Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
+ Román, Lombán.K900 írta:Jó lesz a barca B, sztem Cá és lé jó igazolások lehetnek.És akkor még Araujóról nem is beszéltem.Az biztos hogy jól igazolgat Eusébio.
Ha emlékeztek rá, Riverola játszott fél évet kölcsönben a holland ligában, a Vitessénél, alapember volt.Chino írta:Főleg Muniesa és Gerard lenne érzékeny veszteség, bár Tello-ért annyira nem fájna a szívem.
Ráadásul mennyivel erősebb a holland liga, mint a spanyol másodosztály. nem olyan sokkal, ráadásul itt hazai környezetben játszanának és ami fontosabb folyamatosan, az Ajax-nál pedig ki tudja mennyi lehetőséget kapnának.
Megint elkótyavetyéljük a legjobb játékosainkat.
Egy az egyben adom. Erről beszélek én is folyamatosan. Főleg Muniesa és Gerard lenne érzékeny veszteség, bár Tello-ért annyira nem fájna a szívem.Sanama írta:ha muniesa elkerül az ajaxoz, nagyon csalodott leszek. kolcsonbol 1 jatekos se jott vissza, az o jateka meg nagyon tetszett eddig, ugyhogy remelem ez a hollandiai sztori csak kamu
ezt a juan angel romant érdemes lesz figyelni a következő évben, ez az első meg utolsó megmozdulás a videón már felkeltette az érdeklődésem.Gareth Tello írta:A Barça B 2-0-ra megnyerte első felkészülési meccsét a Palamós ellen. Gólszerzők: Rodri (44'), Román (60').
Videó: http://www.youtube.com/watch?v=zxyKd6nkt1c.
Kölcsönadásról lenne szó. Egy holland első osztályban azért sokat lehetne tanulni. Persze Tito dönt. Nem hiszem, hogy összejön.Barcaman1993 írta:A jó édesanyját ennek az Overmarsnak. Nagy franc öcsém, elvinné a legjobb játékosokat az akadémiáról... Nagyon remélem, hogy senki nem megy, még Muniesa sem. Ekkora arcot... Deulofeut is elvinné, na ehhez pofa kell. Mondanám neki, hogy viheti a kupacot 70 misiért és csókolom...
A jó édesanyját ennek az Overmarsnak. Nagy franc öcsém, elvinné a legjobb játékosokat az akadémiáról... Nagyon remélem, hogy senki nem megy, még Muniesa sem. Ekkora arcot... Deulofeut is elvinné, na ehhez pofa kell. Mondanám neki, hogy viheti a kupacot 70 misiért és csókolom...
És állítólag nagyon jó játékos, labdabiztos és arra a posztra, ami kell Eusébiónak, nagyon is jó jelölt. Kíváncsian várom a folytatást tőle.Gareth Tello írta:Az ő helyére igazolták David Lombánt a Xerezből. Ő egy 25 éves középhátvéd.
És égnek 0-1-re, Szenegál ellen...Erxy írta:A Barca B edzője, Eusebio, egy nemrég tett nyilatkozatában elmondta hogy Tello nem is fog szerződést kapni, de többet fog a nagycsapatnál edzeni, mint náluk.Csak azok kezdik meg a felkészülést a nagycsapatnál, akik szerződést fognak kapni!
szerk: most esik le, hogy Tello tagja az olimpiai spanyol keretnek is.. (akik most játszanak egy felkészülési meccset, Montoya kezdő)
18 éves az ember. Szerintem még mindenben tud fejlődni, többek között a passzjátékban is. A cselezés és talán a gyorsaság az erényei. Ezekben pro, a többiben pedig még tud alakulni. Fiatal még, meg kell adni neki a lehetőséget. Idén a cél, hogy tartós helyet harcoljon ki magának a B csapatban, aztán ha jól teljesít ott, akkor Tito szeme rajta lesz és majd ha tényleg megérdemli, akkor a felnőttek között is majd játszhat!sjd írta:Deulofeu: az a baj, hogy inkább az jellemző, hogy a nagy tehetségnek kikiáltott emberek nem válnak be, azzal szemben, hogy no name arcokból lesznek világsztárok. És ez alapján, ha egy tehetségnek komoly hiányosságai vannak, az később még jobban visszaüthet. A cselezése lehet, hogy kevés lesz majd az első osztályban, lehet, hogy nem. De ha már most nem megfelelő szintű a passzjátéka, akkor később sem lesz az.
Nem egy olyan játékos volt, aki U19 meg Barca B szinten még jobb is volna nála, és mégsem lett belőle semmi. Éppen Bojan példázza azt is, hogy még ennél magasabbról is le lehet csúszni.:
Ez szvsz azért hápog, mert már kb. márciusban el lett döntve, hogy felkerül a nagycsapathoz, pont azért mert nincs elég ember a posztján. Sztem Alba érkezése ezen nem változtatott, az nyilvánvaló volt, hogy egy balhátvéd érkezni fog, esetleg Adriano maradása miatt nem lesz számára hely. De különösebben nem értem, hogy miért lett ennyire beharangozva a felhozatala, ha végül mégse lesz számára hely.Erxy írta:Muniesa állítólag közel áll ahhoz, hogy az Ajaxhoz szerződjön.
Te néha olvasod is a fórumot, vagy csak random beírsz ilyen kinyilatkoztatásokat?sura írta:Tello Vilanovanál nem ember. El fog menni.