Mihu írta:REMY írta:
Ez egy rendkívül okos hsz volt. De most komolyan. Nem akarok személyeskedni, de mi az, hogy ti jobbulást kívántok? Mert mi nem??? Abidal mezben feszítettek a játékosok, az nem volt az? azért ezeket ne feledjük el

sose volt rendkívül jó a légkör a 2 klub között, de ne csak a másikat hibáztassuk. Tiszteletre méltó Piqué viselkedése.
Látszik, hogy realos vagy, mert nem sikerült megérteni a mondanivalóját. Csak elolvastad, és ahogy az le van írva, úgy értelmezted. A mögöttes dolgok meg sem fordultak a fejedben.
Erre gondoltam
http://www.youtube.com/watch?v=MX6q7uqx0bM
Tudod hogy van ez. Mindig lehet ilyen videót találni. Mi is tudunk barca ellen videót mutatni, ti is tudtok Real ellenest. És ugyan ezt meglehet csinálni bármelyik csapatnál. Meg amúgy is nem a netes összevágott videókból kell kiindulni.
példa. Látsz a videón egy fiatal focistát, cselez össze vissza, húde király, közben meg tolja valami Vietnámi megye 3-ban.
Ezért més que un club...mi nem sérülést okozunk, hanem jobbulást kívánunk.
Erre reagáltam. És szerintem jogosan. Felemelted magatokat a mindenhatóhoz. Ugyan azokat a mocskos dolgokat elköveti az összes csapat. Mi is hibázunk, nem is keveset. Le is vannak cseszve a játékosok általunk és őszintén megmondom. Néha hányigert tudnék kapni egyes játékosok viselkedésétől. Pepe vagy DM miatt is éreztem már így. Nem szeretem amikor nem a fociról szól a játék. És ilyenkor lényegtelen melyik csapatban focizik az ember.
Varane-t pedig nagyon bírom, ugyan túl sokat nem játszik, de látszik rajta hogy iszonyat intelligens, higgadt játékos, remek fejjáték, ütemérzék. Helyezkedésén van még mit csiszolnia, de ez rutinnal együtt fejlődhet. Viszont Mou nem igazán bízik benne, inkább a szerényebb képességű, de rutinosabb Albiolban. Szerintem a spanyollal fogja pótolni Pepét.
Hatalmas kedvence lett sokaknak. A következő Thuramot látják benne. És minden tehetsége megvan hozzá, hogy olyan jó legyen. 19 éves létére olyan magabiztossággal nyomja, hogy hihetetlen. Mi is kiakadtunk, hogy miért a szerencsétlen Albiolt kell erőltetni....