Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csongrád.gergo9 írta:Borsod vagy Szabolcs? Mr. Green
Szoboszlón strandot kívülről sem láttam hiába a 40fokIgazából az éjszakai élet ami nagyon megmaradt, mert nem volt napközben túl jó idő míg ott voltunk (nem esett, de kifejezett nyári idő se volt).
4napot tervezünk és nem vagyok az az italos típusDe mondom, ha a buli a lényeg és bírjátok májjal meg szusszal akkor hibátlan. (mi a 3. napra kb. úgy néztünk ki mint egy aszott szivacs )
Borsod vagy Szabolcs?Viszont hozzáteszem, hogy a legcsövesebb megye, legcsövesebb helyén sikerült megszületnem, úgyhogy nekem még a jégkása is csodaszámba ment.
Hát azért egy normál emberi arcot nem nagyon tudok lerajzolni. Oda már más technika kell. Ha embert rajzolok akkor max oldalról vagy ilyen "könnyített" verziósakat. Ezeket megtudom csinálni. Viszont ha normálisan akkor ahhoz már művészetibe kéne járnom. Ez otthoni szórakozásnak jó.visca el barca írta:bazzeg én igy tudnék rajzolni, siofokon pattintanám a buta turistákrol nonstop a sok pénztegydzer beszéltem egy fősulis csajjal, még csak tul tehersegesnek sem mondanam, de ő simán megkeresett lenn napi 200 e forintot...
bazzeg én igy tudnék rajzolni, siofokon pattintanám a buta turistákrol nonstop a sok pénzt
Közös megegyezéssel bontott szerződést?Tim írta:
Fogalmazzunk úgy,hogy visszavonult..
Úgy érzem mély iróniával mondod azt h visszavonult. Nem lehet benne egy kicsit a mindenkit a plafonra vágok stílusa és a modik szervezete?Tim írta:Fogalmazzunk úgy,hogy visszavonult..
Hát tudod!500hsz után fizetni kellSanama írta:micsoda, még sztorit is hagyott maga után?
Fogalmazzunk úgy,hogy visszavonult..bowlinggolyo írta:Komolyan Dani te hiányolod?Sanama írta:Kash-al mi van amúgy?Régen láttam
![]()
![]()
![]()
Komolyan Dani te hiányolod?Sanama írta:Kash-al mi van amúgy?Régen láttam
![]()
elvitte a cirkuszBritishKnight írta: Mi lett vele?
Nem veszem be az ilyeneketFtcSikiHun írta:általában 1.000 hsz után van egy próba. és az után kaphat valaki rangot, ha megcsinálja. matyi teljesítette. egyszer nutellával bekente a fenekét, és egy kutya megrakta. -if u know what i mean-kapott fájdalomdíjként egy ilyen rangot. ciki. aki persze nem csinálja meg-nem kötelező- az nem kap.BritishKnight írta:Egyedi nevet,hogy lehet megoldani?
Például Matyinak a Nutella del Barca![]()
![]()
szerk.: franc, azt hittem nem ismered a sztorit, és sikerül nagyon viccesnek lennem
általában 1.000 hsz után van egy próba. és az után kaphat valaki rangot, ha megcsinálja. matyi teljesítette. egyszer nutellával bekente a fenekét, és egy kutya megrakta. -if u know what i mean-kapott fájdalomdíjként egy ilyen rangot. ciki. aki persze nem csinálja meg-nem kötelező- az nem kap.BritishKnight írta:Egyedi nevet,hogy lehet megoldani?
![]()
Nyugi ismerem a történetetHosszú történet...
Na ezt nem kellett volna megkérdezned.BritishKnight írta:Egyedi nevet,hogy lehet megoldani?
![]()