Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én igazából csak a Spanyolokra gondoltam...de ez az én hibám, rosszul fogalmaztam meg magam.daffy írta:1.piqueKash írta: Támogatom az ötletet.![]()
Ezzel akkor már 7 Barca játékos van az EB-n, nem?
2.ini
3.xavi
4.cesc
5.pedro
6.busi
7.afellay
8.alba(lesz)
Semmivel, csak nem értem, miért erőlködtek 3 hetet egy kb. jelentéktelen összegenbarca99 írta:És? Mivel vagyunk elkésve?sjd írta:ON: A sejtésünk nem igazolódott be, végül nem adta meg a vezetőség a 15 milliót, hanem a kb. 3 hetes tárgyalás során sikerült lealkudni 1 milliót (Messi havi fizetése)
És? Mivel vagyunk elkésve?sjd írta:ON: A sejtésünk nem igazolódott be, végül nem adta meg a vezetőség a 15 milliót, hanem a kb. 3 hetes tárgyalás során sikerült lealkudni 1 milliót (Messi havi fizetése)
tényleg nem tűnt fel,tegnap reinát(?) láttam,de valdes eszembe se jutottsjd írta: Most nem tudom, hogy ez oltás volt vagy tényleg nem tűnt fel![]()
Most nem tudom, hogy ez oltás volt vagy tényleg nem tűnt feldaffy írta:ő is kint van? sorry,nem láttam.sjd írta:
9. Valdes
ő is kint van? sorry,nem láttam.sjd írta:
9. Valdes
9. Valdesdaffy írta:1.piqueKash írta: Támogatom az ötletet.![]()
2.ini
3.xavi
4.cesc
5.pedro
6.busi
7.afellay
8.alba(lesz)
1.piqueKash írta: Támogatom az ötletet.![]()
Még nem a Barca játékosa, aláírta már a szerződést?!Kash írta:Támogatom az ötletet.![]()
2-szer irtam félre, a 2-nál meg teljesen feleslegesen volt használva a normál esetben "kiváló" szó, direkt irtam, csak a gyengébbek kedvéért elmondom...Messa írta:KIVÁLÓ ember, KIVÁLÓ.Kash írta:Végre, Alba kiválló játékos, Tito és Zubi pedig kiválló szakemberek.![]()
Már kiváncsi vagyok, hogy hogy fog teljestiteni itt.
ab1daL írta:Ahogy vesszük, ugyanis a B csapathoz érkezik.
A Barcelona leigazolta Joan Angel Romant a Manchester City tartalékcsapatának 19 éves középpályását, aki három évvel ezelőtt az Espanyolból érkezett Angliába. A hírek szerint a játékost Tito(!) kérésére igazolta a klub és egyelőre a B csapatban fog szerepelni. Szakértői vélemények szerint képességei és játéka erősen emlékeztetnek Xavira.
http://www.youtube.com/watch?v=8wJy0NZdtbw
Valószínűleg de. Gondolom úgy lesz a szerződés, hogy ha a Barca nyer BL-t vagy bajnokságot Albával, akkor fizet 3 milkót, és nem a Valencia trófeái után. FAILferninho írta:![]()
![]()
nem néztél te félre valamit? vagy hogy jön ide, hogy a Valencia mikor nyert bármit is?
KIVÁLÓ ember, KIVÁLÓ.Kash írta:Végre, Alba kiválló játékos, Tito és Zubi pedig kiválló szakemberek.![]()
Már kiváncsi vagyok, hogy hogy fog teljestiteni itt.