Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem nagyon van beleszólásom, de azért aljas módon megpróbállak befolyásolnisoadroli írta:Na szóval amiken gondolkoztam, hogy bedobom a filmklubba :
Ne engedj el!
Fifti-fifti
Gépfegyveres prédkátor
Utolsó kettőtől féltem, hogy már sokan látták, az első helyett meg azóta találtam jobbatDe aki nem látta őket, ajánlom hogy nézze meg
Inkább nézzed meg a filmet, mint csak a trailereketKash írta:
Próbálom az ilyen filmeket kerülni, de valahogy mindig beléük botlok.
Lassan olyan leszek, mint soadroli, csak horrort nézek.()
Próbálom az ilyen filmeket kerülni, de valahogy mindig beléük botlok.visca el barca írta:kash, az ilyen filmekhez nem szabad komolyan hozzáállni. ez inkább vígjáték mint horror. bár én még nem láttam, de egyszer majd megnézem. az oriaspiranha vs megashark után.
én viszont most néztem meg a sweeney toddot kb 457. alkalommal és egyszerűen nem tudok vele betelni.kurdt írta:Én láttam, tényleg jó!Tim írta: Te csak nézd a deadwoodot,hogy legyen végre egy ember rajtam kívül,aki látta
Én láttam, tényleg jó!Tim írta: Te csak nézd a deadwoodot,hogy legyen végre egy ember rajtam kívül,aki látta
visca el barca írta: én elkezdtem, de kb 5 perc után rájöttem h utálom a westernt. azért még adtam neki egy negyed órát, de nem
kösz az ajánlástmessideco írta:Milyen vagány filmet találtam
A vadnyugat hőskora
Milyen szereplőgárdaJó lesz az, holnap meg is nézem
én elkezdtem, de kb 5 perc után rájöttem h utálom a westernt. azért még adtam neki egy negyed órát, de nemTim írta:Te csak nézd a deadwoodot,hogy legyen végre egy ember rajtam kívül,aki láttamessideco írta:Milyen vagány filmet találtam
A vadnyugat hőskora
Te csak nézd a deadwoodot,hogy legyen végre egy ember rajtam kívül,aki láttamessideco írta:Milyen vagány filmet találtam
A vadnyugat hőskora
a képi világa tetszett. És tényleg sokkoló jelenetekkel teletűzdelt film. Viszont nekem unalmas volt.kurdt írta:Antikrisztus trivia: nagyon durva film, engem is nagyon sokkolt. Mint már többször is említettem, azóta sem néztem Trier-filmet. De ha hat órán át kínoztok, akkor sem tudnám azt mondani, hogy rossz film...
valaki feltételezte, hogy az?Melankólia se egy brúszvilliszes akciófilm tempójú film.
Az antikrisztus engem kiakasztott. Kevés filmet untam annyira mint azt. Nem tudom, hogy Triernek a többi filmjei is ilyen stílusú, de ha igen akkor lehet hanyagolom. Bár a Melankóliát már megnézném.lui1698 írta:Jah, hát megértem. Amúgy sokszor gondolok arra filmre. Amilyen beteg és amennyire sokkolt, leülepedve már simán megnézném még egyszer a filmet.kurdt írta:Sajnos nem, azt én sem láttam. És még mindig tart az Antikrisztus okozta Trier-szünetem, de egyszer majd bepótlom...
Jah, hát megértem. Amúgy sokszor gondolok arra filmre. Amilyen beteg és amennyire sokkolt, leülepedve már simán megnézném még egyszer a filmet.kurdt írta:Sajnos nem, azt én sem láttam. És még mindig tart az Antikrisztus okozta Trier-szünetem, de egyszer majd bepótlom...
Sajnos nem, azt én sem láttam. És még mindig tart az Antikrisztus okozta Trier-szünetem, de egyszer majd bepótlom...lui1698 írta:kurdt, te nem tudnál véletlenül felhomályosítani Hullámtörés ügyben?
Láttam, de az a jelenet így konkrétan nem maradt meg.kurdt írta:Az eredeti befejezés az volt, hogy Clarence meghal, Alabama pedig elszabadul és profi tolvajként dolgozik tovább. Ha láttad a Kutyaszorítóbant, akkor talán emlékszel is arra,hogy a kövér, duplaszemű Joe megkérdezi Mr. White-tól, hogy együtt dolgozik-e még Alabamával...kanty írta: Tiszta románc
A vége nem igazán tetszett. Olvastam olyant is, hogy Tarantino teljesen más befejezést talált ki, de Scott inkább hepiendesre akarta. Bár ne tette volna.
Lekötött, szórakoztató volt, Patricia Arquette gyönyörű volt és egyben tökös is.
6/10
Ha meg nem láttad a Kutyaszorítóbant, akkor még ma nézd meg; itt egy link.
Amúgy meg a Tiszta Románc már csak a hotelszobás shootout miatt is megér 7 pontot...
Az eredeti befejezés az volt, hogy Clarence meghal, Alabama pedig elszabadul és profi tolvajként dolgozik tovább. Ha láttad a Kutyaszorítóbant, akkor talán emlékszel is arra,hogy a kövér, duplaszemű Joe megkérdezi Mr. White-tól, hogy együtt dolgozik-e még Alabamával...kanty írta: Tiszta románc
A vége nem igazán tetszett. Olvastam olyant is, hogy Tarantino teljesen más befejezést talált ki, de Scott inkább hepiendesre akarta. Bár ne tette volna.
Lekötött, szórakoztató volt, Patricia Arquette gyönyörű volt és egyben tökös is.
6/10