Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Amíg a tiki-taka lesz, addig a Barcelonának nem lesz "labdazsonglőr spílere".Senyera írta: Neymar helyett???? Szerintem igenis kell nekünk,lesz ismét egy labdazsonglőr spílerünk.
Neymar helyett???? Szerintem igenis kell nekünk,lesz ismét egy labdazsonglőr spílerünk.Gareth Tello írta:Falcao kacsa,
1. nincs rá elég pénz
2. védő kell, nem támadó
Ennek ellenére örülnék, ha jönne, de ennek a valószínűsége kb. 0,002.
Talán majd jövőre, Neymar helyett...
MichaaBee írta:Nem mértem eladáskor a népszerűségi mutatóját, de azt állítom Neked, hogy én már akkor szajkóztam a majdani visszavásárlását Keita pótlására.Capon írta:Romeu meg milyen közkedvelt lett hirtelen, eddig nem igen láttam itt a nevét csak az kellet, hogy valaki bedobja...
Nem mértem eladáskor a népszerűségi mutatóját, de azt állítom Neked, hogy én már akkor szajkóztam a majdani visszavásárlását Keita pótlására.Capon írta:Romeu meg milyen közkedvelt lett hirtelen, eddig nem igen láttam itt a nevét csak az kellet, hogy valaki bedobja...
Hát, akkor idős játékost kell vennünk. Csak ő fogadná el a padot.Varatrix írta:Azért azt szerintem senki ne felejtse el hogy Busquets kijátszhatatlan egyenlőre a kezdőből. Az álább felsorolt nevek nemhiszem hogy kieggyeznének annyi játékpercel amennyit Keita kapott. Epizódszereplőre nemkéne kidobálni ennyi pénzt. Egyszóval felesleges mind M'vila, Cabaye stb...
A "hátha"-ra nem nagyon lehet alapozni, az ifikre inkább, ennek ellenére szükség van egy igazolásra - úgy gondolom. Romeun tényleg el kéne gondolkozni, de esetleg jöhetne Capoue, M'Vila, Cabaye, Tioté, Song vagy akárki, aki masszív és nem is túl drága. Én nem nagyon bízom JDS-ben.blupatrik írta:hátha berobban valamelyik fiatal esetleg...
De ha mégis kidől Busquets hosszabb időre(mert ilyennel kell számolni, hiába nem voltak eddig komolyabb sérülései), akkor meg pislogni fogunk mint hal a szatyorban. Igazolni kell szvsz.ab1daL írta:Én rábíznám Masch-ra, meg Jds-re Busi pótlását. Sergiot hál isten amúgy se kell sokszor pótolni, nem sérülékeny, bírja a tempót. Persze nem bánnám, ha jönne Romeu, vagy éppen valaki Francio.-ból, de én jelenleg úgy gondolom, arra a néhány meccsre, amikor Busit pótolni kell, mehet Masch, gyengébb ellenfél ellen Jds is akár.
Sztem meg felejtsük el, h Mascherano vkp csere lesz. Nagyon jó védelem közelében, ne kísérletezzünk. Egy ilyen jó játékost kár lenne padoztatni, valószínűleg nem is elégedne meg ezzel a szereppel.MichaaBee írta:Nem értem, hogy miért nézelődünk 15-20 millió környékén cserejátékosokat Franciaországból, ha 10-ért elhozható Romeu.Én simán neki adnék bizalmat, JdS-ben nem látok semmi különöset. Ő amúgy is Xavi posztján játszott kb, csak a valamikor szükség volt vkp-ra (azt hiszem felkészülési meccsen, de talán az Atléticben is), és akkor ő játszott ott.
Ha Martínezt hozzuk, akkor nyilván nem jön másik vkp, hanem ő lesz a Busquets cseréje és középhátvéd egy személyben. Viszont mint írtam a másik topicban, 25-nél többet nem adnék érte, ha már 40-ért igazolgatunk, akkor Thiago Silváért is megadhatnánk ennyit és Mascherano feljebb lépésével meg lenne oldva a vkp csere is.
Hummels sajnos most szerintem nehezen mozdítható, pedig ő jó lenne és akkor ismét csak Mascherano lehetne Busquets cseréje. Szvsz ha nem jön Romeu, akkor valami magas ázsiójú középhátvédet kell venni és úgy is meg lenne oldva mindkét poszt.