Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Utsó negyedórára értem haza, bekapcsoltam háttérben, h hadd menjen, de nem mondhatnám, h néztem a meccset.visca el barca írta: ...
6/6bence-barca írta:Annyit mondok 5/5![]()
A Klasszikust 7-én 19:50-től játsszák.bence-barca írta:
Csak nehogy a spanyol és a francia Clássico egy időben legyen...
Mindenesetre nagy nap lesz!
Cissé az igen,nem jutott eszembekurdt írta:Az is lehet, hogy Govou-ra gondol, ő is "csíkhajú"...bence-barca írta: A csíkhajúnak![]()
A falat kaparom![]()
Djibrill Cissé (bocsi, de egy kedvencemet "csíkhajúztad" le)
De előtte nem áll senki! Azt is kérdezte, h ki áll előtte.kurdt írta:
Az is lehet, hogy Govou-ra gondol, ő is "csíkhajú"...
Az is lehet, hogy Govou-ra gondol, ő is "csíkhajú"...bence-barca írta:A csíkhajúnakcsababarca írta:Nem jut eszembe a neve a csíkhajúnak,meg aki előtte áll. segítsetek.![]()
A falat kaparom![]()
Djibrill Cissé (bocsi, de egy kedvencemet "csíkhajúztad" le)
A csíkhajúnakcsababarca írta:Nem jut eszembe a neve a csíkhajúnak,meg aki előtte áll. segítsetek.
Boumson Titi jobbján. A balján Wiltord. Thuram szemüvegben Vieira előtt, Boumson mögött.Dr.Dre írta:Na az öreg franciákbence-barca írta:Saha bökte ki twitterre:
![]()
Tudom nagyjából az összeset,hogy ki kicsoda,csak azt nem aki Vieira mellett van, és nem tudom hogy melyik Thuram.Aki Boumsong mögött van,vagy aki Henry mögött van ?
Na az öreg franciákbence-barca írta:Saha bökte ki twitterre:
Megható félig-meddig, csak akkor miért nem albán válogatott, illetve ha mégis így van, miért vállalta a játékot ellenük. Az edzőnek gondolom nem tetszett ez a nyilatkozata és teljesen meg is értem.Gareth Tello írta:http://sportgeza.hu/futball/2012/09/12/ ... an-svajci/
Hmm...
Pénteken, a Wales elleni meccsen már én is kiszúrtam őket, hogy jó kis csapatuk van, horvátok ellen most x-eltek, így álltak fel: Courtois - Gillet, Kompany, Vermaelen, Vertonghen - Defour, Witsel, Dembele - Hazard, Benteke, Mertens. És akkor Fellaini, de Bruyne, Mirallas csak csere, Alderweireld, Lukaku meg a padon.visca el barca írta:nézegetem az esti válogatott meccsekre a kereteket, és azt látom h a belga válogatott, akik kb olyan sikeresek mostanaban mint mi, iszonyatosan durva kerettel rendelkeznek
hazard, kompany, courtois, lukaku, witsel, felliani, verthonghen, dembele, vermaelen... és ezek ilyen nyikhaj huszonpár évesek.
ha wilmots (ő az szövkap?) összepakolja őket, nagy dolgokra lehetnek képesek.
Igen, ő az.visca el barca írta:nézegetem az esti válogatott meccsekre a kereteket, és azt látom h a belga válogatott, akik kb olyan sikeresek mostanaban mint mi, iszonyatosan durva kerettel rendelkeznek
hazard, kompany, courtois, lukaku, witsel, felliani, vertonghen, dembele, vermaelen... és ezek ilyen nyikhaj huszonpár évesek.
ha wilmots (ő az szövkap?) összepakolja őket, nagy dolgokra lehetnek képesek.