"Akkor meccsenként kapunk miatta 1-2 gólt és 1-2 hátborzongató hibát, igaz?"
Nem, nem kapnánk miatta meccsenként 1-2 gólt... de nem a bravúrjai miatt lett zamorás... hanem a csapat miatt!!!
"Érdekes, akkor olvass vissza a topikban úgy 15-20 oldalt mielőtt elkezdődött itt a fröcsögés. Amikor oldalakon át dicsérték az emberek, ott érdekes módon nem láttam a neved."
Így van, nem láthattad!!! Vannak jó védései, de nagy hibái is!!! A nagy bravúrokról nekem Buffon, vagy Casillas jut eszembe, akik nélkül a csapatuk több góllal kapna ki...
"De rossz Nekünk. Biztos rossz kapus, ha levédett már ~450 meccset a Barcelonában. Rüstüt, Hespet, Dutruelt vissza kell hozni. Ennyi meccsel a háta mögött Casillas, Buffon még sose bakiztak többször kabaréba illőt, ugye?"
Casillas, Buffon hozzák a meccseket, biztos pont hátul! Casillas nélkül a klasszikusokon legalább 1-2 góllal többet kapott volna minden alkalommal a Madrid. Kivédte a szemünket is!!! Nem emlékszem tőlük ilyen bakikra, de lehet hogy volt 10 év alatt 1-2. Valdesnél azonban szezononként van több ilyen!!! Az a baj, hogy ezt nem a Real Sociedadban játsza el, hanem a világ legjobb csapatában!!!
"Én is remélem, kevés megbízhatatlanabb kapus van Tőle. Egyik meccsen parádé, következőn 2 gólpassz az ellenfélnek."
Pinto egyáltalán nem véd, nincs játékban, de nem passzolja oda a lasztit a csatárnak, vagy nem kezd el cselezgetni a kapu előtt!!! Nem azt mondom, hogy Pinto jobb, sőt: NEM jobb!!! DE nem csak a kupában kéne védenie néhány meccset! Többet kéne játszania! Néha bajnokin is beállhatna.
Egyébként meg engedd meg, hogy annyi "!" jelet tegyek amennyit akarok! Légyszi!!!