimnek! LEÉRETTSÉGIZTEM úristen
Nem irigyellek, nekem kb. 450 lesz, de én legalább azzal nyugtathatom magam, h tavaly se jutottam volna be (igaz, BME-re meg igen)Sanama írta:érettségi vége!
479 / 500 lesz nekem, közgázra sajna kevés lesz.
Szerenád kemény volt.S.Agüero írta:Holnap a ballagás után kezdődik el nekem a nyári szünet, bár ha így nézzük már a felvételi után elkezdődött.
Jó ez a hét a suliban, tegnap szerenád, ma bolondballagás, bankett, holnap ballagás.
Irigyellek, nekem minimum jövő hétfőn, maximum szerdán lesz csak vége.geridoss írta:Ma hivatalosan is vége az érettségijeimnek! LEÉRETTSÉGIZTEM úristen
Tudod amelyik osztályba járok én, oda meg kell adni a módját.TT írta:bezzeg nekem általánosban csak annyi volt, hogy utolsó nap rendeltünk a suliba pizzát meg szólt valami zene aztán hazamehettél