Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bob_Marley írta:Bolt mitől ilyen népszerű???Szabó Gábor is ilyet mondott, ő mentette meg a sportágat???Ez mondjuk elég költői túlzásnak érzem vannak atlétikai számok, amiket "kötelező" megnézni s ez nem csak a 100 méter.
Én nem nagyon szeretem, ismerem az atlétikát, de azért a fontos számokat én is megnézegetem, s pl Bolt a kifejezetten antipatikus kategóriába tartozik nálam, a gyerekes viselkedésével.
ilyen rövid távon nyilván minden egyes izomnak a lehető legerősebbnek kell lenni (az ésszerű határokon belül, tehát hogy a tömeg már ne hátráltassa őket) hiszen pl a karokkal is lendületet kell nyerni. azok mozgatásához meg kell a váll, mell, hát, szóval kb minden. a hosszabb távokon elszaladgálnak a "véznább" csávók is, de ott nem is kell ilyen rövid idő alatt minden testrészedből kinyerni a maximumot. szóval nem csak a láb kell a gyorsasághoz a maximális gyorsasághoz.daffy írta:a 100as futók miért edzenek felsőtestre? annyi izomra van szükség a futáshoz?
Úgy van, ahogy én is gondoltam, meg Remy mondja, angol idő szerint vannak ezek az időbeosztások, szóval nekünk 1 órát hozzá kell adnunk.Deus írta:Innen vettem az időpontokat: http://www.london2012.com/piton írta: Magyar idő szerint vannak ezek a beosztások, mert Bolt eddig nem volt.
mondjuk én se értem h mivan o.O
Igen, ma játszanak kéziseink a spanyolok ellen, este meg a férfi vízilabdások a britek ellen.Initom írta:lesz ma még magyar érdekeltség?
ha jól tudom, akik megfutották az Olimpiai szintet azok a legelső selejtező körben nem indulnak. Tehát Bolték majd 13:30 kor futnak.piton írta:
Magyar idő szerint vannak ezek a beosztások, mert Bolt eddig nem volt.
Innen vettem az időpontokat: http://www.london2012.com/piton írta: Magyar idő szerint vannak ezek a beosztások, mert Bolt eddig nem volt.
Magyar idő szerint vannak ezek a beosztások, mert Bolt eddig nem volt.Deus írta:Na sikerült kiderítenem Usain Bolt futásainak az időpontjait:
100m:
Round 1: Szombat, 12:30
Semi-final: Vasárnap 19:45
Döntő: Vasárnap 21:50
Bazz, ez durva! Elődöntő és döntő között kb 2 óra pihenőidő van...
200m:
Round 1: Kedd, 11:50
Semi-final: Szerda 20:10
Döntő: Csütörtök 20:55
4x100m váltófutás:
Round 1: Péntek 19:45
Döntő: Szombat 21:00
Véleményem szerint az egy legendás közvetítés volt Marriantól, azokra az összecsukló hangokra, meg "22 éves még gyerek" kijelentésekre, ugyanúgy fogunk emlékezni, mint a Gyere egérke, gyere kicsi lány vagy a Darnyit nem lehet megverni, csodálatos esetleg a Bence, Bence ott az olimpiai bajnok és társai klasszikus szövegekreTT írta: Bocskor nyomorult mindig is egy ilyen alak volt, ezeknek nem is kell nagy jelentőséget tulajdonítani, a magyar, az bizony irigy ember. csömör dolog ilyenkor is a szálkát keresni mindenben, nemhogy örülnének. mellesleg nekem Mariann pityergése csak feldobta Áron aranyátBogi közben meg 6.
bakker 17-es lába van, nincs is akkora mérettáblázat a neten, amiben megtalálnám h az eu-ban mekkoradaffy írta:52-53visca el barca írta: komolyan?olyan lábbal lehet tolni a tempót. emlékszem ian thorpe is vmi 48 körüli mérettel lubickolt össze 5-6 aranyat
52-53visca el barca írta: komolyan?olyan lábbal lehet tolni a tempót. emlékszem ian thorpe is vmi 48 körüli mérettel lubickolt össze 5-6 aranyat
Mondja a kommentátor, hogy 17 éves, gondolom van ilyen, mondja, hogy elég magas, van ilyen, 46-os láb,visca el barca írta:
komolyan?olyan lábbal lehet tolni a tempót. emlékszem ian thorpe is vmi 48 körüli mérettel lubickolt össze 5-6 aranyat
komolyan?kanty írta:Én még ott tartok, hogy 46-os a lába.visca el barca írta: viszont ugy látszik meg van a női phelps, missy franklin személyében, 17 évesen már már 3 aranya van... 200 háton majdnem 1 mp-ot javitott a WR-en...
Én még ott tartok, hogy 46-os a lába.visca el barca írta: viszont ugy látszik meg van a női phelps, missy franklin személyében, 17 évesen már már 3 aranya van... 200 háton majdnem 1 mp-ot javitott a WR-en...
Bocskor nyomorult mindig is egy ilyen alak volt, ezeknek nem is kell nagy jelentőséget tulajdonítani, a magyar, az bizony irigy ember. csömör dolog ilyenkor is a szálkát keresni mindenben, nemhogy örülnének. mellesleg nekem Mariann pityergése csak feldobta Áron aranyátPavel írta:Azért sajnos érződik, hogy Magyarországon élünk.
Az eddigi két aranynak is voltak elég szomorú utózöngéi.
Az elsőnél Bochkor Gáborka érdekes reggeli beszólása Horváth Mariannak:
„Én azért nem hatódtam meg, mert annyira meghatódott a műsorvezetőnő, hogy már zavart... Ez iszonyat volt!... Ott lettem volna, izé, mikrofonnak megnyomom a köhögő gombját, két pofon, és elengedem, na, most beszélhet...”
Gyurta aranyánál egyes magukat fontosnak gondoló emberkéknek nem tetszett, hogy 15 millió magyart emlegetett és, hogy Czene Attila mit keresett a kommentátor állásban.