Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
1. Barcelonamessideco írta:Az idén szerintetek melyik lesz a meglepetéscsapat a Ligában? Mire számíthatunk a Levántétől? Kik lesznek a kiesők? Kicsit diskuráljunk
1. Barcelonamessideco írta: Az idén szerintetek melyik lesz a meglepetéscsapat a Ligában? Mire számíthatunk a Levántétől? Kik lesznek a kiesők? Kicsit diskuráljunk![]()
sztem nem lesz olyan kaliberű meglepetéscsapat mint tavaly a levante. ők meg a tavalyi év után elfoglalják jól megérdemelt helyüket a középmezőnyben, de az sem elképzelhetetlen h kiesnek. a valladolid meg vallecano a legsanszosabb amugy a kiesésre, nekik a leggyengébb a keretük. de a zaragoza isw ott fog táncolni a szakadék szélén.messideco írta: Az idén szerintetek melyik lesz a meglepetéscsapat a Ligában? Mire számíthatunk a Levántétől? Kik lesznek a kiesők? Kicsit diskuráljunk![]()
Barcaman1993 írta:Ha van egy kis eszük, akkor Martinez és Llorrente árán odaviszik Benatot és Griezmannt. Óriásit nyernének vele, ráadásul pénzügyileg is rendkívül megérné nekik.messideco írta:Nem tudom mi lesz velük, főleg ha Llorente és Martinez is távozik szeptemberig...
Griezmann nem baszk, tehát felejtős. Benat baszk, de szerintem a Betis nem fogja elengedni, úgyhogy innentől nem az észen múlik a dolog.Barcaman1993 írta: Ha van egy kis eszük, akkor Martinez és Llorrente árán odaviszik Benatot és Griezmannt. Óriásit nyernének vele, ráadásul pénzügyileg is rendkívül megérné nekik.
Ha van egy kis eszük, akkor Martinez és Llorrente árán odaviszik Benatot és Griezmannt. Óriásit nyernének vele, ráadásul pénzügyileg is rendkívül megérné nekik.messideco írta:Nem tudom mi lesz velük, főleg ha Llorente és Martinez is távozik szeptemberig...
Pont akartam írni. Megint az a helyzet, ami már évek óta...BritishKnight írta:Aly CissokhoValencia
4 éves szerződést írt alá a francia válogatott védő.
AZ!csak szerintem hülyeség akkor is!
Szerintem az 1-től 99-ig szabályozás is simán jó lenne, és legalább mindenki választhat olyan számot magának amihez esetleg köti valami... De nekem mindegy, csak szerintem hülyeség akkor is!Rabbid írta:Csak a szerződéssel a felnőttcsapathoz tartozóknak kell 25-ig lennie. Ugyanis egy csapatnak maximum 25 játékosa lehet. Így meg azért csak jobb, hogy rendezett, nem egy 21-234-324234-4234-32432 leosztású kezdővel kell gondolkodni:D