2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Az a baj,hogy hiába távozik Larsson,még Ezquerro is Maxi előtt van a sorban!És még ugye itt van Henry ügye is...TeeeB0R írta:szerintem elobb-utobb eljon neki is az ideje, nem kell felni...
Ezt kérdem én is....Bodi írta:Lehet,hogy tegnap nem figyeltem a meccsen,de valamit nem értek: Maxi mire kapott hármast????
5 percet a pályán töltő játékosnak nem szoktak jegyet se adni,ráadásul szinte labdához se ért!Hogy adtak neki hármast?
Ennek talán oka is van... Végülis ők látják, hogy miként teljesít edzésen, ráadásul Eto'oval és Larssonnal kell felvennie a kesztyűt...Tincho írta:Én is megadnám sűrűn a lehetőséget neki a bizonyításra, úgy néz ki, se Rijkaard, se ten Cate nem bízik benne, vagy nem tudom mi van, de csereként oda kell adni fél évre, max. másfél évre, hogy összeszedje magát, legyen meccsrutinja és úgy jöjjön vissza, hogy Eto'o-val fel tudja venni a versenyt a csatárposztért.
szerintem nemhogy a kezdoben, még a keretben sem lesz benne...nagyon nagy bánatomra...Barcaboy!!! írta:Hát igen akkor elég valószínű...bár a betisen kívül máshova is mehet...Silvanus írta:MAXIT A KEZDŐBE!!! Ha most sem fog játszani az Udine ellen, vagy akár a Sevilla ellen, akkor soha....![]()
Úgy vélem ha szerdán pályára lép az Udine ellen, akkor már szinte biztos, hogy marad! Hogy érzitek?
Hát igen akkor elég valószínű...bár a betisen kívül máshova is mehet...Silvanus írta:MAXIT A KEZDŐBE!!! Ha most sem fog játszani az Udine ellen, vagy akár a Sevilla ellen, akkor soha....![]()
Úgy vélem ha szerdán pályára lép az Udine ellen, akkor már szinte biztos, hogy marad! Hogy érzitek?
Itt van az összefoglaló:vrajmi írta:Nem tudnátok belinkelni Maxi gólját a tegnapi meccsről??
Nem láttam a meccset...