2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szerintem téged együttérzésből meg sem büntetnének,ha ledobnád a textilt a tik testedrőlS.Agüero írta: Jó, engem megvislene, csak nekem nincs annyi pénzem...
Sőt,volt,akinek amnesztia.. bár nem biztos,h jól emlékszem az amnéziám miattCastiel írta: volt akinek amnézia jutott...
nem is ez legbosszantóbb, hanem hogy a szankciók súlyossága egymáshoz viszonyítva egy vicc... szóval ha David ezért 3000 eurót fizet, akkor mondjuk már egy pár játékos, menedzser, egy évi fizetést is utalhatott volna... volt akinek amnézia jutott...barca99 írta:Én nem értelek titeket, megint ez a nyálverés, mint amikor Messi szülinapot köszöntött.
X éve létezik a szabály, nem lehet levenni a mezt, és főleg nem lehet alatta üzenni senkinek, semmiért, sehogy. Mert ezt bizony lehetne reklámozásra is használni, ez meg szigorúan korlátozva van. Ennek megfelelően az sem fog senkit érdekelni, ha a világbékért küzd valaki üzengetéssel, egyszerűen tilos és kész. És ezt tudja az is, aki úgy indul ki a meccsre, hogy felveszi a pólót. Kalkulálja bele ezt az összeget, ami valószínűleg úgy is napi szinten költőpénzként ott van a zsebében.
Így van azért mert levette a mezét járt a sárga, amiért üzent a pólóján azért a pénzbírság.bence-barca írta:Nem azért fizet, mert levette a mezét, hanem azért mert mivel levette a mezét látható volt egy üzenet.davi10 írta:Soha nem értettem az ilyeneket. Annyi [auto_cenzúra]ért megbüntetik már a játékosokat, hogy hihetetlen.
Mezlevétel - már a sárga is baromság, de ezért pénzt fizettetni???
Ne vicceljünk már
Nem azért fizet, mert levette a mezét, hanem azért mert mivel levette a mezét látható volt egy üzenet.davi10 írta:Soha nem értettem az ilyeneket. Annyi [auto_cenzúra]ért megbüntetik már a játékosokat, hogy hihetetlen.
Ne vicceljünk már
Valószinűleg ez azért van, mert mikor látszik a legjobban egy mezszponzor, plusz sportszergyártó logója a mezen? Mikor gólt rúg a csapat, és a kamera közelről mutatja a játékost. Ez a legjobb reklám egy cégnek. És pont ettől a reklámtól fosztja meg a játékos a céget azzal, hogy leveszi a mezt. Valószinűnek tartom, hogy ennek a szabálynak pénzügyi, szponzorációs okai vannak. Csak ezt így nem lehet kimondanidavi10 írta:Soha nem értettem az ilyeneket. Annyi [auto_cenzúra]ért megbüntetik már a játékosokat, hogy hihetetlen.
Ne vicceljünk már
Így van. Lehet jót tett neki ez a több mint fél élves kényszerpihenő, mintha a fásultságát levetkőzte volna. Bár 1 meccs alapján most ezt megint nehéz megmondani, de bíztató, egy ilyen Villa kell!Tocy írta:Számomra meg biztató az, hogy milyen lendületesen, kreatívan játszott a Sociedad ellen, nem annyit tett, hogy megkapta a vonal mellett, majd megfordult és visszapasszolta, hanem agresszíven ment befelé, gyönyörű játékokat játszottak Iniestával és Albával, majd az első adódó lehetőségéből rúgott egy szép kapásgólt. A Gamper meg miért lenne mérvadó? Pont azért, mert egyedüli sztár, nem kapott annyi labdát közel sem, nem voltak lehetőségei a gólszerzésre a gyengébb csapattal.mess2009 írta:az, hogy valaki egy sípcsont törés után visszatér, önmagában is nagy tett és nagy lehetőség.
én szeretem Villa játékát, akkor ha a posztjának megfelel! a sérülése előtti időszakban sajna ez koránt sem volt így, a nagy kérdés mostmár hogy vajon melyik Villát fogjuk látni?! az hogy Iniesta "rugatott vele" egy gólt pozitív lehet, nekünk is de neki elsősorban, az hogy a Gamperen szinte egyedüli sztár-ként nem tudott egyetsem gurítani azért - engem - igencsak óvatosságra int.
sok sikert, és sok gólt kívánok mielőbb!
Számomra meg biztató az, hogy milyen lendületesen, kreatívan játszott a Sociedad ellen, nem annyit tett, hogy megkapta a vonal mellett, majd megfordult és visszapasszolta, hanem agresszíven ment befelé, gyönyörű játékokat játszottak Iniestával és Albával, majd az első adódó lehetőségéből rúgott egy szép kapásgólt. A Gamper meg miért lenne mérvadó? Pont azért, mert egyedüli sztár, nem kapott annyi labdát közel sem, nem voltak lehetőségei a gólszerzésre a gyengébb csapattal.mess2009 írta:az, hogy valaki egy sípcsont törés után visszatér, önmagában is nagy tett és nagy lehetőség.
én szeretem Villa játékát, akkor ha a posztjának megfelel! a sérülése előtti időszakban sajna ez koránt sem volt így, a nagy kérdés mostmár hogy vajon melyik Villát fogjuk látni?! az hogy Iniesta "rugatott vele" egy gólt pozitív lehet, nekünk is de neki elsősorban, az hogy a Gamperen szinte egyedüli sztár-ként nem tudott egyetsem gurítani azért - engem - igencsak óvatosságra int.
sok sikert, és sok gólt kívánok mielőbb!
Szerencse, hogy nem eltiltás jár érte, biztosan megkapná!!!Castiel írta:Örültem nagyon amikor pályára lépett, és a lelátok is harsogtak... a gólja is szép volt... (ini hogyan tette vissza jobb küllővel?:O)
Azért az milyen már hogy mourinho semmit nem kapott a "kikaparom a szemed" megmozdulásért, Villa meg akár 3000 ajrót is kaphat azért mert köszönetét nyílvánította a családjának. Rendet kéne tenni a szövetségben.
I am the Punisher![]()