Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én a szurkolókra gondoltam,odaát amiket olvasok,néha fogom a fejem,néha meg csak kacagok, a 90% barca alázást vár,de azért nagyon el vannak tévedve 20 meccsből 2szer nyertek ellenünk,az,hogy ez pont az utsó 3 meccsen sikerült 2szer az jó dolog,de nem az a jellemző,hogy elvertek minket mostanság sőt!! mégis mindenki készpénznek veszi a kalapálástREMY írta:Milyen önbizalom? Legutóbb megvertünk titeket ráadásul az egy + kupát jelentett. Egyértelmű, hogy nem lehajtott fejjel fogunk kimenni a Camp Nou gyepére és nem borítékoljuk el az 5-0-s vereséget. Ugyan olyan optimizmussal várjuk a meccseket mint amikor ti nyertetek ellenünk. Semmi különbség nincsen, csak most ti vagytok a másik oldalon.Mezner2 írta: És megvallom őszintén már rohadtul idegesít a madridiak kincstári optimizmusa és önbizalma a meccsel kapcsban,le kell törni a szarvukat
Semmi túlzott dolog nincsen. Simán benne van a vereség az X és a vendég győzelem is.
Milyen önbizalom? Legutóbb megvertünk titeket ráadásul az egy + kupát jelentett. Egyértelmű, hogy nem lehajtott fejjel fogunk kimenni a Camp Nou gyepére és nem borítékoljuk el az 5-0-s vereséget. Ugyan olyan optimizmussal várjuk a meccseket mint amikor ti nyertetek ellenünk. Semmi különbség nincsen, csak most ti vagytok a másik oldalon.Mezner2 írta: És megvallom őszintén már rohadtul idegesít a madridiak kincstári optimizmusa és önbizalma a meccsel kapcsban,le kell törni a szarvukat
Üdv.!Batigól79 írta:ÜDVÖZLÖM A KATALÁN KÖZÖSSÉGET!
Mi a különbség,Tito és Pep között?
Például az hogy amikor Pep volt az edző akkor a játékosai Ő értei is küzdöttek,míg Titonál a játékosok csak magukért fognak küzdeni, és talán a klubbért.Persze hogy megakarnak nyerni mindent de nem lesz bennük akkora tűz az idény során.Fabregas most nagyon él,elment Pep.Most még jönnek az eredmények,lehet legyőzik a Madrid-ot és meg lehet a 11 pont:(.A katalánok szerencséje az lehet az idényben hogy Real öltözője most kaotikus.Ha Benzemán kívül lenne komoly csatára a madridnak akkor (pl:Agüero)ez meccs nem lenne annyira veszélyes a fehéreknek..
Sérülés mentes összecsapást kívánok!
Hala Madrid!!!
Viszont akkor a visszavágóra úgy megyünk,hogy igazán fontos meccset 1 éve nem nyerünk ellenük...nagyon nem lenne jó omen,nagyon kéne ez a győzelem a csapatnak. És megvallom őszintén már rohadtul idegesít a madridiak kincstári optimizmusa és önbizalma a meccsel kapcsban,le kell törni a szarvukatshutterisland írta:félreértés ne essék, én is nagyon akarom a győzelmet, viszont ha esetleg x lesz a meccs, nehogy már mi legyünk depisek.
elvégre ők az üldözők, nekik kell faragni a hátrányból, és ha nem nyernek, akkor semmi esetben sem tudnak közeledni.![]()
tehát effektíve a mission failed az ő oldalukon érvényes.
most nem azt mondtam, hogy barca sállal rohangálok éjszaka az utcán, ha kihúzzuk x-el, de nem fogom csapkodni az asztalt, ha döntetlen lesz.
na persze más tészta, ha felborulna a pálya, ott lennének a ziccerek, és nem sikerülne berántani.
nekem az eddigi szélsőjátékból nem úgy tűnik, mintha tito balszélen számolna iniestával.maister6000cm3 írta:Én is kíváncsi vagyok a kezdőre, a meccsre meg pláne. Igazából szerintem nagy esély van rá, hogy Sánchez átmegy jobbosra (kár lenne érte) és a balosra beteszi az Iniesta, Tello, Villa trió egyikét, mivel nem lesz elöl akkora szükség Pedro védőmunkájára, hisz margiték nem hátul fognak adogatni. Támadásban pedig szerintem mindhárman jobbak Pedritónál jelenleg. (Iniesta lutri). Cesc biztos kezdő lesz szerintem, nagy formában van.
Arra is figyelni kell, hogy jó kapuba rúgjuksjd írta:Marad a foci alapszabálya: többet kell rúgni, mint az ellenfél
Szerintem meg lassítani kell a játékot amennyire lehet,ha belemegyünk egy ide-oda csapkodó gyors játékba,abban sokkal jobban benne van a labdavesztés veszélye,a Real kontrái pedig a legveszélyesebbek a világon,sokkal nehezebb lesz a középpályát uralnunk most,mint eddig bármikor,a Modric-Essien duójuk,ha esetleg egyszerre lesz fennt,képes megfogni ott is a játékot,járatni kell a labdát,keresni a lyukra futás esélyét leshatárról,de lassítani a játékunkat amennyire csak lehet,és stabilan visszazárni,remélem titonak eszébe sem jut montoya CR oldalán...mess2009 írta:azzal vitatkoznék, hogy hátrapassz kell!! abból van bőven elég, sőt ez az ami lassítja a játékunkat pedig itt lassan játszva nem lehet nyerni az biztos!
úgy látom, mi szurkolók nagyjából látjuk a veszélyt, kérdés mit érzékel ebből Tito?! annyit tennék még hozzá, hogy amit pl. tegnap a Madridtól láttunk, az nem új! ez az a hatékony foci amiről mi ugyan nem szívesen beszélünk, de Murinho keze munkája. ha valaki azt hisz, hogy ellenünk ez nem működik, gondoljon csak a zselés utolsó góljára a Camp Nouban!....azzal vitatkoznék, hogy hátrapassz kell!! abból van bőven elég, sőt ez az ami lassítja a játékunkat pedig itt lassan játszva nem lehet nyerni az biztos!Subinho írta:a tito féle barcában a leginkább érezhető változás a pep féle barcával szemben, hogy kevesebb a tili-toli, több olyan előre indítást vállalnak be, ami nem 100%, hogy társhoz megy és így lefülelhetik az átadást, ebből pedig lehet kontrázni az ellenfélnek. a másik pedig a védelem! valahogy pep összerakta nagyon jól, most meg sokszor átszaladnak a védőkön. úgy vettem észre, hogy feljebb helyezkednek, mint korábban. a real ellen ezeket nem lehet megtenni. csak tökéletes játékkal lehet nyerni, azaz inkább biztos visszapassz, mint bizonytalan előre passz és labdavesztés, ebből kontra, majd helyzet/gól, mert hátul nem túl acélos a védelem!!! ha úgy játszunk, mint a benfica ellen, akkor a realnak kb. 3 helyzete lesz/félidő és vernek 2 gólt!!! ha elől jó napot fognak ki messiék, akkor lehet pl. 3-2, de ha nem jönnek a gólok, akkor 2-2, de akár 1-2 is lehet.... nagyon oda kell figyelni és tökéletes meccset játszani!!! figyelembe véve a real gyors kontráit, 3 gól kell, hogy a meccs meglegyen, mert 1-2 gólt biztosan bevernek krisztiék. fontos lenne a +11 pont. azért az elég komoly lenne októberben!!!
Ezzel azért nagyon nem értek egyet,rengetegszer fordított mind2 csapat egymás ellen,sőt mondhatnám azt is,hogy túlnyomó többségben az a csapat nyer,aki az első gólt KAPJA.Messidona10 írta:Ezen a meccsen, mint már oly sokszor, rendkívül fontos lesz az, hogy ki szerzi meg az első gólt. Az ugyanis óriási előnyre tesz szert.
talán az is segítségünkre lehet, hogy most el vannak szállva maguktól, a 4:1 miatt, de ez nem mentesít bennünket attól, hogy gólokat kell rúgni és nem ziccergyártásra berendezkedni.Imperial írta:Igazad van egyébként, hiszen az elmúlt meccsek alapján mindig sikerült 1-2 nevetséges gólt összehoznunk, de bízok a statisztika hatalmában, azaz abban, hogy végre lehozunk ellenük megint egy olyan meccset, ahol nem a védelmünkön úszik el a munkánk gyümölcse.
Valdes szokásos Real elleni formáját és a védelmünk jelenlegi összeállításának teljesítményét elnézve nem tudom, miért lenne ez számunkra kedvezőImperial írta: Számunkra kedvezőnek látom egyébként, hogy az utóbbi időben a góljaik nagy része vagy a kapus bevédésének köszönhető, vagy valamilyen nagyon blőd védelmi hiba, esetleg tizenegyes.