Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szörnyűséges, mint valami b*zis koktél úgy nézünk ki...ozsimiki írta:Félidei eredménynél, csak a mezünk ocsmányabb...fel nem tudom fogni, miért kell évről évre beégni (igaz nem csak nekünk), ilyen újításokkal...könyörgöm, vannak hagyományok, alap színek, ennyire giccsesen eltérni azoktól, pfej.
2. félidőben rúgunk 3at.
FORCA BARCAAA!!!
Inkább Gudjohnsen.kristop írta:de miért tello? nemigaz már. miértnem afellay, vagy villa, vagy cuenca esetleg giuly?
akkor most kipróbáljuk, hátha működikAlexis remélem jó teljesítménnyel rukkol elő, Tellot pedig kéne egy picit szidni, hátha megint jól fog játszani..
Ezt nem igazán értem én sem. Megnéztem valamelyik műsort és azt írta, hogy a Sport2 adja 19.00-tól. Majd megnéztem egy másikat, ahol a Videoton meccset írták 18.30-tól. A 2 meg ugye kizárja egymást. Érdekes, én azért remélem, hogy láthatjuk a meccset élőben.Castiel írta:lehet off leszek ebben a topicban, de nem adják a pamplonai meccsünket? mert sem a sport1, sem a sport2 nem adja a műsorterv szerint... megnéztem... és még van pofájuk a ezzel reklámozni magukat: "A Real, és a Barca összes meccse csak itt sport tv-n" röhej...komolyan...
azért az a jó az idei keretben, hogy most olyan finomságokra is figyelhet(ha akar...!)hogy melyik csapat ellen milyen karakterű játékost tegyen be a párosokból! sőt még arra is jobban figyelhet, hogy (Messit kivéve) egyenletes leterhelést (netán a fizetésükkel arányosat?!) kapjanak ez persze jelent játékperceket is aki éppen azért hajt, hogy minél többet játszon.S.Agüero írta:Azért ne küldjünk fel B csapatot.
Szívós kis csapat ez az Osasuna, nem lesz könnyű ellenük ma este!
Csak annyit változtatnék a az előző kezdőnkön, hogy Xavi helyett mehet Cesc, had pihenjen. Adriano helyett Alba, itt azért lehet Alba, nem kell félni annyira a kontráktól. Plusz Puyol Masche helyett, a kapitány hátha fejel megint egy gólt.
Második félidőben pedig jöhet Song, Villa, Tello.
Magabiztos, 3-0-ás győzelmet várok.![]()
5 pontra növelhetjük előnyünket a Real meccsig. Bennük pedig benne van a pontvesztés, Getafe ellen nem lesz könnyű nekik se...![]()
Visca!
5.S.Agüero írta:4 pontra növelhetjük előnyünket a Real meccsig.
Ezzel nem értek egyet, Busquets előrejátékban is remekül hasznosítható, jól lát a pályán labdabiztos, s támadásban is rengetegszer segít.Cesc viszont nagyon gyenge védekezésben.csababarca írta:
Amennyire Busi tud előrefelé segíteni,annyira Cesc is tud védekezni.
De ettől függetlenül nem rossz ötlet,két szűrővel felállni,előttük Iniestaval.
A szuperkupa után mutatták a 2forduló meccseit.Castiel írta:lehet off leszek ebben a topicban, de nem adják a pamplonai meccsünket?
A spanyol szövetség egy időre tette a Real és a Barca meccsét.Castiel írta: "A Real, és a Barca összes meccse csak itt sport tv-n" röhej...komolyan...