Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Neeeeeem?REMY írta:Sajna ő nem ugrál itt a mezőnyben :/miihii írta:Nos,a jó kis bringázás után ismét egy jó kis esti program: nők ugrálnak a rúdon(A 18-as ötkarika kint is van
)
Allison Strokke
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m87jl ... 2_1280.jpg
http://sportsblog.bethubb.com/wp-conten ... okke-2.jpg
Reméljük azért láthatjuk év közben pár versenyen.
Sajna ő nem ugrál itt a mezőnyben :/miihii írta:Nos,a jó kis bringázás után ismét egy jó kis esti program: nők ugrálnak a rúdon(A 18-as ötkarika kint is van
)
Bekapcsolom a TV-t és Li Ling kínai olimpikon épp súlyt dob. Hjajjj én más lányokra vártammiihii írta:Nos,a jó kis bringázás után ismét egy jó kis esti program: nők ugrálnak a rúdon(A 18-as ötkarika kint is van
)
Meg a kézin kívül. (Deák-Bárdos elég simán kiesett, kajak-kenusaink meg lazán vették eddig az akadályt.Initom írta:ma este lesz magyar?mai nap nem volt valami érdekes,izgalmas,a pólón kívül.
Tééénylegsjd írta:A Tour de France is erről szól, csak az tovább tart, de minden szakasz vége pont így néz kimiihii írta:Ezt az üldözéses bringázást úgy bírom,ami most megy a Meggyen.Gurigáznak,gurigáznak,majd robbantás és az egyik nyer.Király
A Tour de France is erről szól, csak az tovább tart, de minden szakasz vége pont így néz kimiihii írta:Ezt az üldözéses bringázást úgy bírom,ami most megy a Meggyen.Gurigáznak,gurigáznak,majd robbantás és az egyik nyer.Király
Tegnap már élőben is láttam,amikor pattogott az üveg,néztem is,h hát az meg hogy? Átfutott a fejemen,h talán az egyik srác még gyorsan kortyolt egyet és hátradobta,mert már kérték őket a gépbe,de aztán a rajt miatt nem is matekoztam rajta.Bob_Marley írta:
Azért ritka nagy taplóság bedobálni, főleg a legismertebb, legidegtépőbb szám közbe...
Nem az olimpiai faluban történt, hanem az edzésen.REMY írta:Eazzy írta:Ellopták Sidi irányzékát!
Zsír újjal kellett neki ma lőni...
de ilyen hogy lehetséges??? ezt nem lehet bíróságra vinni?? Egy Olimpiai faluban lopás történik??? OMG
Vízilabdásaink elkezdtek játszani
Eazzy írta:Ellopták Sidi irányzékát!
Zsír újjal kellett neki ma lőni...