Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem meg sajnos a nyelvvizsga szól közbe, mert előtte nem mennék el, de a hét közepén már jó lenne. Eddig egyszer voltam a tavalyin a gólyatábor miatt most a nyelvvizsga miatt. Remélem jövőre nem lesz semmi és ott tudok lenni, mert feledhetetlen volt a Sevilla elleni szuperkupa visszavágó, amikor egy egész kocsma megtanulta h a Barcások hogyan tisztelik Messitozsimiki írta:Én is látom,hogy az ideire nincs túl nagy igény, fogalmam sincs, hogy azért, mert az új alaparcokat hidegen hagyja egy ilyen esemény, vagy azért, mert a régiek már annyira régiek,hogy fel sem néznek még a tali környékén sem az oldalra
Érdekes, én nyár elején még azt gondoltam, h idén ismét emelkedni fog a létszám, ehhez képest meg vagyok lepődve az érdektelenségen.ozsimiki írta: Én is látom,hogy az ideire nincs túl nagy igény, fogalmam sincs, hogy azért, mert az új alaparcokat hidegen hagyja egy ilyen esemény, vagy azért, mert a régiek már annyira régiek,hogy fel sem néznek még a tali környékén sem az oldalra
1. MessiFanDrigo írta:BIZTOSAN jövök a fórumtalálkozóra, akár 18-án, akár 19-én lesz:
Ezt én is kíváncsian várom,mert akkora káosz eddig az a hétvégém csütörtöktől kezdve,h valszeg csak előtte napokban tudom biztosra,h felérek eozsimiki írta: nah innentől csak várom, mi lesz a vége, aztán meglátjuk,h Xantorral, Veled, meg a többi dartsossal lesz e visszavágó, vagy sem. nah meg sörkorcsolya,golyó,zsiráf, vaddisznó...
Akkor pontosítom:miihii írta:Hétfőn aug. 20., piros betűsozsimiki írta:Akik vidékiek, egyáltalán nem mind1,h felmennek szombaton,és vasárnap reggel hazajönnek, majd hétfőn mennek dolgozni, így ok. Vagy vasárnap reggel felmennek, még csak bulizni se tudnak este, mert utcsóval haza kell esni, aztán kómásan meg hétfőn meló.
Hétfőn aug. 20., piros betűsozsimiki írta:Akik vidékiek, egyáltalán nem mind1,h felmennek szombaton,és vasárnap reggel hazajönnek, majd hétfőn mennek dolgozni, így ok. Vagy vasárnap reggel felmennek, még csak bulizni se tudnak este, mert utcsóval haza kell esni, aztán kómásan meg hétfőn meló.
Értem,h jó indulatból van ez az egész, viszont én személy szerint korrektnek nem tartom... júl 16.a óta lehetett szavazni, ezt a szavazást a szombat nyerte 9 szavazattal (tudom ez sem nagy szám). Akik vidékiek, egyáltalán nem mind1,h felmennek szombaton,és vasárnap reggel hazajönnek, majd hétfőn mennek dolgozni, így ok. Vagy vasárnap reggel felmennek, még csak bulizni se tudnak este, mert utcsóval haza kell esni, aztán kómásan meg hétfőn meló. Az előző szavazásra két hét volt, utána lehetett melóhelyeken,egyéb programokon elintézni,hogy ráérjen az ember a 7végén.Drigo írta:Kiírtam egy új szavazást.
vargaakos írta:Azon a hétvégén én is Budapesten leszek, szaktábor lesz, ami valamikor vasárnap zárul. Utolsó vonatig szívesen benéznék a találkozóra, ha majd valaki segít, hogy hogy jutok el, meg majd vissza pályaudvarra, mert első hosszabb tartózkodásom, szóval semmit se vágok még. Szóval ha vége lesz délelőtt a tábor programjának és el tudok jutni a találkozóra valahogy akkor mennék. (de sok a ha, szóval ne vegyétek szavazatnak)
Nekem is jó, de már mondtam hogy tudok alkalmazkodni szóval velem mindig számoljatok ha új terv vansjd írta:1 szavazat részemről a vasárnapra.Drigo írta: Ha a többségnek jó lenne a vasárnap, tőlem az is lehet.
1 szavazat részemről a vasárnapra.Drigo írta: Ha a többségnek jó lenne a vasárnap, tőlem az is lehet.
Ha a többségnek jó lenne a vasárnap, tőlem az is lehet. Illetve tőlem a focit is szervezheted, de azzal mindenképp várjunk még, amíg gyűlik a nép.Scorpion írta:Sziasztok!
Már beszéltem a helyszínnel és mondták, hogy ok. Egyébként ha annyira nagy azon vágyatok, hogy vasárnap legyen, részemről az is ok és a helyszínnel is szerintem meg tudom beszélni.
Foci területén is tudok segíteni. Ha viszont azt már vki szervezi, akkor mindegy.
Persze.ozsimiki írta:Scorpion,Dani, elkezdtek akkor mozgolódni?
Jóvan, akkor bocs, csak azért fordult meg a fejemben, mert valamikor még július eleje táján felajánlottam szolgálataimat.ozsimiki írta:Nem Te vagy, Drigo az a Dani
Ha én vagyok ez a Dani, akkor szólok, h rám ne számítsatok ilyen (sőt, semmilyen) tekintetben, mert én 18-án nem érek rá, 19-én talán, és vagyok olyan önző, hogy olyan talit nem szervezek, amin nem vagyok ott.ozsimiki írta:Scorpion,Dani, elkezdtek akkor mozgolódni?