2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
szerintem a világon senki nem gondolja, hogy a bajnokság nem nyílt. ezzel együtt azt hol láttad leírva, hogy a visszavágón, tavasszal is 8 pont előnyünk lesz?Barcaman1993 írta:És milyen igazam lett. Az eredmény 2-2 lett, ami nem rossz, de nem is jó. Bevallom én meglepődnék, ha nem verne el minket a Real hazai pályán és akkor csak 5 pont, ami nem sok egyáltalán, sőt... Ez a bajnokság sokkal nyíltabb, mint bárki is azt gondolná.
Pedig igaza van Remynek, ezen a meccsen nem érzem én sem úgy, h akárkinek is bíróznia kellene. Az utóbbi cirka 15 Klasszikuson talán háromszor volt legalább ilyen játékvezetés. Vagy akár bajnokin...csabooo írta:Megint ez a sablonszöveg, hogy 'nem tudom te milyen meccset néztél, de..' kicsit unalmas már, kitalálhatnál már mást is ha már kekeckedsz.
Akkor nézd vissza a meccset, és figyeld meg miket fújt be. Pl. Pedro szerelése, amikor Ronaldotol vette el a labdát...
Erről van szó... Persze ha fordítva lenne, most mindenki azt mondaná itt, hogy örülhet a Madrid,hogy a Barca az elején nem lőtte be a helyeteket,teljesen más lett volna úgy,stb. stb.Mihu írta:Illetve azt is elfelejtette mondani, hogy a másik oldalon volt egy, de inkább két 11-es amit nem adtak meg. 1 kapufa ott, 1 kapufa itt, úgyhogy azt mondom, egál. Mint ahogy ezt az eredmény is mutatja. Örülhetünk, hogy 0-1-nél nem volt 0-2, illetve Ők is örülhetnek, hogy 2-2-nél nem lett 3-2. Akárhonnan nézem a meccset, teljesen igazságos az eredmény, még akkor is, ha nagy hiányérzetem van az utolsó 10 perc miatt. De utána egyből eszembe jut az első félidőben az a 10 perces periódus, mikor meg a Madrid dominált, és rúghatott volna gólt.Sanama írta:Mou nyilatkozatát nem teljesen értem, hogy nem beszélnek a sporiról,de aztán mégis. lehet már kicsit fáradt vagyok
Illetve azt is elfelejtette mondani, hogy a másik oldalon volt egy, de inkább két 11-es amit nem adtak meg. 1 kapufa ott, 1 kapufa itt, úgyhogy azt mondom, egál. Mint ahogy ezt az eredmény is mutatja. Örülhetünk, hogy 0-1-nél nem volt 0-2, illetve Ők is örülhetnek, hogy 2-2-nél nem lett 3-2. Akárhonnan nézem a meccset, teljesen igazságos az eredmény, még akkor is, ha nagy hiányérzetem van az utolsó 10 perc miatt. De utána egyből eszembe jut az első félidőben az a 10 perces periódus, mikor meg a Madrid dominált, és rúghatott volna gólt.Sanama írta:Mou nyilatkozatát nem teljesen értem, hogy nem beszélnek a sporiról,de aztán mégis. lehet már kicsit fáradt vagyok
Ezekről felesleges is beszélni...ha belövi az első nem lett volna második...legalábbis az a bizonyos második.Igen, aztán mi sem szólhattunk volna egy szót sem, ha Benzema 2gólt lő, és esetleg 0-3 van...Onnan az életbe nem állunk fel.
Nem tudom te milyen meccset néztél, de biztos nem a Barca - Realtcsabooo írta: Nem tudok elmenni a pocsék játékvezetés mellett, és ez még szép szó...![]()
Egyszerűen szőrnyű volt, hogy ez a fatuskó miket fújogatott össze-vissza.
a replikázásnál nem essient,hanem kaka-t említeném. őt mi a búbánatért részesítette előnyben modriccal szemben? szegény srác bekötött szemmel sem lenne sokkal gyengébbcsababarca írta: Szerintem egyszerűen nem akarta bedobni egy ilyen kiélezett meccsen Modricot. itt azért már számít,hogy mondjuk Khedira 5-6 meccset lehozott már ellenünk. ha 0-2 az állás a második félidő feléig,akkor behozta volna,hogy szokja a légkört. de így nem tehette. szerintem ez abszolút racionális döntés volt. Mondjuk lehetne replikázni,hogy akkor Essient miért hozta be,de neki van ellenünk tapasztalata,meg ütő kellett hátra,mert jöttünk.
lui1698 írta:Modric-ot amúgy padra vette a Madrid?
Csak, mert ma még a pár hónapja kereten felülinek számító Kaká-t is becserélte, de ő meg végig ült.
Na látod ez egy jó kérdés.... Elképesztő, hogy Mourinho mennyire bealudt. Modricot vagy kezdetni kellett volna vagy a 60-65. perc környékén becserélni.lui1698 írta:Modric-ot amúgy padra vette a Madrid?
Csak, mert ma még a pár hónapja kereten felülinek számító Kaká-t is becserélte, de ő meg végig ült.
Inkább az a gáz, hogy ilyet írsz, és, hogy a Madrid nem tudott nyerni ez ellen a nagyon "összeszokott" védelem ellen.davidvilla007 írta:Szerintem gáz,hogy ezt a Madridot hazai pályán nem vertük meg! Én ugy érzem kevesek vagyunk,és ez már nem az a Barca!! A Benabeutól meg már most félek!!!
Szerintem az a gáz, hogy nem nyertünk ellenetek.davidvilla007 írta:Szerintem gáz,hogy ezt a Madridot hazai pályán nem vertük meg! Én ugy érzem kevesek vagyunk,és ez már nem az a Barca!! A Benabeutól meg már most félek!!!
Andris írta:Hát azért, mert ahogy láttam Tello valami miatt a padon sem volt.nyalesz írta:Nem értem ha Pedro húzza a lábát mért nem viszi be pl Tello-t, begyalogolt volna a kapuba azzal a labdával amikor 2az1be mentek
És azt is látni véltem, bár nem tuti, hogy Alvesnél számítottak kicsit rá, hogy nem fog menni a dolog. Ő maga is. Lehet h volt vmi előzmény.
Ezek után az első félidőben azt éreztem hogy így csoda ha lehozzuk a meccset, ennyi rohadt sérüléssel.
A végén viszont azt kell mondjam, ha fásultak is voltak a fiúk, főleg Messi és Iniesta, azért szerencséjük volt a madridiaknak h nem kaptak ki.
A két kezüket összetehetik az utsó 5 percért, illetve azért a két maradéktalanul egyértelmű helyzetért amikor második sárgával ki kellett volna szórni Alonsot.
Nem volt ez rossz, büszke vagyok a srácokra, nagyon nehéz helyzetből hozták ezt a játékot.