Barcaman1993 írta:Maradjunk Vidinél, de egy kicsit más téma. Új edző, új koncepció, új csapat, stb... Én értem, hogy Sousa magával hozta a változást, de abban mi logika van, hogy megszabadulnak a legjobb játékosoktól? De most komolyan. Alvesről már korábban lehetett hallani, hogy megy, benne volt... De tavaly Lipták, idén Elek... Hát sztem Elek a magyar bajnokságot nézve minimum a TOP3-ban van, sőt válogatott játékos. Pl. sztem hússzor jobb játékos, mint Tóth Balázs (azt hiszem ő játszik a helyén). Erről mit tudsz? Számomra érthetetlen.
Amikor idejött Sousa, és nagytakarításba kezdett, nagyon nagyon sok kétkedő hang volt. De az idő azért kezdi igazolni a döntéseit.
Alves már Mezeynél is ment volna nagyon, le is járt a szerződése, nem akart hosszabbítani. Lipták külföldre akart menni, de nem jött érte ajánlat szeptember 1-ig, ezért kérte a szerződése felbontását, hátha ingyen talál magának külföldön csapatot. Újpest lett belőle...
Elek helyzete már érdekesebb, szakmai döntéssel igazolta Sousa a kihagyását, neki nem ilyen védekező kp-ra volt szüksége. Tóth Balázs inkább az a 'pitbull' féle vkp, bár nem mindig sikerül jól szűrnie. Eleknél lényegesen gyorsabb, meg szerintem technikásabb is. Elek sokkal erősebb, meg jobb fizikai adottságokkal bír, de nem illett a csapatba. Látszott is amikor párszor még kezdő volt ősszel hogy nagyon idegenként mozgott a csapatban. Mezeynél nem pont azon a poszton játszott, amit Sousa kért tőle. Aztán itt tudatva lett vele, hogy nem lesz beton kezdő, és pont volt egy kölcsönajánlata a törököktől, elment szerencsét próbálni, nem jött be. Azt is rebesgették, hogy miután megtudta hogy nem alapemberként számítanak rá, megsértődött és úgymond "meghátrált" a kihívástól hogy bejátssza magát a csapatba. Az ilyen mentalitást meg nem tűri a portugál, ezért biztos hogy nem lesz több meccse a Vidiben.
Hidd el, nagyon sokan megkérdőjelezték ezt a döntést, de most hogy jönnek az eredmények, nagyon kevesen hiányolják Ákit. Kicsit nekem a Touré-Busi féle szitura hajaz egyébként.
Tóth egyszerűen jobban illik a csapatba.