2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Belegondolni is túl jó hogy sérültek nélkül vághatunk neki a szezonnak. Nagyon remélem hogy ez egy így marad és komoly rajtot veszünk a bajnokság elején.Gareth Tello írta:Az első edzés az Eb-győztesekkel: http://www.youtube.com/watch?v=XGy15cGc ... re=g-all-u
Jól van, Busquets sunyi feje nem veszett el a vakáció alatt sem.
A "TV3" egy katalán tv csatorna és annak a logója van rajta azokon a mezeken, amelyeket a bajnoki meccseken viselnek a játékosok.Messiboy19 írta:
Tehát akkor az az eredetin amiben játszanak azon rajta van ? (Úgy értettem az eredetileg is rajta van-t, hogy a játékos mezeken amiben játszanak a fiúk.)
Csak mert rátetetném, de nem akarom, hogy csak nekem legyen rajta nekik meg ne![]()
???
Értem, köszi. Akkor ezzel még eredetibbé varázsolhatomS.Agüero írta:Igen, amiben Messiék játszanak, azon rajta van, de az ilyen szurkolói mezeken nem szokott, csak ha max rákéred.
Tehát akkor az az eredetin amiben játszanak azon rajta van ? (Úgy értettem az eredetileg is rajta van-t, hogy a játékos mezeken amiben játszanak a fiúk.)S.Agüero írta:Az szerintem nincs rajta. Az már a igazi eredetin van csak, szerintem.Messiboy19 írta:Köszönöm a válaszokatUgyanez lenne a kérdésem a TV3 emblémávala kapcsolatban. Ez ugye a bajnoki mezeken/meccseken van fent és ez ugye eredetileg is rajta van a mezeken ?
ha a barca store-ból rendeled a mezt, választhatsz, hogy kéred-e rá a TV3 logót vagy sem. Szerintem teljesen felesleges.Messiboy19 írta:Köszönöm a válaszokatUgyanez lenne a kérdésem a TV3 emblémávala kapcsolatban. Ez ugye a bajnoki mezeken/meccseken van fent és ez ugye eredetileg is rajta van a mezeken ?
Az szerintem nincs rajta. Az már a igazi eredetin van csak, szerintem.Messiboy19 írta:Köszönöm a válaszokatUgyanez lenne a kérdésem a TV3 emblémávala kapcsolatban. Ez ugye a bajnoki mezeken/meccseken van fent és ez ugye eredetileg is rajta van a mezeken ?
Messiboy19 írta:Sziasztok!! NEkem olyan kérdésem lenne, hogy általában milyen szerelésben fognak játszani a meccseken a játékosok ? Mármint amin rajta van 2011-es klubvilágbajnoki címet jelző emblémával ellátott mezben vagy a simában amin nincs ez az embléma ?
Igazad van: "Barça can wear this distinction on their shirts in all games played until after the end of the 2012 FIFA Club World Cup in Japan."sjd írta:De sztem rajta lesz a plecsni, amíg a Barca a címvédő
Ez pl. egy mez 2010-11 első félévéből:
http://images.izideal.com/img/product/1 ... badge.jpeg
Ez itt már OFF, de én emblémásat vennék, de ne azért vegyél olyat, mert én azt mondtam.Messiboy19 írta:Értem, és szerintetek milyen mezt érdemes venni, simát vagy emblémával ellátottat ?
De sztem rajta lesz a plecsni, amíg a Barca a címvédőGareth Tello írta:Nem lesz rajta az embléma, elvégre az a klubvébé tavaly volt.Messiboy19 írta:Sziasztok!! NEkem olyan kérdésem lenne, hogy általában milyen szerelésben fognak játszani a meccseken a játékosok ? Mármint amin rajta van 2011-es klubvilágbajnoki címet jelző emblémával ellátott mezben vagy a simában amin nincs ez az embléma ?![]()
Nem lesz rajta az embléma, elvégre az a klubvébé tavaly volt.Messiboy19 írta:Sziasztok!! NEkem olyan kérdésem lenne, hogy általában milyen szerelésben fognak játszani a meccseken a játékosok ? Mármint amin rajta van 2011-es klubvilágbajnoki címet jelző emblémával ellátott mezben vagy a simában amin nincs ez az embléma ?
Szerintem simában, de ha emblémásban, akkor is csak decemberig, mert utána a győztesnek lesz a mezén.Messiboy19 írta:Sziasztok!! NEkem olyan kérdésem lenne, hogy általában milyen szerelésben fognak játszani a meccseken a játékosok ? Mármint amin rajta van 2011-es klubvilágbajnoki címet jelző emblémával ellátott mezben vagy a simában amin nincs ez az embléma ?
Én is Bobbal értek egyet. Nem játszottunk szebben, csak könnyebb volt. Az ellenfeleknek új volt ez a stílus, nem tudtak reagálni egészen sokáig (ha jól emlékszem csak a friss újonc vállalta a totális bunkert az első fordulóban és ki is kaptunk, de a többiIgen, azt írtam, hogy szebben játszott, ezt nem is kell semmilyen számadattal alátámasztani. Eredményesebb és szebb között van azért különbség.
Az egész onnan indult, hogy nekem az a csapat szimpatikusabb volt, gondolom ezt megengeded nekem, érvek felhozatala nélkül is.Bob_Marley írta: Kb itt tartunk szerintem.Mivel bizonyítod, hogy szebb volt a 08/09es???Szebben játszott???Nem tudom érvnek elfogadni, szerintem a mostani jobb csapat, mivel bizonyítom én is csak feltudnék sorolni példákat ahogy te, de ez nem lenne teljesen mérvadó, mint ahogy az sem hogy több gólt rúgott a mostani több ponttal, mert más szituáció más csapatok, más játék, de mégiscsak irányadó valami.És ezt erősebbnek érzem, mint a szebb volt meg látványosabb, mert szebb volt meg látványosabb.
Nyilván van különbség, de ezért írtam, hogy az egyiket meglehet azért fogni számokkal, míg a másik totális szubjektív dolog, nekem a narancs szép neked nem, na akkor döntsük el az ananász-e az édesebbkanty írta:
Igen, azt írtam, hogy szebben játszott, ezt nem is kell semmilyen számadattal alátámasztani. Eredményesebb és szebb között van azért különbség.
Igen, azt írtam, hogy szebben játszott, ezt nem is kell semmilyen számadattal alátámasztani. Eredményesebb és szebb között van azért különbség.Bob_Marley írta:Azért hoztam fel, mert írod szebb, most ez elég szubjektív megfoghatatlan dolog.Véleményem szerint meg jobb a mostani, na akkor hasonlítsunk össze két dolgot szebb vagy jobb
Erre írtam egy irányadó "indexszámot" melyik volt eredményesebb (s akkor már van 3 jelzőnk).
NBA-s példa jó, de ott is pl én egyénenként szoktam írni, hogy a statisztika nem mutatja meg egy csapatsportágban az egyén összteljesítményét amit a csapatért tett.
(megint eljutunk két külön dologig, egyéni játék, csapat)
szerk: látványossal egyet értek, még ha részemről az teljesen független dolog, én a szervezettebb, tökéletesre felépített csapatot jóval jobban szeretem, mint az egyéni képességekre épülőt.