Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pedig azt hittem szombatra teszik, ez van.miihii írta:Megvan a sorsolás és az első fordulóban 19-én,vasárnap 21-kor játszunk,meg a másodikban is vasárnap,19-kor.
Nem akarják az égiek,h BARCA meccs legyen a talin
Én nem nagyon számítottam, csak reménykedtem. De szerintem is maradjunk a 18-ban. Viszont akkor lehetne akár egy több naposat is nyomni. ZP-ben csütörtökön lesz Beatrice (16), pénteken Punnany (17), szombaton Grenma (18), kedden meg Alvin (21). Ha más nem, kezdhetnénk egy péntek esti bemelegítéssel, úgy szombatot már egyszerűbb lenyomni. Persze még én sem tudom, hogy mi meg hogyan lesz, de bármilyen elképesztő is, nélkülem sem dől össze a világ.Tim írta:Szerintem lefoglalhatod,úgy fest hogy eddig a 18.-a legnépszerűbb,bár nagyobb aktivitásra számítottam.Scorpion írta:Sziasztok!
Mi a helyzet a találkozóval? Lefoglalható a hely ahol iszogatunk? Visszajeleznék nekik, hogy mi a helyzet.
Szerintem lefoglalhatod,úgy fest hogy eddig a 18.-a legnépszerűbb,bár nagyobb aktivitásra számítottam.Scorpion írta:Sziasztok!
Mi a helyzet a találkozóval? Lefoglalható a hely ahol iszogatunk? Visszajeleznék nekik, hogy mi a helyzet.
Akkor szavazz arra, amelyikre a legtöbben. Az ember sokkal szívesebben szervez úgy bármit is, ha tudja, hogy nem csak 1-2 emberről van szó.S.Agüero írta:Amúgy én pont ezért nem szavazok, mert valószínű, h az összes időpont jó, nem akarom egy szavazattal is elvenni azt, h más ne tudjon jönni.
Ahogy néztem az előző talik listáját, olyan 20 ember.MessiFan írta:Most már 10, de csak azért szavaztam 18.-ra mert arra többen jelentkeznek, egyébként nekem édes mind1, mindegyikre el tudok menni.
Engem leginkább az érdekelne, hogy mennyien szoktak elmenni egy találkozóra?
Nem rajtam múlik, az érdeklődés hiányával küzdünkSlither írta:Na ebből lesz vmi? Esetleg jövő hétvége?Eazzy írta: @Slither
Természetesen itt vagyok pesten a nyáron is, melózok...
Most hétvége nem jó nekem, de utána dobhatnánk egyet!
Na mit szóltok?
JÚLIUS 21.
Na ebből lesz vmi? Esetleg jövő hétvége?Eazzy írta: @Slither
Természetesen itt vagyok pesten a nyáron is, melózok...
Most hétvége nem jó nekem, de utána dobhatnánk egyet!
Na mit szóltok?
JÚLIUS 21.
Fontoljátok meg Viktor ajánlatát,már csak azért is,mert minden évben feltesszük a kérdést,hogy van-e valakinek konstruktív ötlete helyszínekkel kapcsolatban,de nem sok reagálás érkezik rá..Ha a többség elfogadja,akkor már csak focipályát kell találni,és az valamivel egyszerűbb.Scorpion írta:Sziasztok!
Ha augusztusban lesz a találkozó (aug. 18 mondjuk) akkor tudok egy jó helyet iszogatáshoz. A Széna térnél van. Kulturált a hely nagyon ill. jók az árak. Meg akciót is ki tudok alakítani megfelelő létszám mellett. Szóval erősen megfontolandó.
Várom visszajelzéseiteket.
Ömm, szerintem nem jövünk össze 10-en, meg a korábbiakból kiindulva szerintem mindenki szívrohamot kapna mire felérne a támadással a másik térfélre, szóval simán félpályázunk majd 3v3 max 4v4-ben.ozsimiki írta:Benne vagyok, ha megbeszéljük,h mindkettő félidőt ugyanazon a térfélen játsszuk, és akkor ottmaradhatok a palánk alatt végig. Futás kizárva részemről, de blokk, tempó, zóna ON szintén részemrőlEazzy írta:
Mi lenne, ha nyomnánk valamikor a nyáron egy össznépi kosarazást, ahol szigorúan mindenki kosár tudás minimális képességével venne részt![]()
Ergo aki csak hozzászólt az NBA topikhoz, mint pl, hogy úristen a labda pattog???? nebazz, és hány rugó van benne? de nincs is rugó benne, csak levegő, nade a szobában is levegő van csak, mégse pattoooooog? Na szóval mindenki...pl Ozsi is, hogy az ajtón be nem férő arcát a pályán lássuk végre![]()
Utolsó mondathoz:
én legalább azt a nagy arcomat folyamatosan eltolom Eurobarca talikra, te meg továbbra is csak a fórumra próbálod bepréselni
![]()
Benne vagyok, ha megbeszéljük,h mindkettő félidőt ugyanazon a térfélen játsszuk, és akkor ottmaradhatok a palánk alatt végig. Futás kizárva részemről, de blokk, tempó, zóna ON szintén részemrőlEazzy írta:
Mi lenne, ha nyomnánk valamikor a nyáron egy össznépi kosarazást, ahol szigorúan mindenki kosár tudás minimális képességével venne részt![]()
Ergo aki csak hozzászólt az NBA topikhoz, mint pl, hogy úristen a labda pattog???? nebazz, és hány rugó van benne? de nincs is rugó benne, csak levegő, nade a szobában is levegő van csak, mégse pattoooooog? Na szóval mindenki...pl Ozsi is, hogy az ajtón be nem férő arcát a pályán lássuk végre![]()