Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, a térdével voltak már korábban is bajok. Milito is így járt... :SBob_Marley írta:Én is sajnálom szegényt, főleg hogy itt lett volna a lehetőség vagy az Ajaxos dolog, erre lesérül
Ráadásul mintha úgy rémlene, neki nem ez az első komolyabb sérülése
kényszerből,bizonyította is,hogy kevésblupatrik írta: Hát ha Tello eljutott oda...
Hát ha Tello eljutott oda...daffy írta:ezzel a játékkal nem fog eljutni az első csapatig,hogy meglássuk engedik-e neki a cseleket. akkor fog talán eljutni,ha már most megtiltják neki.blupatrik írta:Alexis Sánchez meccseit látta valaki,vagy legalább felvételek a Udineseből,hogy hány cselt csinált?Ronaldohoz hasonlítgatták már-már a cselei miatt,itt pedig teljesen le van szabályozva.Valószínű ha annyira orbitális hibákat vétene folyamatosan vagy meg lenne neki tiltva nem cselezgetne...Nem lehet mindenkiből egy robotot csinálni, egy passzgépet, legalább ő igazi egyéniség,és 18 éves...Majd meglátjuk 20-21 évesen az első csapatnál mennyi cselt enged neki Tito mester.
ezzel a játékkal nem fog eljutni az első csapatig,hogy meglássuk engedik-e neki a cseleket. akkor fog talán eljutni,ha már most megtiltják neki.blupatrik írta:Alexis Sánchez meccseit látta valaki,vagy legalább felvételek a Udineseből,hogy hány cselt csinált?Ronaldohoz hasonlítgatták már-már a cselei miatt,itt pedig teljesen le van szabályozva.Valószínű ha annyira orbitális hibákat vétene folyamatosan vagy meg lenne neki tiltva nem cselezgetne...Nem lehet mindenkiből egy robotot csinálni, egy passzgépet, legalább ő igazi egyéniség,és 18 éves...Majd meglátjuk 20-21 évesen az első csapatnál mennyi cselt enged neki Tito mester.
Engem éppen ellenkezőleg, kifejezetten mérges voltam rá, ezen a meccsen valóban meglehetősen önző volt. Háromból két szituációban a rossz megoldást választotta, a gólja meg nem igényelt nagy erőfeszítést. Persze ez csak egy meccs volt, messzemenő következtetéseket nem lehet levonni belőle.sura írta:Engem tegnap a B-ből igazán csak Deulofeu győzött meg.
Ne is mondd, ennek én örülnék a legjobban.Barcaman1993 írta:Meg azért azt senki nem mondta, hogy nem fog játszani az első csapatban, sőt... Én nagyon remélem, hogy a Muniesa-Bartra-Fontás trió (főleg a könnyebb hazai meccseken) forgatva lesznek. Ha ilyen tehetségtelen emberből, mint Smalling (legalábbis MU szinten tehetségtelen), ki tudtak hozni egy olyan embert, akit ha kell bármikor bevetnek, akkor nehogy már nekünk ne sikerüljön, ebből a 3 játékosból legalább 1 normális játékost kihozni. Nagyon hihetetlenül hangzana.
Persze csak Puyoltól, Piquétől többet tanulnának néhány edzés alatt, mint az Ajaxban egész évben. És ez nem túlzás egyáltalán. Másrészt, ahogy a többiek is írják, a kölcsönszerződés az nálunk szinte egyenlő az elszerződéssel, tehát sztem érdemes lenne megtartani. Meg azért azt senki nem mondta, hogy nem fog játszani az első csapatban, sőt... Én nagyon remélem, hogy a Muniesa-Bartra-Fontás trió (főleg a könnyebb hazai meccseken) forgatva lesznek. Ha ilyen tehetségtelen emberből, mint Smalling (legalábbis MU szinten tehetségtelen), ki tudtak hozni egy olyan embert, akit ha kell bármikor bevetnek, akkor nehogy már nekünk ne sikerüljön, ebből a 3 játékosból legalább 1 normális játékost kihozni. Nagyon hihetetlenül hangzana.Gareth Tello írta:
Ha emlékeztek rá, Riverola játszott fél évet kölcsönben a holland ligában, a Vitessénél, alapember volt.
Talán Muniesának is a kölcsönadás lenne a legjobb, mert a nagycsapatban nem jutna neki annyi lehetőség, amennyire szüksége lenne ilyen fiatalon a fejlődéshez.
Nem tudom, mennyire erős az Ajax védelme (Vertonghen ugyebár elment), de Muni csak többet játszana ott, mint a Barçában.
Akár még egy (néhány millió eurós) visszavásárlási opciós transzferbe is belemennék, csak ne adjuk el végleg!