Láttam, ez volt ma a fő külsős attrakció számomra.

2 oldallal hátrébb írtam is róla pár gondolatot, tényleg keményet védekeztek a spanyolok főleg, bejött a zóna nagyon, franciák teljesen kiestek a ritmusból.Jó kis csörte volt, de látva a spanyolokat itt az Olimpián meg előtte már a felkészülés alatt is, nagyon akadozik a gép, íjjjj de kellene egy Rubio

Néha olyan kaotikus a játékuk, hogy hihetetlen

Vagy legalább a kis Llull gyereket nyomathatnák többet, Calderon sokszor csak kóvályog

És a belső kapcsolat sem működik sokszor, pedig mindkét Gasol jól is lát a pályán is tud assistolni rendesen, de rossz bemozgások vannak, rossz passzok nem ütemre, bosszantó.Főleg a meccs elején volt megint "kilátástalan" a spanyol játék, meg voltak a helyzetek, de mikor csak tovább kellett volna pöcizni eladták, vagy rosszul dobtak, azért volt egy adag malacuk a végére, de a védekezésük tényleg parádés volt, s kisegítette őket.
Oroszok ellen sokat kell javulni, nagyon dübörög a Szbornaja, s jelenleg szerintem a legjobb formában is ők vannak az EU csapatok közül.
Most meg kezdődik a hakni meccs

30-40-50 lesz közte????
Mondjuk Pat Mills miatt érdemes fent maradni ő azért remek kis kosaras a kenguruknál, a rengeteg jó amerikai játékoson kívül.