Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És mekkora profizmussal, rezignáltan vette tudomásul ahogy rángatják, kocogtatják a bokáját, bodicsekelik. Néha széttárta a karját meg grimaszolt, de legtöbbször még ennyi sem, csak fogta a labdát és már csinálta is a dolgát a hiszti helyett. Pedig ő is kapott gazdagon, de higgadt tudott maradni. Nem mintha ez nagyon meglepő lenne, de volt amikor ki tudták billenteni ilyenekkel. (Más kérdés, h olyankor meg góllal szokta levezetni a feszkótlui1698 írta:Én nem emlékszek már rá, hogy mikor láttam ekkora alázattal játszani a gyereket, de nagyon tetszett.Sanama a Barca vs. Real topicban írta:Tetszett Messi harciassága is
Visszajött, ha kellett, volt mikor szerelt, irányított és mellesleg kiosztott két asszisztot is.
Én nem emlékszek már rá, hogy mikor láttam ekkora alázattal játszani a gyereket, de nagyon tetszett.Sanama a Barca vs. Real topicban írta:Tetszett Messi harciassága is
Kicsit beszélhetnél több tisztelettel is,lehet hogy cipeli-cipel,stb de így lőtt 40-50 gól amig villa gyógyult.és amellett nem azért volt ideges mert nem kapott 11-est vagy magának akart hanem a csapatnak akarta megszerezni az első gólt. Tudom villá is mit rakott le az asztalra,de messi ha 10ből 10 szer elrontja akkor se lehet sok szavunk. Visca El Barca!!!Mihu írta:http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... assal.html
Megmondom őszintén, a meccsen nem figyeltem oda ennél a játékehelyzetnél, csak akkor néztem oda, mikor már veszekedtek egymással. Most megnéztem a szitut, és Messinek semmi joga nem volt vergődni. Ő ne pofázzon a csapattársainak, ha nem kap labdát időben, mert ő 10ből 7x csak cipeli, cipeli, cselez, cselez, miközben legalább 2 társa van totál üresen, mégse passzol. Amíg ilyen önző, addig szerintem ne dumáljon, hogy nem kap időben egy labdát, mert ő még időn túl se passzol...Villa meg jól tette, hogy nem hagyta magát. Nehogy már elszaladjon Messivel a világ. Lehet, hogy a legjobb játékosunk, lehet hogy a legmeghatározóbb, lehet hogy a taktika az Ő játékára van építve, de ha Villáék ott elől nem csinálnák meg neki a területet, sz@rt se érne...úgyhogy ráférne egy olyan dorgálás, mint amilyet Guardiola-tól kapott az első 1-2 edzésen annak idején, mikor Pep jól megráncigálta, mert nem figyelt oda rá, mikor beszélt hozzá...de valahogy ezt Tito-ból nem nézem ki, az a baj.
Erről már voltak parázs viták, én úgy gondolom, amíg ennyi gólt rúg, sétálgathat - de azért nem az egész meccsen...Chino írta:Ahányszor elvesztett egy labdát, nem hogy visszatámadott volna, hanem elkezdett sétálgatni lehorgasztott fejjel. Remélem ez csak átmeneti, és jövő hétre felszívja magát.
Biztos, hogy idegesítette, hogy nem jönnek be a cselei, nem sikerül a gól. Kicsit furán fog hangzani, de őszintén szólva nem is bánom annyira, hogy vannak ilyen kis "összeszólalkozások", ez benne van a ffociban, persze csak normális keretek között. Ami viszont idegesített, hogy elég önző volt, és nem csak magához képest, a meccs második részében pedig olyan kedvetlen volt, hogy rossz volt nézni. Ahányszor elvesztett egy labdát, nem hogy visszatámadott volna, hanem elkezdett sétálgatni lehorgasztott fejjel. Remélem ez csak átmeneti, és jövő hétre felszívja magát.shutterisland írta:az utóbbi időkben kissé önzőbb (amíg meg nem rúgja a gólját..), többször is veszekedett, csapkodott, köpködött, na meg púposkodott az ellenfél játékosaival is.Barca96 írta:nem tudja valaki miért volt Messi ilyen feszült ma?
ez nem tetszik, szerintem kissé megnőtt az arca.
ez érthető dolog persze, csak ne változzon meg emberileg...
az utóbbi időkben kissé önzőbb (amíg meg nem rúgja a gólját..), többször is veszekedett, csapkodott, köpködött, na meg púposkodott az ellenfél játékosaival is.Barca96 írta:nem tudja valaki miért volt Messi ilyen feszült ma?
Barca96 írta:nem tudja valaki miért volt Messi ilyen feszült ma?
Elvileg 72 meccs, 28 gól.Mezner2 írta:Valaki tudja a legfrissebb válogatott meccs/gól mutatóját Messinek? Sehol nem találom.
Előre is köszönöm.
Csak a Barçában eddig 259 gólnál jár, ha ehhez hozzáadjuk a válogatott góljait, az is "csak" 287. Tényleg még sok évig kellene ilyen hihetetlen mennyiségben termelni a gólokat, hogy meglegyen az 1000. De pl. az 500 simán meglehet neki, azért az sem lenne mindennapi.Game90 írta:Ha mindent összeadunk, akkor most mennyinél tarthat, 300-nál? Még 9-10 évig kéne szezononként 70-80 gólt lőnie, én elképzelhetetlennek tartom, hogy meglegyen neki.messideco írta:Szerintetek Messi eléri az ezer gólos (álom) határt?
Ha mindent összeadunk, akkor most mennyinél tarthat, 300-nál? Még 9-10 évig kéne szezononként 70-80 gólt lőnie, én elképzelhetetlennek tartom, hogy meglegyen neki.messideco írta:Szerintetek Messi eléri az ezer gólos (álom) határt?
Szerintem igen. Messi még egy pár évig ontani fogja a gólokat, meglesz az 1ooo. Hajrá Messi! Úgy örülök, hogy a szabadrugásai ilyen jók lettek, mekkorát lőtt a Realnak, és Paraguaynak is, szinte ugyanúgy:)messideco írta:Szerintetek Messi eléri az ezer gólos (álom) határt?