Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Úgy ám... sokaknak 3 hét hosszú idő vt megnézni ezt a 3 filmet...messideco írta:Kemény heted lesz
Mondom, majd beírom a filmtopicba, ha nem lesz itt egyikből sem ajánlás a következő körben...messideco írta:kurdt, melyek voltak azok a bizonyos filmek?
Marha rég láttam és már csak arra emlékszem, hogy iszonyatosan hosszú...REMY írta:szerintem is, bár ezt úgy mondom, hogy az Óriást még nem láttamSzerintem Dean főműve egyébként a Haragban a világgal, de ez már személyes.
szerintem is, bár ezt úgy mondom, hogy az Óriást még nem láttamSzerintem Dean főműve egyébként a Haragban a világgal, de ez már személyes.
Sajnos nem fogom tudni pótolni a filmeket, leginkább idő hiányában. Szóval részemről eddig tartott a filmklub, nektek további jó szórakozást!kurdt írta:Az elmaradásokhoz: egyelőre mindenki rendben van, kivéve Erxy, ő igazán jelezhetné, hogy csak fél-e Brian O'Bliviontól, vagy mi van vele...
Szerintem várjunk még kicsit, én is csak majd ma estére tudom megnézni, és a többieknek is kell még szvsz idő.És végül: kell most az ajánlásom, vagy még várjunk amíg kettőnél több ember értékelte Bob filmjét?
Ezt emelném ki, én ezért ajánlottam, iszonyat impresszív képi és zenei aláfestéssel dolgozik a film, a történet 20ad rangú, persze amit írtál reménytelen szerelem de ahogy ez kibontakozik azok a visszaemlékezések, ahogy írtad is minden mondatnak fontossága van, olyan mint ha a belső lelkiismeret beszélne, nagyon jó film, de pl v.e.bet is megértem ezért írtam nagyon kell figyelni illetve nem a 2 ember másfél órás beszélgetése a lényeg.Nem csak szerelem, hanem pl ellentétes oldalak, s rengeteg apró kis mondat, ami már önmagában elgondolkodtató.kanty írta:olyan erőteljes volt a hangulat.
Természetesen úgy értettem, hogy 9-10es az átlagembernél, Tőled már jöhet legalább 5-ös iskanty írta: Ha csak 9-10-es jöhet, akkor nálam nem játszik több 15 filmnél.![]()
Nyilván nincs jó megoldás, de ha nincs meg a belső kényszer, akkor kell jönnie a külsőnek (mint ahogy a kör elején néhány szabály fel is lett állítva). Én ismét próbálom hangsúlyozni (mert látom pl. Eazzy-nek nem jött le elsőre), hogy ez szvsz nem ízlés kérdése, mert a Midnight in Paris, a Cabaret vagy a Napola is tetszett nekem tképpen, de pont ezek kapcsán nem arról kéne szólni a filmklubnak, hogy megnézessünk filmeket a tagokkal, hanem hogy megismertessük azokat. Minden jogomban állna bedobni ilyen alapon a Terminátort vagy a Gyűrűk urát, mert tudom, hogy van, aki nem látta (Bob) és szeretném, ha mindenképpen megismerkedne ezekkel a műremekekkel. Szóval elmehetünk ilyen irányba is, de én inkább bevállalom a mauritiusi filmtörténelmet, mint a jelenlegi tendenciát.visca el barca írta: az meg teljesen elvetélt ötlet h szavazgassunk e arról h jó ajánlás e vagy nem, meg az is amit lui javasolt, A-B menüvel. ha valaki bedobja a filmjét és elkezdünk szavazni/válogatni, az életben nem haladunk sehova.
Ezekhez a gondolatokhoz őszintén gratulálok, nem is tudom eldönteni, hogy melyik a nagyobb probléma, hogy a bulizás miatt nem érsz rá filmet nézni (de azért bejönni a topikba és felháborodni, az van..), vagy hogy rossz ajánlások vannak, vagy hogy másnak erről mi a véleménye. Ezekhez képest borzalmas, hogy egyesek még képesek olyan bagatell dolgokkal foglalkozni, mint hogy milyen ajánlások vannak.Eazzy írta:Az a baj, hogy vannak most is ajánlási ötleteim, kettő is, de vagy azon nyavajog mindenki, hogy túl réteg, túl régi, vagy azon, hogy jajj, ezt én már láttam, vagy legalábbis a trélerét, és kaki ajánlás...
Azt mondjuk adom, hogy pl mostanság le vagyok vagy 3 filmmel maradva, mert rengeteg dolgom van, melózok, egyetemre járok, közben persze bulizok is, szóval kevés az időm, és sokszor akkor is inkább egy agykikapcsolót nézek, vagy olyat amin bealszok, mint hogy nekiálljak egy ilyen ezer éves filmnek, amiket ti ajánlottatok.
Szóval most erősen gondolkodom, hogy kilépjek, mert időm se mondható tengernyinek, az ajánlások sincsenek éppen jó periódusban, és még a résztvevők is folyton nyavajognak, ami nekem nem hiányzik már...