Részemről viszont sok mindenben nem értek egyet.
1;A foci amit sikerült kialakítani továbbra is "verhetetlen" ennek továbbfejlesztésén, vérfrissítésén kell dolgozni, lesznek biztos kisebb változtatások de nagy dolgot nem várok s badarság is lenne.
2;Tito-s résszel egyet értek, személyében kicsit visszahúzódóbbnak tűnik, de puding próbája az evés, nem véletlenül bízik benne a vezetés, Pep így azért remélem ezzel sem lesz gond
3;Thiago Silváért őrültség lett volna kifizetni annyi pénzt, a Pique-Mascherano sor így is jól működik, ott van Puyol aki nálam továbbra is az első számú emberke, így tudunk variálni, s a vezetés még dolgozik +1 ember igazolásáért.
4;Villa jó lesz, hogy felépül, de azzal sem értek egyet hogy tőle vagy Pedrotol vagy Sancheztől x gól kell, teljesen mindegy ki rúgja pattanjon be, jelenleg van egy Messi akinek a talpáról is bevágódik a pipába, lehet mondani mi lesz ha megsérül, akkor biztos vagyok benne más rúg gólt.
5;Én speciel nagyon nem örülnék ha feladnánk ezt a domináns csapatjátékot s ahogy socio fogalmazott direktebb játékra térnénk át, a tavalyi szezont sem értékelném csalódásnak, sok volt a sérülés a végére elfogytunk, most újult erővel neki kell vágni a szezonnak és visszaszerezni a Ligát
6;Xavi továbbra is a futball csúcsa nála intelligensebb hibátlanabb játékost kívánni sem lehet, visszább játszik már, de egyáltalán nem gondolom, hogy háttérbe is szorulna.
A Messi-Etoo-Henry triós résszel sem értek egyet, erre a legtökéletesebb példa.
2008/09 87 pont 105-35 gk
Tavalyi szezon 91 pont 114-29
És játékban is sokkal komplettebb, szervezettebbnek éreztem a tavalyi csapatot.Igen volt egy nagy riválisunk, aki végig jó volt, s a végét is jobban bírta, de hangsúlyozom Villa fontos lesz idén remélem.Egyáltalán nem vagyok ború látó a jövőt tekintve, ha hozzuk a játékunkat továbbra is csak rajtunk és kis szerencsén múlik a dolog.Rohadt hosszú a bajnokság, kellenek a friss erők, tavaly kipukkadtunk, idén nem fogunk