Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Meg Fontás.Mezner2 írta:Más: a csapatkapitányi rangsorban már csak a Puyol-Xavi-Ini-Valdes kvartett van előtte???
Mezőnyben szerintem óriásit játszott,nem volt ritka,hogy a saját térfelén szerelt,hihetetlen alázattal játszott,a két zsugájával meg ismét kivette a részét a meccs eldöntéséből,engem a legkevésbé sem érdekel,ha nem lő gólt (amíg megteszik helyette mások) de ezt a Messit,már nagyon régóta hiányoltam,végre nem sétálgatott,hanem küzdött mint disznó a jégen,isten tartsa meg ezt a jó szokását,és akkor a gólok is jönni fognak,szerintem jól játszott Leo.Lionel85 írta:Szürke szamár volt a ködben, de persze mindenkinek lehetnek gyengébb meccsei, most ez az volt neki. Botíaékkal nagyott küzdött, nagyon figyeltek rá. Remélem a Real ellen jobb lesz!
hát azért két gólpasszt csak kiosztottLionel85 írta:Szürke szamár volt a ködben, de persze mindenkinek lehetnek gyengébb meccsei, most ez az volt neki. Botíaékkal nagyott küzdött, nagyon figyeltek rá. Remélem a Real ellen jobb lesz!

És mekkora profizmussal, rezignáltan vette tudomásul ahogy rángatják, kocogtatják a bokáját, bodicsekelik. Néha széttárta a karját meg grimaszolt, de legtöbbször még ennyi sem, csak fogta a labdát és már csinálta is a dolgát a hiszti helyett. Pedig ő is kapott gazdagon, de higgadt tudott maradni. Nem mintha ez nagyon meglepő lenne, de volt amikor ki tudták billenteni ilyenekkel. (Más kérdés, h olyankor meg góllal szokta levezetni a feszkótlui1698 írta:Én nem emlékszek már rá, hogy mikor láttam ekkora alázattal játszani a gyereket, de nagyon tetszett.Sanama a Barca vs. Real topicban írta:Tetszett Messi harciassága is
Visszajött, ha kellett, volt mikor szerelt, irányított és mellesleg kiosztott két asszisztot is.
Én nem emlékszek már rá, hogy mikor láttam ekkora alázattal játszani a gyereket, de nagyon tetszett.Sanama a Barca vs. Real topicban írta:Tetszett Messi harciassága is

Kicsit beszélhetnél több tisztelettel is,lehet hogy cipeli-cipel,stb de így lőtt 40-50 gól amig villa gyógyult.és amellett nem azért volt ideges mert nem kapott 11-est vagy magának akart hanem a csapatnak akarta megszerezni az első gólt. Tudom villá is mit rakott le az asztalra,de messi ha 10ből 10 szer elrontja akkor se lehet sok szavunk. Visca El Barca!!!Mihu írta:http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... assal.html
Megmondom őszintén, a meccsen nem figyeltem oda ennél a játékehelyzetnél, csak akkor néztem oda, mikor már veszekedtek egymással. Most megnéztem a szitut, és Messinek semmi joga nem volt vergődni. Ő ne pofázzon a csapattársainak, ha nem kap labdát időben, mert ő 10ből 7x csak cipeli, cipeli, cselez, cselez, miközben legalább 2 társa van totál üresen, mégse passzol. Amíg ilyen önző, addig szerintem ne dumáljon, hogy nem kap időben egy labdát, mert ő még időn túl se passzol...Villa meg jól tette, hogy nem hagyta magát. Nehogy már elszaladjon Messivel a világ. Lehet, hogy a legjobb játékosunk, lehet hogy a legmeghatározóbb, lehet hogy a taktika az Ő játékára van építve, de ha Villáék ott elől nem csinálnák meg neki a területet, sz@rt se érne...úgyhogy ráférne egy olyan dorgálás, mint amilyet Guardiola-tól kapott az első 1-2 edzésen annak idején, mikor Pep jól megráncigálta, mert nem figyelt oda rá, mikor beszélt hozzá...de valahogy ezt Tito-ból nem nézem ki, az a baj.

Erről már voltak parázs viták, én úgy gondolom, amíg ennyi gólt rúg, sétálgathat - de azért nem az egész meccsen...Chino írta:Ahányszor elvesztett egy labdát, nem hogy visszatámadott volna, hanem elkezdett sétálgatni lehorgasztott fejjel. Remélem ez csak átmeneti, és jövő hétre felszívja magát.