Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Leiva-Ramires minek a kp-ra? Nem hiszem el, hogy nincs náluk jobb egész Brazíliában. A kp nagyon gyenge így, pedig a mai fociban egyértelmű hogy ez a legfontosabb.barca99 írta:JC (34) - Alves (31) - Thiago Silva (29) - David Luiz (27) - Marcelo (26) - Lucas Leiva (27) - Ramires (27) - Hernanes (29) - Naymar (22) - Hulk (27) - Pato/Damiao (24)
A védelem rendben van. DE Lucas/Ramires/Hernanes szerintem elég kevés. Neymar számomra hatalmas kérdőjel. Hulk kedvencem, de még ő sem bizonyított top csapatban, igaz most minden adott számára. Pato? Basszus még csak 24 lesz?barca99 írta:
Bár én sem igazán bízok bennük, de szerintem elég sokan lesznek jó korban, akkor meg bármi lehet.
Persze addig még sok idő van, de itt van pár játékos, aki jó eséllyel lesz válogatott a vb-n:
JC (34) - Alves (31) - Thiago Silva (29) - David Luiz (27) - Marcelo (26) - Lucas Leiva (27) - Ramires (27) - Hernanes (29) - Naymar (22) - Hulk (27) - Pato/Damiao (24)
Zárójelben, hogy 2014-ben hány évesek lesznek, szerintem ez kb. ideális.
Bele lehet még kalkulálni, hogy addigra lehet, hogy Neymar, Damiao már valószínűleg európai csapatokban fogja tolni, ahol azért szépen lehet fejlődni. Addigra meg odakerülhet még Lucas Moura(21 lesz) is, kitudja talán Robinho(30) is. Vagy ne feledkezzünk meg Hulkról(27). Nameg ott van még Sandro(25) a Tottenhamból. Lehet, hogy Coutinho(21) is robbant. Van jövője a brazil focinak, csak kell egy jó edző.barca99 írta:Bár én sem igazán bízok bennük, de szerintem elég sokan lesznek jó korban, akkor meg bármi lehet.lui1698 írta:Alig várom mit fog nyilatkozni az öreg, mikor a hazai vb-n szénné égnek a fiai.
Persze addig még sok idő van, de itt van pár játékos, aki jó eséllyel lesz válogatott a vb-n:
JC (34) - Alves (31) - Thiago Silva (29) - David Luiz (27) - Marcelo (26) - Lucas Leiva (27) - Ramires (27) - Hernanes (29) - Naymar (22) - Hulk (27) - Pato/Damiao (24)
Zárójelben, hogy 2014-ben hány évesek lesznek, szerintem ez kb. ideális.
Bár én sem igazán bízok bennük, de szerintem elég sokan lesznek jó korban, akkor meg bármi lehet.lui1698 írta:Alig várom mit fog nyilatkozni az öreg, mikor a hazai vb-n szénné égnek a fiai.
OFF : Miihii! Hármat idéztél, piramis!miihii írta:
Más:
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... ak-2146615
Becks-nek elgurult a gyógyszere,összeakadt rendesen a gyerekekkelÉs milyen szépen odarúgta a bőrt az oldalvonaltól a földön fekvőhöz
Bár nekem első számú kedvencem lenne Brazília, ha épp olyan kerete lenne amit bírok is, no meg ha a spanyoloknak nem lenne olyan, amit nagyon bíroklui1698 írta:Alig várom mit fog nyilatkozni az öreg, mikor a hazai vb-n szénné égnek a fiai.
Az nem olyan biztos!!!Azért mégis csak egy brazil válogatottról beszélünk,nem pedig egy Nb I-es csapatról.lui1698 írta:Alig várom mit fog nyilatkozni az öreg, mikor a hazai vb-n szénné égnek a fiai.
Igaza van vagy sem ,az öregnek kapuzárási pánikja lehet,h elengedhetetlenül minden mai teljesítményt (kivéve Neymar-étkanty írta:Szerintem meg vicckategória, hogy egyfolytában a múltban él. Nem neki kellene elmondja, hogy ők mekkora királyok voltak. Ezzel tisztában van mindenki, csak kicsit nevetséges, hogy mindig magát fényezi és azt a kort, amikor ő rúgta a bőrt. Minden idők egyik legnagyobbja, kár, hogy ilyen és ehhez hasonló nyilatkozatokkal járatja le magát.LG írta:Sztem meg ezt nem ebbe a topicba kellett volna, mert tökéletesen igaza van.kanty írta:„Minden generációnak megvannak a hívei, de az 1970-es kétséget kizáróan jobb, mint a mostani spanyol" – fogalmazott sajtótájékoztatón a háromszoros vb-győztes, 71 éves Pelé, aki maga is tagja volt az általa említett együttesnek. – Az 1970-es brazil válogatottnak sok nagy egyénisége volt, míg a mostani spanyol együttesben csak két-három kiemelkedő játékos futballozik."-Pelé
Szinte már vártam valami hasonlót.
Sztem többet tudna segíteni, ha játékosként térne vissza.fanbarca írta:Zidane.S.Agüero írta:Hoppá!
Zidan esélyes, h a francia válogatott szövetségi kapitánya legyen!
Én örülnék neki és kíváncsian várnám, miként rakna össze egy csapatot.
Ez lesz:BritishKnight írta:Hopppáááá.....mi lesz?......betiltják a tiki-takát
http://www.fourfourtwo.hu/hirek/vilag-t ... zul-a-fifa
Zidane.S.Agüero írta:Hoppá!
Zidan esélyes, h a francia válogatott szövetségi kapitánya legyen!
Sztem a Celticnek el kéne indulni az angol 2. osztályban mint a Cardiffnak Wales-ből,és persze a Rangers-nek ha egyenesbe jönnek.A skót első osztály meg maradhatna a többi töltelék csapattal egy ilyen magyarnál azért jobb, ciprusi szintű bajnokság.Capon írta:Azért ez is egy szép történet.
Celtic szurkolók helyében nem nagyon örülnék. Most lesz csak igazán unalmas a helyzet.
Eddig is egy nézhetetlen kupac valami volt az egész bajnokság, de ezek után még a legyek is elkerülik.
Azért ez is egy szép történet.