Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ritka az a dráma film, amit én megtudok nézni anélkül, hogy fel ne vágjam az ereimet...REMY írta:No offense Kash
de ez milyen top 10 ? x"D
vannak benne jók, de ilyen tömeg gyártású popcorn moviek ezekÉrdekes egy kedvenc lista
am a zombis filmeket én is szeretem. Csak kevés minőségi alkotás van belőle :\
Először is:Na, most fogod a billentyűzeted, és leírod az öreg Lui tatának, hogy mi az anyámat szeretsz az Eseményen? (komolyan!)
azt, hogy 4 film van a 3. helyen nem is láttam...
Kash írta:Ok, megpróbálom.
Ok, megpróbálom.Kash!
Dobj már be egy top 10 kedvenc filmet.
a más világ, korcs szerelmek, ádám almái nagyon jó, a vérző olaj nagyon rossz, a többit nem láttam.messideco írta:A madridistán lemaradtam anno pár filmről, amíg nem voltam filmklubos:
-Más világ
-Fehér szalag
-Torta
-Vérző olaj
-Korcs szerelmek
-Ó testvér, merre visz az utad
-Ádám almái
Az lenne a kérdésem, hogy érdemes megnézni ezeket?
szerk:
És megnézem én is a Nevem Klosét
Korcs szerelmek szerintem egy remek film, én bírom a hasonló stílusú filmeket. Nem rég néztem újra, de így sokadik nézésre is ugyanazt hozta, mint legelőször.messideco írta:A madridistán lemaradtam anno pár filmről, amíg nem voltam filmklubos:
-Más világ
-Fehér szalag
-Torta
-Vérző olaj
-Korcs szerelmek
-Ó testvér, merre visz az utad
-Ádám almái
Az lenne a kérdésem, hogy érdemes megnézni ezeket?
szerk:
És megnézem én is a Nevem Klosét
Kash írta:Mielőtt még belekezdenék, elmondom hogy a filmet megnéztem.![]()
Legenda vagyok
Angol cim: I am legend
Az egyik kedvenc filmem, ha nem az első...Nem azért tetszik, mert vannak bene élőhalottak meg mutánskutyák, szimplán a történet miatt, hogy egyedül marad a világon, ugye ez kisebb idézőjelben, mivel vannak túlélők. Ő ottmarad New York-ban, hogy megtalálja az ellenszerét a virusnak, mivel megigérte a családjának (feleségének, lányának) hogy megkeresi és mindenkit meggyógyit. Csak sajnos a helikopter túl korai, vagy nem túl hibátlan felszálásakor egy másik gép "beleszaladt" a családot szállitóba, és igy életüket vesztették.
Végül a film befejezéseképp a főszereplő is meghal, amikor megmenti azt a túlélőt, aki a "segitségére" sietett, a film közepe felé.
10/10
Nem tudom hallottál -e Ulli Lommelről. Én őt tartom a világ valaha volt legrosszabb rendezőjének, 1-2 kivétellel minden filmje 2 pont alatt van az IMDb-n, pedig ötvennél is több van neki. Ez ám a teljesítményFaust írta: a világ valaha volt legrosszabb rendezőjének (bár az utóbbi években ez a Boll gyerek nagyon teper, hogy beelőzze) életéről szól.
EZEK közül vmelyik?Faust írta:
Valaki esetleg nem tud segíteni?![]()
Még nem készültem fel rá lelkileg, bevallom.mi lesz veled a sweeney toddnál? 80%-a ének pedig marha jó film!![]()
És tééénylegkurdt írta:
A film előbb volt, abból lett a rajzfilm...
Michael Keaton az isten!
A Beetlejuice rajzfilmet nagyon régen szerettem, Keaton meg kifejezetten a kedvenceim közé tartozik, annyira rossz nem lehet.Kíváncsian várom a Beetlejuice értékelésed
Még nem készültem fel rá lelkileg, bevallom.mi lesz veled a sweeney toddnál? 80%-a ének pedig marha jó film!
A film előbb volt, abból lett a rajzfilm...miihii írta: Kíváncsian várom a Beetlejuice értékelésed
Nem nagyon rémlik már a dolog,de asszem nem volt rossz és nagyon áthozta a mese világát.Rajzfilmben csíptem gyerekként,annak ellenére is,h külföldiül néztem
mi lesz veled a sweeney toddnál? 80%-a énekFaust írta: Egyetlen, ami nem tetszett, azok a dalbetétek, az énekelgetés - már gyerekkoromban is herótot kaptam a folyamatos énekelgetésektől a Disney mesékben, ma sincs ez másképp, egyedül az Oroszlánkirály a kivétel. Viszont a szinkron is pöpec volt.
Ezekkel engem is meg lehet ölni. Nagyon bírom az animációs filmeket,de az éneklős téma abszolút nem begyere már gyerekkorom óta.Faust írta:
Egyetlen, ami nem tetszett, azok a dalbetétek, az énekelgetés - már gyerekkoromban is herótot kaptam a folyamatos énekelgetésektől a Disney mesékben, ma sincs ez másképp