Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köszi, örülök, h végre vki átlátja a dolgokatBodi írta: Én Esztinek adok igazat,a szél mindennek az oka!!!
Amúgy nemtom hallottátok-e,a Word Soccer újság olvasói Ronnie-t választottál az év legjobb játékosának....
2.Henry
3.Sevcsenko
Ha olvasod a fórumot, illetve ezt a topic-ot, akkor nem tetted volna fel ezt a kérdést...Rocky írta:Nem tudja valaki kivel játszik hétvégén a Barca????
Én Esztinek adok igazat,a szél mindennek az oka!!!eszter21 írta:Nekem az is jó. De biztos, h igazam lesz a széllel kapcsolatbanredlions írta:Az okosodásho inább videó elemzés kellene....eszter21 írta: De veled is akarok beszélni! Menjünk együtt és akkor még azt is megnézhetjük, h mért mennek mellé Ronnie labdáiElőbb kiderülne.
Nekem az is jó. De biztos, h igazam lesz a széllel kapcsolatbanredlions írta:Az okosodásho inább videó elemzés kellene....eszter21 írta: De veled is akarok beszélni! Menjünk együtt és akkor még azt is megnézhetjük, h mért mennek mellé Ronnie labdáiElőbb kiderülne.
Az okosodásho inább videó elemzés kellene....eszter21 írta: De veled is akarok beszélni! Menjünk együtt és akkor még azt is megnézhetjük, h mért mennek mellé Ronnie labdái
De veled is akarok beszélni! Menjünk együtt és akkor még azt is megnézhetjük, h mért mennek mellé Ronnie labdáiredlions írta:Azt hittem velem beszélsz...eszter21 írta:Ha fizetitek a repülőjegyet én megbeszélemredlions írta: Ezt beszéld meg Ronnie-val és Puyollal!
Határontúli???gojkovbs írta:De el vagytok tik magyarok magatokkal, a zászló nem volt, meg nem is lesz!!!!!!
meg te se leszel itt többet a fórumbangojkovbs írta:De el vagytok tik magyarok magatokkal, a zászló nem volt, meg nem is lesz!!!!!!
Meg kéne duplázni az előnyt a Bl nyolcaddöntőre, és akkor tudnánk csak arra fiygelni. de szép is lenneBodi írta:Remélem nem lesz baj!
Most,hogy tél végéig nincs BL,és kupa mecs sem,oda tudunk figyelni nagyon a bajnokságra.Bár így is vezetünk 9 ponttal.....
Azt hittem velem beszélsz...eszter21 írta:Ha fizetitek a repülőjegyet én megbeszélemredlions írta:Ezt beszéld meg Ronnie-val és Puyollal!Enrique írta:Ha tudjuk játszani a játékunkatm akkor esélytelenek.Ha nem....
De ilyen uccse lex.
Ha fizetitek a repülőjegyet én megbeszélemredlions írta:Ezt beszéld meg Ronnie-val és Puyollal!Enrique írta:Ha tudjuk játszani a játékunkatm akkor esélytelenek.Ha nem....
De ilyen uccse lex.
Ezt beszéld meg Ronnie-val és Puyollal!Enrique írta:Ha tudjuk játszani a játékunkatm akkor esélytelenek.Ha nem....
De ilyen uccse lex.
Ja oké...Badi írta:Az a zászló minden meccen ott van. piros fehér zöld, közepén Barca címer, de van egy negyedik sárga csík is az aljánRapika írta:És emléxetek arra,amikor amerikában volt 1 nagy magyar zászló kitéve a Milan-Barcelona(1-2) meccsen?!Zsolti írta:Azt énis láttam!
Hát reméljük, ha Ronaldinho is játszik akkor biztos a győzelem. Na jó ha nem játszik akkor is, de...Chris írta:szerintem a hétvégén 3:0 arányban fogjuk megverni az albacetét. szerintem.
FORCA BARCA!
FORCA BARCA!
FORCA BARCA!
Az a zászló minden meccen ott van. piros fehér zöld, közepén Barca címer, de van egy negyedik sárga csík is az aljánRapika írta:És emléxetek arra,amikor amerikában volt 1 nagy magyar zászló kitéve a Milan-Barcelona(1-2) meccsen?!Zsolti írta:Azt énis láttam!Pilfer írta: azt a magyar zászlót én is egyből észrevettem