Barcaman14 írta:J. Martíneznek örülnék, de több mint 40 milliót ne adjunk ki érte, messze nem ér annyit szerintem.
Castiel írta:"Barcelona: A klub elnöke Sandro Rosell bízik abban, hogy hamarosan már a Barcelonában fog játszani Neymar. A katalán klub
60 millió eurót sem sajnálna a brazil csodatiniért."
De csak jövőre!
daffy írta:véleményem szerint jövőre(?) neymart fogja a támadók nyakára hozni rosell,aztán majd ki-ki verekedjen meg a helyéért. nem lesz könnyű,mert az ügyeletes "brazil csodafiú" a maga 50-60 milliós árával nyüszíteni fog a kezdőért.
J.Martinez kivásárlási ára 40M, Neymaré 45M. Ezeknél az összegeknél nem fogunk többet fizetni az fix, aki ennél magasabb összegeket lát egy cikkben, az legyen szíves ehhez mérten komolyan venni.
Egyébként Neymar ha jön, szerintem 45 alatt fog jönni, elvégre nem a Santos két szép szeméért nem hozzuk el már idén, hanem szerintem van (volt is egy időben szó erről a sajtóban) valamilyen háttéralku, hogy egy ideig hagyjuk a Santosban csillogni, ők megtartják még pár évig, mi pedig ezért cserébe jutányos(abb), de azért még így is komoly összeget köhögünk ki.
A védőmizériával kapcsolatban talán csak annyit, hogy a Cityt felejtsük el gyorsan. Ha valaki a City nem az a csapat ahonnan el lehet csábítani a legjobbjaikat, rohadtul nincs szükségük pénzre, csak a levetett ruháikat bocsátják áruba. Olyan sincs náluk, hogy valaki kisírja, hogy távozhasson, mert akkor úgy jár mint Tevez. Őt is inkább jegelték a tarcsiban, mintsem hogy lássák ára alatt elmenni a Milanba. Kompany, Yaya Touré alapból kilőve.
Egyébként azzal egyetértek, hogy a vezetés olyan középhátvédet akar, aki labdabiztos, nyomás alatt is stabilan passzol, jó a labdakihozatalban stb... A középhátvéd jelölteket ilyen szemmel is nézzük azért!