Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Huhh hát érdekes érzés...én egyiket se tudom elképelni. A mu sztem most nincs benne europa első 10 csapatában sem a bayern, míg az arsenal & milan mindenkire veszélyes.Enrique írta:Van 1 olyan érzésem, h a Bayern és az MU is tovább fog jutni..Bodi írta:Lesznek óriási meccsek,de a legnagyobb vitathatatlanul a Barca-Chelsea.
A Realnak szerintem semmi esélye a Juve ellen.
A MU viszont szerintem okozhat meglepetést a Milannak,valamiért úgy érzem,hogy az angol csapatok közül a MU-nak fekszik legjobban az olasz foci.Hogy miért érzem így azt nemtom,de ez a véleményem.
Az Arsenal-Bayern nálam 50-50%Bár tavaszig sok minden lehet...
Van 1 olyan érzésem, h a Bayern és az MU is tovább fog jutni..Bodi írta:Lesznek óriási meccsek,de a legnagyobb vitathatatlanul a Barca-Chelsea.
A Realnak szerintem semmi esélye a Juve ellen.
A MU viszont szerintem okozhat meglepetést a Milannak,valamiért úgy érzem,hogy az angol csapatok közül a MU-nak fekszik legjobban az olasz foci.Hogy miért érzem így azt nemtom,de ez a véleményem.
Az Arsenal-Bayern nálam 50-50%
A Manchester sztem nem annyira tuti kieső... Lesznek még érdekes eredmények... Meg az Arsenak sem túl acélos jelenleg, szal a bayern is továbbjuthat.Zsolti írta:Szerintem is a madrid tuti kieső.Meg monjuk a Bajern is,meg a Mencseszteris sztem.Enrique írta:Asszem ki is pottyant a madrid...Badi írta:Ha valaki nem tudná:
BL, nyolcaddöntő:
Játéknapok: 2005. február 22/23. és március 8/9.
Real Madrid-Juventus
Porto-Internazionale
Barcelona-Chelsea
Werder Bremen-Lyon
Liverpool-Leverkusen
PSV-Monaco
Manchester United-Milan
Bayern München-Arsenal![]()
Érdekes lesz, mindenesetre meglátjuk...
Szerintem is a madrid tuti kieső.Meg monjuk a Bajern is,meg a Mencseszteris sztem.Enrique írta:Asszem ki is pottyant a madrid...Badi írta:Ha valaki nem tudná:
BL, nyolcaddöntő:
Real Madrid-Juventus
Porto-Internazionale
Barcelona-Chelsea
Werder Bremen-Lyon
Liverpool-Leverkusen
PSV-Monaco
Manchester United-Milan
Bayern München-Arsenal![]()
Érdekes lesz, mindenesetre meglátjuk...
Asszem ki is pottyant a madrid...Badi írta:Ha valaki nem tudná:
BL, nyolcaddöntő:
Real Madrid-Juventus
Porto-Internazionale
Barcelona-Chelsea
Werder Bremen-Lyon
Liverpool-Leverkusen
PSV-Monaco
Manchester United-Milan
Bayern München-Arsenal
Abban az éveben, csatárként játszott, Kodroval! Mert hiány volt a poszoton.Badi írta:Figo nem csatár voltboggabor írta:Figo mar az elso szezonban fantasztikus volt Meho Kodro volt a sztar de o jobb szelen fantasztikusan jatszott mar a 6 forduloban o volt az elso szamu sztar
Figo nem csatár voltboggabor írta:Figo mar az elso szezonban fantasztikus volt Meho Kodro volt a sztar de o jobb szelen fantasztikusan jatszott mar a 6 forduloban o volt az elso szamu sztar
Azért ismerjük el hogy Figo nagy kedvenc volt azelőtt, de ki emléxik már azokra az időkreEnrique írta:Ezen csak nevetni tudok... Figo neve kicsit kilóg... Pláne a ronaldóé, aki csak 1 szezont játszott..boggabor írta:Nem mindenkinel: Guardiola,Koeman,Popescu,Figo,Nadal,Sergi,Ferrer,Cocu,Amor,De la Pena,Stoichkov es utana talan Rivaldo de Ronaldot is jobban szeretem nalla es Juvet akarom a BL-benBadi írta: Miért ne hinnénk el? sztem mindenki nagy kedvence volt:)![]()
Mind1.... Kinek ez - kinek az...
Ezen csak nevetni tudok... Figo neve kicsit kilóg... Pláne a ronaldóé, aki csak 1 szezont játszott..boggabor írta:Nem mindenkinel: Guardiola,Koeman,Popescu,Figo,Nadal,Sergi,Ferrer,Cocu,Amor,De la Pena,Stoichkov es utana talan Rivaldo de Ronaldot is jobban szeretem nalla es Juvet akarom a BL-benBadi írta:Miért ne hinnénk el? sztem mindenki nagy kedvence volt:)Silvanus írta:Nem hiszitek el, de egyszerűen elmondhatatlan boldogság töltött el tegnap, mikor újra élőben láthattam játszani Rivaldo-t, a NAGY RIVALDO-t, aki az egyik legnagyobb kedvencem volt a Barcelonbában!!! Óriási figura, óriási egyéniség, óriási játékos![]()
![]()
![]()
Nem értek egyet na mind1..boggabor írta:De megeloszte : Ciricet, Dugaryt,Pizzi pedig o argentin volt,Sonnyt benne nagyot csalodtam, Amuniket,Garcia testvereket, itt jut eszembe Rogert hazahoszhatnank igy Ronninak nem volna bisztos helye
Ezen nem lepődön meg, aki ronaldinhot nem szereti...boggabor írta:Nem mindenkinel: Guardiola,Koeman,Popescu,Figo,Nadal,Sergi,Ferrer,Cocu,Amor,De la Pena,Stoichkov es utana talan Rivaldo de Ronaldot is jobban szeretem nalla es Juvet akarom a BL-benBadi írta:Miért ne hinnénk el? sztem mindenki nagy kedvence volt:)Silvanus írta:Nem hiszitek el, de egyszerűen elmondhatatlan boldogság töltött el tegnap, mikor újra élőben láthattam játszani Rivaldo-t, a NAGY RIVALDO-t, aki az egyik legnagyobb kedvencem volt a Barcelonbában!!! Óriási figura, óriási egyéniség, óriási játékos![]()
![]()
![]()
Nem mindenkinel: Guardiola,Koeman,Popescu,Figo,Nadal,Sergi,Ferrer,Cocu,Amor,De la Pena,Stoichkov es utana talan Rivaldo de Ronaldot is jobban szeretem nalla es Juvet akarom a BL-benBadi írta:Miért ne hinnénk el? sztem mindenki nagy kedvence volt:)Silvanus írta:Nem hiszitek el, de egyszerűen elmondhatatlan boldogság töltött el tegnap, mikor újra élőben láthattam játszani Rivaldo-t, a NAGY RIVALDO-t, aki az egyik legnagyobb kedvencem volt a Barcelonbában!!! Óriási figura, óriási egyéniség, óriási játékos![]()
![]()
![]()
Miért ne hinnénk el? sztem mindenki nagy kedvence volt:)Silvanus írta:Nem hiszitek el, de egyszerűen elmondhatatlan boldogság töltött el tegnap, mikor újra élőben láthattam játszani Rivaldo-t, a NAGY RIVALDO-t, aki az egyik legnagyobb kedvencem volt a Barcelonbában!!! Óriási figura, óriási egyéniség, óriási játékos![]()
![]()
![]()