2012.08.24. 00:36:28
Na akkor,jöjjön egy kis elemzés a részemről is:
Ahhoz képest,hogy mindössze ez volt a csapat idei 2. tétmeccse,szerintem tökéletesen játszottak a fiúk.Védekezésben nagyon magabiztosak voltunk,és bár elől az első félidőben sokszor voltunk pontatlanok,főleg a lövéseknél,a második játékrészben ezt is sikerült javítani.A mai meccs alapján én azt mondom,hogy meg lesz a kupa,nemtudom miért,de valahogy nagyon ezt érzem.
A mai meccsen nálam mindenképpen pozitív volt:
-Pedro játéka(végre kezd visszatérni az igazi formájához)
-A védelem szinte tökéletes játéka.Hiszen ha megnézzük,helyzete szinte egyáltalán nem volt a vendégeknek,a szögletet is Busquets mellől fejelte be Ronci,DM gólja meg...no comment.
-Iniesta és Xavi játéka.Ők is tökéletes meccset hoztak,főleg előbbi,nagyon élt ma(is).
Negatívumok:
-Busquets teljesítménye.Bár nem voltak eget rengető hibái,az első vendég gól egyértelműen az övé,és amúgy is,szerintem ma nem volt az igazi...
-Valdes.Már régebb óta mondom,ő nem egy Barcelona szintű kapus.Néha-néha véd egy hatalmasat,mert letérdel,és az ilyen Carlos Vela meg kitudja még miféle emberek belevágják a labdát a mellébe...Ezen kívül rendkívül idegesítnek ezek a hülyeségei...nem értem,hogy amikor hátra teszik neki a labdát,miért akarja mindenképpen azt tökéletesen,mértnem tudja kivágni az ilyen helyzetekben,amikor nincs más lehetőség...
Összességében elégedett vagyok a csapat játékával,az eredménnyel viszont egyáltalán nem...Így,hogy csak 1 gól az előnyünk,a Real majd szépen visszaáll,és ha esetleg kontrából talál egy gólt,akkor jöhet majd a szenvedés...
Egy szó mint száz,a játékkal elégedett voltam,és végülis előnyt is tudtunk szerezni,ennek ellenére mégsem tudok örülni a sikernek,sőt...
ui.:Villanova most biztos azon eszi magát,hogy milyen jó lett volna ha nem csak viccelődik azzal,hogy esetleg Pinto védhet,hanem esetleg őt kezdette volna...